På Bollnäs gator

Många Bollnäsbor verkar upprörda över gruppvåldtäkten, Motståndsrörelsens aktivister har mottagit beröm för att de så snabbt är på plats och visar att det finns Svenskar som inte tolererar att sådant här händer. Självklart har en och en annan hjärntvättad ”gnällkärring” som vanligt försökt uppvisa vad de tror är civilkurage. Ett antal journalister från lokalpress finns även på plats, Nordfronts chefredaktör Fredrik Vejdeland fick chansen att ge en lektion i etisk journalistik till en av dem.
Vid tolvtiden höll Pär Sjögren ett tal där han tar upp sanningen kring gruppvåldtäkter i allmänhet och den i Bollnäs i synnerhet. Han uppmanade bland annat åhörarna till följande: – ”Konfrontera samtliga som håller det påtvingade mångkulturella djävulssystemet under sina armar”.

Aktivisterna kommer att finnas på plats till klockan 15.00. Befinner du dig i närheten tag chansen att träffa en av våra akivister på gatan.

Mer information om aktionen kommer inom kort.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

1 Kommentar till "[s52]På Bollnäs gator[/s52]"

  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
trackback

[…] Tusentals människor har nu tittat på de båda filmerna och en del av dem har kanske fått sig en tankeställare. Värt att notera är att den första artikeln kommenterades 309 gånger vilket gör den till den näst mest kommenterade artikeln, överträffad endast av På Bollnäs gator. […]