Partimedlem diskuterade medias uthängningar i radio Motgift

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under kvällen ställde partimedlemmen Simon Holmqvist upp på en intervju i radio Motgift där man diskuterade medias senaste uthängning av aktiva nationalsocialister.

Simon Holmqvist utsattes för utpressningsförsök av Norran och Västerbottens-Kuriren.

Simon Holmqvist utsattes för utpressningsförsök av Norran och Västerbottens-Kuriren.

Under förrförra veckan kontaktade lokala medier i Västerbotten flera av Motståndsrörelsens medlemmar i Näste 6 för att ställa frågor om organisationen. Dock var det inte Motståndsrörelsens politik man var intresserade av, utan man valde att utpressa organisationskamrater för att kunna kartlägga organisationen.

Jenny Petersson från tidningen Norran kontaktade Simon Holmqvist, medlem i Motståndsrörelsen, för att få honom att lämna ut information om sina kamrater och på så sätt slippa bli uthängd själv. Holmqvist avböjde naturligtvis det fräcka förslaget och valde istället att berätta om händelsen på Nordfront.

Under måndagskvällen medverkade han i radio Motgift där man diskuterade uthängningarna.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om