Pär Sjögren i kommunfullmäktige – följ livesändningen

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Klockan 13.30 idag kommer Motståndsrörelsens Pär Sjögren att delta på sitt andra fullmäktigemöte i Borlänge kommun. Vill ni se Sjögren i kommunfullmäktige? Följ då livesändningen.

pär sjögren

Pär Sjögren, chef över Motståndsrörelsens femte näste, är andre ersättare åt Sverigedemokraterna i Borlänge kommunfullmäktige. Idag kommer han att delta på sitt andra fullmäktigemöte och sändningen kommer att livesändas på kommunens hemsida.

Mötena i kommunfullmäktige ska normalt sett webbsändas men just den gången som Sjögren deltog skyllde man på tekniska problem och den sedvanliga livesändningen från mötet uteblev. Enligt uppgifter som Nordfront tagit del av ska man medvetet ha stängt av kamerorna på grund av Sjögrens deltagande. Vi får dock hoppas att det inte blir så den här gången.

Klockan 13.30 startar mötet i kommunfullmäktige och ni som vill följa mötet live har möjlighet att göra det genom att klicka här.

Källor:
Kallelse/Föredragningslista Kommunfullmäktige Borlänge
Kommunfullmäktige 17 november 2015

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments