Patriot.nu avslöjar: Aftonbladet och TT misstänks delaktighet i pedofilhärva!

Pedofilhärvan misstänks djupare än man tidigare trott. Ledande redaktörer, journalister och styrelsemedlemmar från Aftonbladet och TT kan vara inblandade. Patriot.nu har följt saken.

De senaste dagarna har varit rubrikernas dagar i medievärlden. Det började med att TT för någon dag sedan skrev om att Argentina lämnat ut sektledaren Paul Schäfer till Chile. I all etablerad massmedia i Sverige, som hämtar sina lögner från TT, kunde man därefter läsa artiklar med rubriker som ”Nazistisk sektledare lämnades ut till Chile”.

Schäfer, som i sin frånvaro är dömd för tortyr och sexuella övergrepp på barn, har dock aldrig varit ”nazist”, än mindre någon ”nazistledare”, hur mycket än TT och deras abonnenter vill det. Den enda kopplingen till nazismen är att Paul Schäfer var sjuksköterska åt Luftwaffe under andra världskriget, Schäfer var alltså lika mycket ”nazist” som en fastighetsskötare, som råkar vara anställd av en svensk kommun, är socialdemokrat.

Men TT nöjde sig inte med att Schäfer är ”nazist”. Man ville leka med ord också. TT multiplicerade ledare, för en obskyr sekt, och det faktum att Schäfer tidigare råkat ha varit anställd av en nazistisk regim och kom fram till följande slutsats – Schäfer är nazistledare.

TT-matematik: Nazist(-regim) + (Sekt-)ledare = Nazistledare.

Att den homosexuelle pedofilen Paul Schäfer aldrig varit någon nazist, än mindre någon nazistledare, och att den sekt Schäfer företräder inte på något sätt är ”nazistisk” spelar mindre roll för TT och övrig press. Det som gäller är att sälja lösnummer och så länge de flesta läsarna bara läser rubriken och inledningen av en artikel kan man vara nöjd.


Nationell Ungdoms flygblad Massmedia ljuger! kan fortsättas delas ut utan att någon behöver skämmas för innehållet.

Den andra rubriken kom idag och nu är det Aftonbladet som står för fiffigheterna. ”Nazister kan ha hotat Frisk”, är den rubrik som ska övertyga svensken om att nationella har en förkärlek till att utföra oprovocerade våldsdåd mot människor. Inga förklaringar av teorin, eller uttalanden som stödjer den, utan bara ”nazister kan ha hotat Frisk”.

Det är den svenske fotbollsdomaren Anders Frisk som hotats och trakasserats under lång tid och därför nu avgått. Efter att ha dömt en match mellan Barcelona mot Chelsea fick Frisk hård kritik från Chelseas manager José Mourinho för domslut som var till Chelseas nackdel och efter matchen har hoten fortsatt komma in.

Först och främst är det till synes bara antaganden, även om det kan framstå som rimligt, att det skulle vara Chelseafans som hotat Anders Frisk. Sedan är det ett faktum att lagets hejaklack inte enbart består av nazister. Nazister kan ha hotat fotbollsdomaren Frisk men det kan lika gärna ha varit liberaler, en bunt marxister, eller helt enkelt bara ett gäng snickare eller några andra som gjort det.

Aftonbladet ljuger dock inte när de skriver att nazister kan ha hotat Frisk, lika litet som Patriot.nu ljuger om att Aftonbladet, och TT, kan ha inblandning i en stor pedofilhärva.

Det måste bli ett slut på alla missvisande rubriker och konstiga artiklar.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments