Pappa och son hittades mördade – hade fått halsarna avskurna

UTRIKES. Under fredagen hittades en pappa och hans son mördade utanför en byggnad i den franska huvudstaden Paris. Båda hade fått halsarna avskurna och en misstänkt gärningsman har gripits.

Det var mitt under ljusa dagen i fredags som en pappa och en hans son hittades mördade, med halsarna avskurna, utanför en byggnad på Rue de Montreuil i Paris. Den misstänkte mördaren ska ha suttit bredvid ett av offren och kunde sedan gripas av polisen.

Motivet till dubbelmordet är ännu okänt. Vissa uppgifter säger att mördaren och offren var släkt med varandra medan andra uppgifter säger att det ska röra sig om “radikal islam” då vittnen ska ha uppgett att mördaren ropade ”Allahu akbar” i samband med dådet och att han även ska ha varit klädd i en så kallad djellaba som vissa muslimer använder. Mördaren ska även ha gått ned på knä och bett en bön tills dess att polisen kom till platsen.

Källor:
Horror as father and son have throats slit in Paris street killing
Man held after his father and brother found with throats slit in Paris

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

15 Kommentarer till "Pappa och son hittades mördade – hade fått halsarna avskurna"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Inte svårt gissa vilken slags folkslag som är gärningsmän.

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Förrädaretablissemanget gör inget för att stävja detta eftersom det ingår i deras plan om utrotning av de vita folken.

Men garanterat fortsätter den vita fårskocken att rösta på det parti, eller kandidat, som lovar mest pengar. Framtiden är få intresserade av, det gäller för varje enskild att sko sig mest möjligt innan man dör. Barnen och deras framtid skiter folken i och säger att det är bakåtsträvande att tänka framåt, totalt syntaxfel

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Röfven försade sig fel när han sade ”döda människor flyr”, empiri visar att apmutanterna ”flyr” för att döda människor. Och juden tog hit dem:
https://www.nordfront.se/judarna-gav-oss-muslimerna.smr

Judens högsta önskan är att utrota vita medelst sin svartimport:
http://thoughtcatalog.com/emily-goldstein/2015/05/get-rid-of-white-people/

Andersson
Gäst
Nybörjare

Hjärndöda människor?

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Snillet Morgan Johansson (((S))) säger att terrorister ”inte skall straffas retroaktivt”. När de kommit ”hem till Sverige är de vanliga människor igen”.

Samtidigt säger Magnus Ranstorp (som väl i och för sig jobbar åt Juden) att Sveriges arbete mot terrorism är ett svart avgrundshål.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Enligt den ”logiken” kan man skära halsen av (((ministern))) och man skall inte få straff utan bidrag för det, får man straff är det ju retroaktivt i och med att straffet utmäts efter gärningen.

Andersson
Gäst
Nybörjare

I så fall tycker jag att alla rasfrämlingar ska straffas i förväg innan de hunnit begå några brott.

Aarne Strand.
Gäst
Nybörjare
Aarne Strand.

Det är Koranens exempel !.

Straffa Människor Innan de begått något.

Arne Strand.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Magnus Ranstorp ytterligare en Amerikansk agent

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Amerikanska agenter som Carl Bild lyder Rockefellers (Bilderbergers) CIA och inte den amerikanska presidenten. Vi ska se om Donald Trump får grepp om CIA.

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Var de rasfrämlingar, fick de vad de förtjänade. Var de av vit ras, vill det till att de röstade på/sympatiserade med Nationella fronten för att de inte fick vad de förtjänade.

SS
Gäst
Nybörjare
SS

”Det mångkulturella samhället är ett paradis där folk lever sida vid sida och handlar grönsaker på rinkeby torg.” /DN 1991

Jochim
Gäst
Nybörjare
Jochim

Ja 1991 hehe.. Minns det som i förrgår. :-)

Ungefär då upphörde Sverige att existera som en svensk nation. Vet inte riktigt vad man ska kalla det Sverige vi haft sen dess, men svenskt är det inte.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Jaha nu har IS krigarna återvänt? Undrar om de får samma förmåner som i Sverige? Bostad, körkort m.m. som föreslogs av vissa kommuner och som tack få halsen avskuren. Men det kanske har de förtjänad om man skall vara elak.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Hörde på PK-media att GM var narkotikapåverkad. Påverkad av narkotikan koranen och skyhög på allah.

wpDiscuz