Paolo Roberto: ”En politisk elit som styr hela västvärlden”

INRIKES. Den 47-årige före detta proffsboxaren Paolo Roberto skriver på sin Instagram att det är ”en politisk elit som styr hela västvärlden” och att den ”ljuger för sina medborgare”.

roberto

Den före detta proffsboxaren Paolo Roberto tog till sin Instagram för att kommentera Donald Trumps valseger och för att kommentera den så kallade flyktingkrisen. På sitt Instagramkonto skriver Roberto bland annat att Trump och Marine Le Pen har rätt i sin politik, i vissa sammanhang.

Vidare i inlägget går Roberto till attack mot ”en politisk elit som styrvärlden” och anklagar den för att ha ”ljugit för sina medborgare”.

Trumps seger handlar inte om rasism utan om att folk är missnöjda med en politisk adel som har glömt bort stora delar av sin befolkning”, skriver Roberto och drar paralleller till Sverige där han menar att etablerade partier och politiker vägrar erkänna att massinvandringen belastar det svenska samhället något enormt. Han säger dock att han är för en ”stor flyktinginvandring” men menar att Sverige måste ha en plan för hur invandringen ska kunna hanteras.

Paolo Robertos inlägg i sin helhet:

Politiker och blöjor ska bytas regelbundet! Bägge av samma anledning… Problemtet med Trump, Åkesson Le Pen och hela det gänget är att de har rätt (i vissa sammanhang)… Vi har en politisk elit som styr hela västvärlden som uppenbarligen ljugit för sina medborgaren och blåst blårök i folks ögon för att de inte ska se sanningen… En elit som ser till att sko varandra och klappa varandra i ryggen. Trumps seger handlar inte om rasism utan om att folk är missnöjda med en politisk adel som har glömt bort stora delar av sin befolkning. Och Sverige är värre än många andra länder vi är ett litet land där vi har en politisk elit, media och debattörer som tycker ungefär lika, går på samma fester och aldrig konfronteras med folk som tycker olika. Det bästa exemplet är när hela den svenska PK eliten sa att Sverige skulle tjäna på den stora flyktingströmmen…. Men alla förstår att detta kommer belasta det Svenska samhället något enormt. Istället för att debattera detta med SD så har man försökt stänga ute dem från all politisk makt vilket kommer att göra dem ännu större. Så kära politiker, media och debatörer sluta uppföra er som en kränkt kör av genusvetare och kavla upp ärmarna för vi har stora utmaningar i vårt land för det är inget snack om att vår demokrati är hotad och det är inte av SD utan av er! För er inkompetens kommer se till att vi snart kommer ha ett högerpopulistiskt parti som leder vårt land… Avslutningsvis så vilja säga att jag själv är för en ganska stor invandring MEN VI MÅSTE HA EN PLAN och det har vi inte…

Paolo Roberto har tidigare uppmärksammats för uttalanden han gjort i media. Bland annat sa han i en Sveriges radio-intervju 2008 att han var en ”militant motståndare till feminism”, något som fick det programledaren Hanna Fahl att utbrista ”men gud, hur menar du då?” och  ”oj oj oj, jag blir lite upprörd nu”.

Källa:
Instagram

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om