Påven Franciskus predikade om fler rasfrämlingar under 2018

VATIKANEN. Påven Franciskus har ännu en gång låtit krokodiltårarna falla för så kallade flyktingar.

Påven Franciskus fortsatte sitt förespråkande för fler rasfrämlingar i Europa under sitt nyårstal då han bland annat krävde att politiska ledare ”bör göra mer för att hjälpa” och att ”flyktingar” bör ges möjligheten att få sin röst hörd.

Samtidigt som Franciskus ber om mer förståelse och välkomnande erkänner han att ett ökat antal rasfrämlingar skapar samhälleliga problem. Detta anser han bör lösas med mer vad han kallar för praktiska lösningar för att bättre välkomna ”nykomlingarna”.

Hans ”progressivitet” har i mångt och mycket blivit ett konstant fenomen under hans tid som påve. Han har bland annat tvättat och kysst muslimers fötter och bett länder att prioritera rasfrämlingar framför sin nationella säkerhet.

Påve Francis har spenderat största delen av sitt religiösa liv inom Jesuitordern som är en mycket progressiv katolsk orden. Han har bland annat anklagats för att vara kommunist och har vid ett flertal tillfällen flörtat med marxistiska ledare runt om i världen.

Källor:
Don’t extinguish migrants’ hopes, Pope says on World Day of Peace
Pope Francis washes the feet of Muslim migrants, says we are ‘children of the same God’
Pope Francis: put migrant safety before national security
Is the Pope a communist?
Påve Franciskus – Wikipedia
Jesuitorden – Wikipedia

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KlausSigfridPerEllenKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Henke Himmlär
Medlem

Uppriktigt sagt kan de ju lika gärna öppna gränserna helt och hållet nu. Ju fler som väller inte desto fortare kommer sammanbrottet. Vi behöver en total kollaps snarast möjligt.

Karl-Путин A
Medlem

De svenska gränserna är vidöppna, så du behöver inte rulla tummarna särskilt länge till. Efter valet 2018 (fram tills dess kommer regimen att mörka situationen så gott det går) kommer det att braka loss rejält.

Karl
Medlem

Tar de emot många asylturister i Vatikanen?

Ellen
Medlem

Han besitter ju uppenbarligen inte någon av de andliga klarsynta gåvorna som bör förväntas av en andlig ledare. Ingen idé han är påve.

Per
Medlem

”År påven globalist-lakej”!

Sigfrid
Medlem

Påven är ännu en dräng som går globalisternas ärenden precis som den svenska kyrkan gör.

Klaus
Medlem

Den katolska kyrkan hade flera gånger i historien fattat felaktiga beslut. Det är under kyrkans värdighet som påstår att sin ledare, påven, är guds ställföreträdare. Penningangelägenheter överlåt de judar (Rothschild).