Pappa mördade son – hittade bilder med fadern i kvinnounderkläder ätandes avföring

UTRIKES. Mark Redwine från Colorado har nu dömts för mordet på sin son, efter att denne hittat bilder där fadern iförd damunderkläder äter avföring.

Mark Redwine döms för mordet på sin son Dylan. Foto: T.v. privat efterlysningsbild, t.h La Plata county

Förra veckan dömdes Mark Redwine, 59 år gammal från Colorado, för mord efter att han år 2012 tagit livet av sin son Dylan Redwine. Kvarlevor från pojken hittades år 2013 och 2015.

Det var under ett besök hos fadern vid Thanksgiving år 2012 som sonen mördades, enligt åklagaren sannolikt i ett vredesutbrott som skett efter att det kommit fram att Dylan och hans äldre bror Corey Redwine hittat bilder på fadern, där han iförd damunderkläder äter avföring från en blöja. Fyndet gjordes år 2011 och år 2012 fick Mark reda på detta från Corey, som förolämpade honom och skrev, bland annat, att ”man är vad man äter”.

Även Dylan uppges ha tappat respekten för sin far efter upptäckten. Han uppges ha velat använda bilderna i en diskussion under hösten då han dog. Till brodern skrev han ett meddelande med innehållet ”Skicka bajs-bilderna på pappa, han höll ett tal om att ni är dåliga förebilder och jag vill visa honom vem han verkligen är”.

Under ett besök som var senare under hösten försvann Dylan, enligt fadern medan han själv var ute på ärenden. Bevisen som talade mot fadern var dock omständigheterna kring bilderna och bland annat att en likhund markerat i bagageutrymmet på faderns bil och på honom själv. Blod från Dylan ska också ha hittats på golvet i vardagsrummet.

Efter att ha blivit dömd för mord riskerar fadern nu 48 år i fängelse. En domstolsförhandling kommer hållas senare i år, där straffet ska fastslås.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments