Pappa och son hittades mördade – hade fått halsarna avskurna

UTRIKES. Under fredagen hittades en pappa och hans son mördade utanför en byggnad i den franska huvudstaden Paris. Båda hade fått halsarna avskurna och en misstänkt gärningsman har gripits.

Det var mitt under ljusa dagen i fredags som en pappa och en hans son hittades mördade, med halsarna avskurna, utanför en byggnad på Rue de Montreuil i Paris. Den misstänkte mördaren ska ha suttit bredvid ett av offren och kunde sedan gripas av polisen.

Motivet till dubbelmordet är ännu okänt. Vissa uppgifter säger att mördaren och offren var släkt med varandra medan andra uppgifter säger att det ska röra sig om “radikal islam” då vittnen ska ha uppgett att mördaren ropade ”Allahu akbar” i samband med dådet och att han även ska ha varit klädd i en så kallad djellaba som vissa muslimer använder. Mördaren ska även ha gått ned på knä och bett en bön tills dess att polisen kom till platsen.

Källor:
Horror as father and son have throats slit in Paris street killing
Man held after his father and brother found with throats slit in Paris

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Var den första att kommentera

  Subscribe  
Meddela om