Pedofil bestraffad!

Tisdagen den 4/11 bestraffades en pedofil som verkat i en stockholmsförort en tid. Hans aktiviteter har bestått av att han vid flera tillfällen erbjudit småflickor pengar för deras trosor. Han har även frekvent erbjudit sig att betala ett gäng flickor för att de skall iaktta honom när han onanerar. De skulle dessutom få betalt för att spotta honom i ansiktet.

Stödmedlemmar till Nationell Ungdom fick reda på pedofilens aktiviteter. De lyckades sedan under falska förespeglingar stämma en träff med mannen. Han trodde att han skulle få träffa ytterligare två småflickor, men konfronterades denna gång med rasande svenska män. Dessa har reagerat mot ett sjukt samhällsfenomen och bestämt sig för att statuera ett exempel. Stödmedlemmarna bestraffade mannen fysiskt, genom att misshandla honom till den milda grad att han förhoppningsvis inte visar sig på orten igen.

Då gärningsmännen önskat förbli anonyma för oss här på patriot.nu kan vi tyvärr inte sända dem en välförtjänt medalj. Vi vill dock här passa på att tacka dessa, samt alla andra stödmedlemmar som hjälper vår organisation och vårt folk. Vare sig det rör sig om propagandaspridning eller övriga samhällsnyttiga aktiviteter som denna. Ni vet själva vilka Ni är.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om