Paulia Bieler upprörd på kollega – menar att svenskar inte är vita

”ÖPPEN SVENSKHET”. Det har stormat hårt i lögnpressen kring en sverigedemokrat som på sociala medier delat dansbandstrubaduren Kiwis låt ”Svenska är vita”. Nu biter SD:s så kallade invandringschef Paula Bieler ifrån på Twitter och menar att vem som helst kan bli svensk.

Det var Aftonbladet som var först med att konfrontera SD-kvinnan Elisabeth Petersson från Växjö om att hon på Facebook har delat dansbandstrubaduren Kiwis låt ”Svenskar är vita”, där han försöker att definiera vad svenskhet är.

Att Peterson delat låten anser Aftonbladet är uppseendeväckande, både på grund av texten men även eftersom de menar att Kiwi har kopplingar till Nordiska motståndsrörelsen.

”Låten har hyllats av nazistiska Nordiska motståndsrörelsen och andra högerextrema rörelser. Artisten Kiwi har också medverkat och spelat upp sin musik i poddar på nazistiska Nordfront.se”, skriver Aftonbladet.

När Aftonbladets reporter ber Elisabeth Petersson, som är andranamn för SD i kommunvalet i Växjö, att definiera vem som är svensk säger hon:

— Man ska vara svensk, född svensk och ha svenska föräldrar.

Ett svar som nu lett till att hennes person ska ”utredas” och troligtvis uteslutas ur det ”socialkonservativa” partiet.

Nu har även SD:s migrationspolitiska talesperson, judinnan Paula Bieler, gett sig in i debatten. Bieler, som själv alltså inte är svensk, skriver på Twitter att hon är mycket upprörd över att en partikamrat har delat Kiwis låt på sociala medier. Hon skriver att svenskhet är något som ”du kan anamma, oaktat din bakgrund”.

Att Kiwi även i en textrad i låten likställer pornografi med svenskhet tycks dock inte beröra varken SD-judinnan eller någon annan svenskfientlig kritiker.

Lyssna på Kiwis låt ”Svenskar är vita” nedan:

Källa:
SD-kvinnans länk på Facebook: ”Svenskar är vita”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
8 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
_DH_
1 år sedan

Det finns få jag avskyr mer än denna judesugga. Det känns som att vi fått en ny Robert Aschberg i henne – de är båda lika extremt hatfyllt inställda till det svenska folket. Hur kan SD ha sjunkit så lågt som att låta denna Sveriges ärkefiende skriva partiets principprogram?

Till suggan: Svensk är inte en ”identitet man anammar”. Svensk är man för att man tillhör det svenska folket, som bott här i tusentals år. Stick tillbaka till din judestat och predika öppen folktillhörighet där istället.

Den-Kristne
Den-Kristne
1 år sedan

(((Paula Bieler)))

Karl A
Karl A
1 år sedan

Inte lätt för stackars sverigedemokrater som alla tycks lida mer eller mindre av rasdysfori. Min fru har en kusin som är SDare. Han hatar judar men dyrkar shabbos-goyen Jimmie Åkesson som är ledare för Sveriges mest projudiska parti.

En annan av hennes SD-kusiner älskar judar, så det är inga problem så långt, men hon hatar n*gr*r och nu har hennes högt beundrade Jimmie Åkesson börjat turnera med en n*g*r.

Det måste vara SYNTAX ERROR i skallen på bägge två, som hos de flesta SDare.

Klaus
Klaus
1 år sedan

En fantstisk låt i bluegrass-stil. Jag instämmer: ”Svenskar är vita.”
Paula Bieler är svartsjuk, hon skulle flytta till Orienten eller Afrika.

Allan
Allan
1 år sedan

Judesuggan är avundsjuk på att vi svenskar är något de eviga parasiterna med inavlat negerblod aldrig kan bli, svenskar är vita, judar är antivita!

Deva
Deva
1 år sedan

Man undrar hur dessa människor kan leva med sig själva med all manipulation och alla lögner. Bieler måste helt sakna självmedvetenhet och respekt för Svenskar. Hon representerar alltså ett av Sveriges största ”nationella” parti, majoriteten av de som röstar på henne är etniska Svenskar, men endå FÖRNEKAR hon vår existens??? Hon måste vara besatt av en demon.

Karl A
Karl A
1 år sedan
Reply to  Deva

Demoner kan inte vara besatta av demoner – demoner ÄR demoner.

Valhalla
Valhalla
1 år sedan

Hava nagila,
Hava nagila,
Hava nagila,
Venis mecha.