Pedofil misshandlades av en handlingskraftig fader

INRIKES. Pedofilen hade begått vissa av brotten på ett dagis han jobbade på, när brottet uppdagades erkände han, men tingsrätten valde att inte häkta honom utan släppte ut honom. En fader uppsökte då pedofilen i hans hem och misshandlade honom. 

Pedofilen som tidigare hade jobbat som barnskötare erkände att han begått brott under flera års tid. Aftonbladet berättar att det handlar om ett sexuellt övergrepp, grovt barnpornografibrott och fall av kränkande fotografering. Efter gripandet och erkännandet valde tingsrätten ändå att inte häkta mannen utan han släpptes ut i samhället igen.

Några dagar senare uppsökte en fader som haft sitt barn på dagiset där pedofilen jobbade hans hem och började misshandla pedofilen med sparkar, slag och ett knä i ansiktet.

Mannen ska även ha tagit struptag och hotat döda barnskötaren om han ”rört” hans barn – skriver Aftonbladet.

När polisen väl kom till platsen kunde de inte hitta fadern. I ett telefonförhör där polismannen frågar om fadern misshandlat pedofilen, bekräftar fadern att han gjort det.

— Säger han att jag gjorde det så gjorde jag nog det, säger pappan som svar på förhörsledarens fråga.

För att han erkände och var ärlig till polisen, riskerar han nu fängelse när han åtalas för misshandel och olaga hot.

Fadern berättar att mamman har varit tvungen att söka sig till ett kriscenter efter att övergreppen uppdagades, hon kan inte längre jobba och fungera som vanligt. Vilket gör att fadern måste vara hemma från jobb för att ta hand om hela familjen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
7 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
3 månader sedan

Sverige är ett ruttet land med ruttet rättsystem…

Erik
Erik
3 månader sedan

Fadern är en legend, minst sagt.

Herr Shekel
Herr Shekel
3 månader sedan

Finns insamling till denna man?

Vera
Vera
3 månader sedan

Hur kan en rättvis handling kallas för misshandel?

Tobias
Tobias
3 månader sedan

Helt rätt,det stavas moral och rättvisa.Att det demokratiska samhället straffar den som gör rätt,går stick i stäv med deras sjuka utopi!#Nordisk revolution utan pardon!

Sverker
Sverker
3 månader sedan

När sans o balans åter råder, så kommer det att vara olagligt att INTE slå ihjäl pedofiler. Det dräller av pedo-makthavare, förutom vanliga svenssons, som kommer att få vad dom förtjänar.

Slipsen
Slipsen
2 månader sedan

Mycket bra agerat!
Jag ska inte skriva vad jag hade gjort.