Paolo Roberto skämtade om #MeToo – stängdes av från Facebook

CENSUR. Paolo Roberto har stängts av från Facebook efter att ha skämtat om #MeToo.

För några dagar sedan skrev kändisen Paolo Roberto kritiskt på Facebook om #MeToo och angrep den ”politiskt korrekta vänstern” som han menar är intolerant:

Är ni på riktigt? Pratar ni om våldtäkt på mina barn i samma mening som ni pratar om tolerans och respekt för #metoo kampanjen? Skämtade lite om igår och nätet går bananas (har tagit bort det grövsta). Det förädiska med den politiskt korrekta vänstern är att den kommer kamouflerad som tolerans. Den utger sig för att kämpa för öppenhet och rättvisa, men vill i själva verket begränsa folks vokabulär, förbjuda humor (fast det var mest kvinnor som gillade bilden) och begränsa yttrandefriheten. Faktum är att PK är intolerans kamoflerad som tolerans. Jag är ganska säker på att sextrakasserier och annat skit inte bekämpas bäst genom att begränsa vad folk får skämta om. #metoo är för viktigt för att bli kidnappad av tokfeminister om vi vill att debatten ska leda till något gott. För det man inte kan skämta om förtjänar inte att tas på allvar. Vill också avsluta med att det är dagligen någon som kommenterar min kropp och under #foodandwine mässan i Älvsjö i helgen så var det 7 kvinnor som nöp mig i rumpan och ett tjugotal som kladdade rätt ordentligt under selfiefotograferingar. Så det är inte bara män som blir grisiga när de dricker. Inte för jag på något sätt försöker förringa eller jämföra mig med den delen av #metoo som handlar om sexuellt våld mm

Bakgrunden ska vara att Paolo Roberto på Instagram postat ett skämt om #MeToo-kampanjen som fick feminister att se rött.

Skämtet verkar ha korspostats på Facebook och under gårdagen ska inlägget ha raderats och gjort så att Paolo Roberto stängdes av från Facebook, förmodligen efter en politiskt korrekt anmälningskampanj i stil med de som invandringskritiker brukar utsättas för.


Paolo Roberto ska ha stängts av en gång tidigare från Facebook när han skämtat om kvinnors bröst.

Rent generellt har Facebook trappat upp censuren den senaste tiden, vilket har fått opinionsbildare som den försiktigt invandringskritiska judinnan Katerina Janouch att söka sig till ryska VK.

Även Twitter, som tidigare åtminstone i Sverige, varit en fredad zon på internet där omfattande yttrandefrihet existerat har aviserat att man nästkommande månad kommer rensa ut kontroversiella debattörer – något som i praktiken säkerligen främst kommer drabba nationalsocialister och andra nationalister samt invandringskritiker och antifeminister.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SenasteKarlCaesar-AureliusParFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
.db.
Medlem

Låt dem hållas.
De skjuter sig själva i foten (huvudet) med denna ”kampanj”.
I slutändan uppnår de endast censurering av sig själva och inte en man vill se på dem. Att låta dem och ”facebook” sätta agendan för stunden är kontraproduktivt och man kommer inom framtiden lämna dessa sjunkande skepp.
Men det är lite roligt att Paolo bråkar lite med dem. De kanske så ser sin egen dumhet?

Fredrika
Medlem

Nej majoriteten av dem ser inte sin egen dumhet. Om någon enda av dem gör det, håller hon tyst. Utifall att någon enda offentligen skulle bekänna sin dumhet i en krönika typ ”Det är jag som är åsiktskorridoren”, i varianten ”Det är jag som kräver fri sexualitet utan att behöva bli utsatt för den”, hojta gärna till.

Karl-Путин A
Medlem

Stämmer gott. Egotrippade hycklerskor är vad de är. När svenska skolbarn och flickor sextrakasseras och våldtas å det grövsta på skolorna, som enligt skollagen ska vara en säker och trygg miljö, då tittar alla lipfeminister och hornalister åt ett annat håll.

Härom dagen blev en grupp 10-åriga flickor på en skola misshandlade, sextrakasserade och hotade till livet av ett äldre ”killgäng” från en annan skola och rektorn slätade över det med att ”pojkar är nyfikna på flickor”.

имя
Medlem

Tja, galenskapen når nya höjder. Det blir syntax error i pk-iternas hjärnor när de tvingas kritisera systemets gunstling som gjorts till kändis enkom på meriterna att ha sparkat ner och rånat svennar.

Par
Medlem

Nu var vänstern så där duktiga igen. …

Caesar-Aurelius
Medlem

”Rent generellt har Facebook trappat upp censuren den senaste tiden, vilket har fått opinionsbildare som den försiktigt invandringskritiska judinnan Katerina Janouch att söka sig till ryska VK.” Nordfronts officiella sida på VK ökar visserligen med ytterligare några ”followers” varje dygn, men det fanns flera tusen kommentatorer på nordfront.se i det tidigare inloggningssystemet. Var är alla ni? Det behövs nog att någon kunnig sammanställer en, i minsta detalj, ingående manual över hur man bär sig åt, och det med hänsyn till vilken webbläsare det gäller. Själv har jag märkt att flera webbläsare vägrar att fungera trots att andra gör det, och… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Enig med dig!

Senaste
Medlem

Paolo, det är judar och deras intressen du talar om, fast du kanske inte vet om det, det är därför det inte finns någon logik i ”vänsterns” resonemang. Allt från den judiske filosofen Baruch Spinoza med teser om ”jämlikhet” som lade grunden för Upplysningstiden med ideér om ”frihet”, ”tolerans”, vilket ledde till Franska revolutionen då judarna fick sitt likaberättigande, via Moses Hess som såg Spinozas läror och denna ”revolution” som början på den messianska tidsåldern, till kulturmarxismen och Herbert Marcuse subjektiva syn på tolerans vi idag lever med, handlar det om en främmande folkstams idéer och i det nuvarande minoritetsväldet… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Visst är (((systemet))) sinnrikt konstruerat för att den vite mannen ska kunna fråntas alla sina rättigheter i sina egna vita samhällen. Minoriteterna har alltid rätt mot den vita majoritetsbefolkningen och som om det inte räckte med tvångsimporterade etniska och religiösa minoriteter, så skapar man inhemska minoriteter genom att klassa sexuella perversioner som minoriteter. Den vita kvinnan är ingen minoritet i Sverige, men tack vare att den vite mannen har ”diskriminerat” henne i miljontals år genom den patriarkala könsmaktsordningen, så blir även hon skyddsklassad. Särskilda lagar har över den vita befolkningens huvuden stiftats som gör dem till ”hatbrottslingar” om de kommer… Läs mer »