Palestinier häktad för våldtäkt mot svensk flicka

Av ,
Informationskriget.se
1

MÅNGKULTUREN. En 21-årig palestinier har häktats misstänkt för att ha våldtagit en svensk 14-årig flicka i Ronneby.

Bilden till vänster är två och ett halvt år gammal. Klicka för större bild.

Igår onsdag den 1 augusti häktades den 21-årige palestiniern Ahmed Almajayda (19960816-9539) på sannolika skäl misstänkt för ett våldtäktsförsök och en våldtäkt mot barn. Våldtäktsförsöket var mot en vuxen kvinna och våldtäkten mot barn var mot en 14-årig svensk flicka.

Enligt häktningsframställan så begicks det misstänkta våldtäktsförsöket någon gång mellan den 7-8 juli 2018 på Möllebacksgatan i Ronneby och den misstänkta våldtäkten den 29 juli 2018 på Skolvägen i Kallinge.

Om man tittar på området runt Skolvägen på en karta så ser man att Häggadalavägen 9 där Almajayda bor med sin familj bara ligger ungefär 200-400 meter ifrån skolan och det grönområde som ligger intill skolan där våldtäkten troligtvis begicks.

Den misstänkta våldtäkten begicks när Almajaydas hem. Klicka för större bild.

Enligt Blekinge Läns Tidning så hade våldtäktsförsöket redan sedan tidigare uppdagats och var under utredning, men ändå tilläts Almajayda vara fri i vårt samhälle.

Våldtäkten mot flickan var ingen överfallsvåldtäkt utan handlade enligt polisen mer om en tvångshandling.

Källor:
Blekinge TR B1833-18 Aktbil 7

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments