På Bollnäs gator

Många Bollnäsbor verkar upprörda över gruppvåldtäkten, Motståndsrörelsens aktivister har mottagit beröm för att de så snabbt är på plats och visar att det finns Svenskar som inte tolererar att sådant här händer. Självklart har en och en annan hjärntvättad ”gnällkärring” som vanligt försökt uppvisa vad de tror är civilkurage. Ett antal journalister från lokalpress finns även på plats, Nordfronts chefredaktör Fredrik Vejdeland fick chansen att ge en lektion i etisk journalistik till en av dem.
Vid tolvtiden höll Pär Sjögren ett tal där han tar upp sanningen kring gruppvåldtäkter i allmänhet och den i Bollnäs i synnerhet. Han uppmanade bland annat åhörarna till följande: – ”Konfrontera samtliga som håller det påtvingade mångkulturella djävulssystemet under sina armar”.

Aktivisterna kommer att finnas på plats till klockan 15.00. Befinner du dig i närheten tag chansen att träffa en av våra akivister på gatan.

Mer information om aktionen kommer inom kort.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

337 Kommentarer till "[s52]På Bollnäs gator[/s52]"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Pär Öberg
Admin
Nybörjare

Bra jobbat grabbar, snygga sköldar. Ett ganska tydligt budskap till de förrädare som tillåter främlingsinvasionen.

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

Starkt jobbat.

Här vilas det inte på hanen, eller rullas några tummar; hatten av!

AT
Gäst
Nybörjare
AT

Mycket bra! Synd man inte kunde vara på plats. Fler journalister borde sättas på plats och få lektioner i etisk journalistik och etik överlag.

Bollnäsbo
Gäst
Nybörjare
Bollnäsbo

Otroligt bra! Det finns alltför många PK hjärntvättade människor här i Bollnäs och väldigt många under 18 år som ser nationalistiska rörelser som något dåligt men jag vet att jag är inte ensam om mina åsikter i Bollnäs och jag och de som delar mina åsikter stödjer er fullt ut!!

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Varför ansluter inte du dig och dina kamrater?
Ni behövs i kampen.

Bollnäsbo
Gäst
Nybörjare
Bollnäsbo

Det ska vi verkligen göra!

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Härligt kamrat, alla behövs i kampen, ta med dig så många som du kan.

rpn bllnädper Larsson
Gäst
Nybörjare
rpn bllnädper Larsson

Jag hade gärna deltagit i eran kamp men jag tillhör redan en annan grupp. men vi kämpar mot samma mål!

Mattias S
Gäst
Nybörjare
Mattias S

Undra hur många idioter som kommer påstå att vi utnjyttar sådanahär hemskheter för att sprida vårt budskap.

finnjäveln
Gäst
Nybörjare
finnjäveln

Din kommentar Mattias S är ett tecken på svaghet! Du oroar dig för ett problem som inte ännu finns! Du väcker själv med din fråga intresset bland människorna som om det skulle vara så här som du beskriver i kommentaren. Med andra ord TA FÖR FAN INT PROBLEM FÖR SÅNT SOM INTE ÄNNU ÄR ETT PROBLEM! Det är med andra ord du själv med din kommentar som skapar ett sånt här problem!

Tony
Gäst
Nybörjare
Tony

Är ju mer att förutse vad för typ av skriverier det kommer att dyka upp i PK-media. Brukar ju vara så att när nationella upplyser om något av mångkulturens illdåd så framställer PK-media det som att man ”utnyttjar händelsen”.

Mattias S
Gäst
Nybörjare
Mattias S

Nu jävlar lyssnar du jävligt noga! Jag är INTE ”oroad för problem som inte ännu finns” för de finns redan. Jag ser med egna ögon hur media försöker få oss nationalister att framstå som de ”onda”. Och att du säger att min kommentar skulle väcka intresse är ett jävla skitsnack! De behöver inte min kommentar för att komma på sina rubriker.

Finnjäveln
Gäst
Nybörjare
Finnjäveln

Du skulle låta lite mer vuxen utan svordomarna. Är själv nationalist, men ditt sätt i din kommentar som du besvarade min kommentar var rätt barnsligt. Lämna gärna bort uttryck som fördummar dig själv till dem hör svordomar så börjar folk orka lyssna på dig! Dessutom använd inte en sån där hotfull argumentation det ger ingen bra bild!

Ingen kritik personligen till dig så här annars!

Mattias S
Gäst
Nybörjare
Mattias S

Ber om ursäkt om min kommentar verkade ”barnslig” men när jag blir förbannad så ersätts mitt ordföråd av svordomar.

Finnjäveln
Gäst
Nybörjare
Finnjäveln

Haha det är okej, brukar själv också svära rätt så mycket då man tappar nerverna ! :)

Till kamp, kamrat!

Mobbe
Gäst
Nybörjare
Mobbe

Bollnäsbor vet vem jag är och jag kan bara säga att det är ingen i min bekantskapskrets som håller med i dom här tankarna. Det är bara att konstatera hur man försöker använda en tragisk händelse till ytterst tveksamt budskap. Det var inga bollnäsbor som var där och demonstrerade. Den här hemsidan för mina tankar till partier som hade bruna skjortor och det stinker.

finnjäveln
Gäst
Nybörjare
finnjäveln

Öö fattade inte riktigt poängen i din kommentar?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Poängen är att han är en idiotjävel.

Mobbe
Gäst
Nybörjare
Mobbe

Det är lättt att vara kaxig och anonym.

Jesper Andersson
Gäst
Nybörjare
Jesper Andersson

”Det är lättt att vara kaxig och anonym.” Ska komma ifrån personen som anväder påhittat namn…

Jesper Andersson
Gäst
Nybörjare
Jesper Andersson

använder*

Mobbe
Gäst
Nybörjare
Mobbe

Jesper Andersson, om det nu är du som är den anonyma personen. Hade du varit från Bollnäs så kanske du hade vetat om att Mobbe är det samma som Bengt Moberg. Men det verkar som att det här är inte är någon lokal aktion utan man tar in folk utifrån.

Jesper Dalarna
Gäst
Nybörjare
Jesper Dalarna

Hur kan jag vara anonym när jag skriver ut mitt namn? Konstigt argumentation du för där Bengt ”Mobbe” Moberg. Men jag ska gå ut nu o fråga ett par personer i närområdet här om någon känner till dig.

Bollnäsbo
Gäst
Nybörjare
Bollnäsbo

Hur utnyttjar SMR händelsen?! I Bollnäs ser vi hur somalierna svärmar och hur alla araber går och vandaliserar!

Om det är några som utnyttjar händelser som denna så är det de etablerade medierna, som t.e.x. aftonbladet, SVT, SR, DN m.m. som hugger direkt och målar upp alla invandringskritiska, svenskvänliga och nationella personer som uttrycker sig negativt/sanningsenligt om invandring som blodtörstiga anti-humanistiska extrema galningar som har sådana tankar.

Det är ett anti-vitt och korrupt styre som styr Sverige i dag och om inget förändras så kommer resultatet att bli ett Sverige utan svenskar.

Stolt invandrare
Gäst
Nybörjare
Stolt invandrare

Vad fan i helvete har det här med Somalier i Bollnäs att göra då??? Idiot, Såg också att det var nån idiotjävel till som sa någonting om Somalierna. Sverige blir inte SVERIGE om man skickar ut alla blattarna så bete er som vuxna och lägg ner det här skiten!!!

Nationalist
Gäst
Nybörjare

Svenskar gör Sverige, inte invandrare. Anledningen till att invandrare ville hit från första början var just att Sverige var ett bra land: Att SVENSKAR hade skapat ett bra land.

Att Sverige inte vore Sverige utan invandare kan bara en idiot tro på.

Stolt invandrare
Gäst
Nybörjare
Stolt invandrare
Mannen eran ideologi e bara helt fucked upp!!! Det finns Svenskar (och då menar riktiga Svenskar) som våldtar sina egna döttrar, varför tar ni inte upp det då? Om det är nu så att ni är emot våldtäkter och sådana eländiga saker då… Mannen jag är helt med om att den som just pågår sådan eländiga saker ska straffas hårt, för de förtjänar det. Men ni behöver ju förfan inte smutskasta oss alla invandrar BARA för att en blatte gör nåt fel!! Och förresten ja tror inte att Sverige skulle vara ett så mycket framgångsrikt och även kultrellt land som… Läs mer »
Nationalist
Gäst
Nybörjare
Svenskar som våldtar tas upp, men invandrare är överrepresenterade. Det är ett faktum, fenomen som överfallsvåldtäker och gruppvåldtäkter var i praktiken icke-existerande innan massinvandringen. Sen är vi såklart inte bara emot våldtäkter som sådana, vi är emot eran närvaro här, först och främst för att detta är vårt folks land. Inte ert. Men ni tillför som helhet absolut ingenting heller. Inte svårare än så. Du kan ”tro” det bäst du vill, vi som upplevt det mer homogena Sverige, varav idag bara några få enklaver finns kvar, likväl alla som kan minsta historia, vet vilket skitprat det är. Hade massinvandrigen varit… Läs mer »
_jostein
Gäst
Nybörjare
_jostein

sverige är i och med den stora grundlagsändringen 2010 officiellt ett mångkulturellt land. Då är jag i min fulla rätt när jag känner lojalitet endast till min folkgrupp. Och inte till er stat. Det är det ett mångkulturellt land betyder, att man skiter i staten och arbetar med sin egen folkgrupp mot alla andra folkgrupper. Så håll till godo.

Marcus A
Gäst
Nybörjare
Marcus A

Mobbe, du försöker få det att låta som om alla demonstranter var långväga gäster och att Motståndsrörelsens åsikter inte finner något gehör i Bollnäs. Så fel du har, responsen på torget var mycket god.

Nu är det ju dessutom inte så att alla deltagare var långväga gäster. Själv är jag från Söderhamn.. Trots att jag vuxit upp 4 mil från Bollnäs och är bekant med ett flertal bollnäsbor så har jag aldrig hört talas om dig. Konstigt va? Du kanske inte är så känd som du tror. :)

Fredda
Gäst
Nybörjare
Fredda

Du vet hur det är Apan känner alla men ingen känner Apan :)

Mobbe
Gäst
Nybörjare
Mobbe

Det brukar vara tvärtom, alla känner apan men apan känner ingen. Hur är det med din svenska kunskap. Du kommer kanske från nån annan del av världen.

Terese
Gäst
Nybörjare
Terese

Eller så kan det vara så att vissa tror att dom är kända men ingen vet vem dom är,men uppenbarligen vet den vem alla är.Dom jag frågat i Bollnäs har inte en aning vem du ”Mobbe” är.

Bollnäsbo
Gäst
Nybörjare
Bollnäsbo

Har också frågat vem Mobbe (Bengt Moberg) är. Ingen känner till honom… Jag som trodde han var kändis?

Söderhamnsbo
Gäst
Nybörjare
Söderhamnsbo
Jag var på torget, och du hävdar att ni fick bra respons? Folk stog inne på lindex och kolla ut genom fönstren och våga inte gå ut, folk va vettskrämda! Fast det kanske va så ni vela ha eran respons? Och om den när kvinnan som inte orka lyssna på er, som satte sig i bilen och gasa. Varför blev hon hotad med att få hela bilen kvaddad om hon inte sluta? Om ni ändå kunna stå där och dra till er uppmärksamhet så kunna väl hon också få göra det. ELLER? Det va ungefär 3 st som applådera när… Läs mer »
ingemar W
Gäst
Nybörjare
ingemar W

Efter att kvinnan i fråga hotade att köra över aktivisterna blev hon informerad att om så skedde skulle hennes bilnyckel brytas av och hennes bil bli sönderslagen. Så man bäddar får man ligga!

Marcus A
Gäst
Nybörjare
Marcus A

Just den kvinnan var totalt verklighetsfrämmande. Utöver att hon försökte störa talet och hotade att köra över aktivisterna så gick hon runt i tre timmar och slängde ur sig förolämpningar.

Man kan inte bete sig hur som helst och tro att man kommer undan med det. Förr eller senare kommer en reaktion.

Söderhamnsbo
Gäst
Nybörjare
Söderhamnsbo

Ja, men ni får väl för fan va beredda att få liiiite motstånd, när ni kommer och förstör en hel jävla dag för folk, som stod på loppisen!
SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

Helena Glad-Toren
Gäst
Nybörjare
Helena Glad-Toren

Jag från Söderhamn 4 mil från

Joacim
Gäst
Nybörjare
Joacim

”Det är bara att konstatera hur man försöker använda en tragisk händelse till ytterst tveksamt budskap.”

EN tragisk händelse? Om du inte är helt insnöad så borde du ha märkt ett mönster. Gruppvåldtäkter och andra hemska brott är ett återkommande inslag i den svenska vardagen.
Jag tycker även att Svenska Motståndsrörelsen är väldigt tydliga i sina åsikter. De accepterar inte detta vidriga samhälle vi lever i idag.
Jag är inte medlem i Motståndsrörelsen men kommer garanterat att söka medlemskap när jag är redo för uppgiften. Tills dess blir det till att donera pengar.

Fredrik N
Gäst
Nybörjare
Fredrik N

Mobbe!

Jag vet inte om man skall skratta eller gråta.

När jag läser din kommentar så förstår jag hur ILLA det verkligen är ställt med det här landet och dess hjärntvättade stackare.

Skulle vara intressant att ta en kabel och koppla upp sig till din hjärna för att se hur du tänker och var felet ligger. Ser helt enkelt ingen logik i att vara så självhatande som du!

Mathilda
Gäst
Nybörjare
Mathilda
Ni är emot dom två våltäckterna som hände nu under mindre än en vecka. Min kusin var på brotorget idag när ni tågade in och hon gick fram och frågade varför ni inte fanns där på kvällarna istället när våldtäckterna sker och hon blev kallad jävla fitta. Och då är frågan: varför? Herregud hur ni håller på. Tror ni att det här kommer att hjälpa eller? Det tror inte jag och när ni beter er som svin och kallar vanligt folk för jävla fitta när dom inte ens har gjort något förutom att ställa en ganska bra fråga är det… Läs mer »
Mamma till tonåring
Gäst
Nybörjare
Mamma till tonåring

Mathilda jag tror inte en sekund på din lilla återberättelse. Ingen av aktivisterna skulle säga så helt oprovocerat. Jag vet inte ens om någon skulle säga det om de blev provocerade. Din väninna hittar på och/eller överdriver kraftigt!

Snälla nån så ni håller på. Ni gör verkligen allt för att hindra människor att värna sitt folk!

SKÄMS!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ordagrant sa han: ”Hahaha, jävla fitta. Får jag fråga dig en sak? Vart fan är din bror och din farsa när det händer?!”. Dom skrämde folk, vissa vågade inte gå dit. Några stod i affärerna och vågade inte gå ut. Dom hotade också en kvinna för att hon stod där med bilen och gasade: ”stänger du inte av bilen så vrider jag av nyckeln ch slår sönder hela jävla bilen!”. Är det verkligen meningen att folk ska bli rädda? Värna om vårt folk, men skräm fan inte dom då heller!

Jesper Andersson
Gäst
Nybörjare
Jesper Andersson
Så du tycker det inte är provocerande att en person står och gasar med bilen mitt under ett tal? Jag undrar verkligen hur du skulle bete om ni befann er i en liknade situation? Förövrigt tycker jag att ingenting utav det du berättar stämmer in överhuvudtaget på det som hände idag på torget i Bollnäs. Jag var på stan idag som flygbladsutdelare och det jag kunde konstatera att det var enormt mycket människor som tog emot flygblad, det var många som kom fram o frågade (både positiva och negativa) var för flygblad, och sedan fanns det en majoritet som var… Läs mer »
Mobbe
Gäst
Nybörjare
Mobbe

Ni som är så duktiga och ordendliga, hade ni tillstånd för er demonstration idag? Eller står ni över lag och ordning?

Jesper Dalarna
Gäst
Nybörjare
Jesper Dalarna

Behöver inte söka tillstånd för att dela ut samhällsinformation på offentlig plats.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Och ni tror inte att det är sjukt jävla drygt när ni kommer och FÖRSTÖR en heldag för folk som har sett framemot att stå på loppis och sälja grejor?
De va trotts allt en baklucke-loppis! Och där ställer ni er som om ni ägde stället och börjar skrika i en jävla högtalare.
Ni tror inte att folk blir lätt irriterade då och startar bilen för att överrösta? SKÄMS! Vi var där först.

Preben Joelsson
Gäst
Nybörjare
Preben Joelsson

Och DU tror inte att det är sjukt jävla drygt när främlingar kommer och FÖRSTÖR ett HELT LIV för folk, genom som i det här fallet en gruppvåldtäkt.

DU tror inte att folk blir lätt irriterade då och AGERAR för att överrösta den FÖRLJUGNA NYHETSRAPPORTERINGEN? SKÄMS! Din småsinta lallare!

Mathilda
Gäst
Nybörjare
Mathilda

Min kusin kallades jävla fitta och hon frågade med helt vanlig ton? Vad är det för jävla sätt? Hon provocerade inte ett jävla skit.

Helena
Gäst
Nybörjare
Helena

SKÄMS SJÄLV DU ”Mamma till tonåring”!!!!
Hur i hela helvete kan du påstå att Mathilda ljuger ??? Var du där??? NEJ!!!!! Vad du tror får stå för dig, men hon har ingen som helst anledning att ljuga (till skillnad mot ”vissa” andra)Ta till er kritiken istället för att gå til personangrepp på ”vanliga Svenssons”. Men det blir väl lätt så, när man inte har några argument…

Mobbe
Gäst
Nybörjare
Mobbe

Det är skönt att fler vågar säga mot och ifrågasätta nordfront.

Norsk
Gäst
Nybörjare
Norsk

Men vågar dere ifrågsätta overfallsvoldtektene?

Ersken
Gäst
Nybörjare
Ersken

Ganska självklart att var människa vill att dessa illdådsmän förs inför rätta, eller hur?

Ersken
Gäst
Nybörjare
Ersken

Svaret är för mig självklart att var och varannan människa vill att dessa illdådsmän förs inför rätta. Hoppas det svarar på din fråga.

Erik Tegnér
Gäst
Nybörjare
Erik Tegnér

Det är självklart att varje människa vill att dessa illdådsmän förs inför rätta, Hoppas det svarar på din fråga.

finnjäveln
Gäst
Nybörjare
finnjäveln
Jasså mobbe du anser att det är okej att främlingarna härjar i svergie? Skulle det varit ett gäng kommunister eller ett gäng somalier som stod och protesterat fastän de skulle betett sig som svin , så skulle det inte varit något problem det är ju så synd om främlingar som måste våldta ! Jag håller med dig mobbe det är ju faktist synd om främlingarna som måste våldta! Skulle jag va du mobbe skulle jag dra så jävla långt från norden man kommer innan jag öppnade käften, fosterlandsförrädare som du är för jävliga att höra på! Men troligtvis får du… Läs mer »
Ersken
Gäst
Nybörjare
Ersken

De påhopp och påhitt du nyss skrev var, ja, förväntade. Men att hota? Visst, du liksom alla andra har yttrandefrihet, vi lever i ett demokratiskt samhälle. Men tänk efter! Vi som är emot denna ”Nordfront” får tycka lika mycket som du. Men hot är något som inte hör hemma i en diskussion. Tänk efter innan du skriver.

Mobbe
Gäst
Nybörjare
Mobbe
Finnjävel, är det ett hot från dig. Har du inte bättre argument än att hota mig. Du drar alla invandrare över samma kam. ska man generalisera som du gör kan man säga att jag såg några knäppskallar stå på bollnästorget och demonstrera idag. Dom var visst från Dalarna ( det stod Leksand på en tröja) med er logik skulle jag kunna säga att alla från Dalarna är knäppskallar, men jag känner flera från Dalarna och vet att de flesta är sunda människor och därför säger jag inte att alla dalmasar är knäppskallar. Samma reonemang har jag om invandrare, om en… Läs mer »
Finnjäveln
Gäst
Nybörjare
Finnjäveln

Jag tycker bara att du är en löjlig person. Jag är inte medlem i organisationen.
Men jag är mycket stolt att jag inte är en person som du som säljer folket för invandrarna såna som du borde skämmas. På tal om hot det får du ta som du själv vill!

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Ja du Mobbe nästa gång kan det vara någon närstående till dig som blir våldtagen av invandrare undrar vad du tycker då?

pär
Gäst
Nybörjare
pär

Bla bla bla, mångkulturvurmarna förnekar sig aldrig.
Man kanske ska låta bli att stå och varva en motor under ett tal som hålls.

Mobbe
Gäst
Nybörjare
Mobbe

”Bla bla bla” den nivån brukar det vara på barns argument när dom inte kan försvara sig.

Simon Lindberg
Gäst
Nybörjare
Simon Lindberg

Kan inte mer än hålla med. Hör ingenting annat från er dagarna i ända.

Mathilda
Gäst
Nybörjare
Mathilda

Men tycker ni att det är bra att folk blir rädda för er? Och att hota folk och kalla folk jävla fitta är det okej enligt er? Känns det som man får bra rykte då?

Jesper Andersson
Gäst
Nybörjare
Jesper Andersson

Jag vet inte om det ens det du berättar stämmer så jag kan inte uttala mig om just det fallet. Men jag kan säga så här: Kommer det fram en person som är otrevlig, snackar skit och hånflinar mot flygbladsutdelaren då blir man bemött på samma nivå, som jag kan tänka mig att det var i här. Antingen ljuger din kusin eller så berättar hon inte hur hon förde fram sin ”sakliga” fråga?

Bengt Moberg
Gäst
Nybörjare
Bengt Moberg

Trevliga Jesper, kan bara säga att jag kan håller med Mathilda, jag kan räkna upp ett flertal bekanta som helt stilla sa att dom inte ville ta emot era flygblad, men att dom då fick höra att dom var idioter och var för våldtäkter. Lär upp dina snälla kamrater att vara lite artiga så kanske ni får någon att lyssna på er. Fast då kanske ni måste argumentera för era åsikter och det kan ju vara jobbigt ibland.

Jesper Andersson
Gäst
Nybörjare
Jesper Andersson

Jag är villiga att diskutera och argumentera för min sak, var som helt och när som helst. Men jag undrar verkligen på Herr Bengt klarar av det? Min erfarenhet av såna typer som dig är att man gärna vill sitta bakom en dataskärm och argumentera. Men när man väl ska göra det på gatan så slår det bak ut och där står man och stummar mot aktivisten. Som tillslut lämnar platsen med svansen mellan bena eftersom att det var lite svårare att argumentera i verkligen. Mycket vanligt!

Ingemar W
Gäst
Nybörjare
Ingemar W

Det skall från och med nu bli mycket obehagligt att vara politiskt korrekt – eftersom det är på grund av er PKister som vi idag har detta otrygga och våldsamma samhälle. Det är ni som aktivt har lyft fram våra folkförrädare till politiker. Om en sådan som du,som du stöttar ett samhälle som vurmar mer om hela världens slödder istället för att se till det egna SVENSKA FOLKETS bästa, blev kallad idiot på torget igår så tycker jag att det var en väldigt lindrig behandling du fick. Personligen anser jag att du ska bli åtalad i domstol för folkmord!

Helena
Gäst
Nybörjare
Helena

”Bemött på samma nivå”??? Om ni är säkra på ER sak, varför då komma med förolämpningar mot människor som ifrågasätter er ”tro”? Snacka om att kasta sten i glashus…

Helena Glad
Gäst
Nybörjare
Helena Glad

Ja här ser man vad Bollnäsbor går för.Jag fanns på plats och ingen av de rövarhistorier ni hittar på stämmer.

Helena Stolt
Gäst
Nybörjare
Helena Stolt

Det begås våldtäkter i Sverige varje dag, majoriteten av dem begås av svenska män. Jag önskar att ni skulle stå upp för dem som drabbas av alla våldtäkter, oavsett gärningsman. Det är ett globalt problem att män i allmänhet inte protesterar mot våld mot kvinnor. Engagera er i kvinnojourerna!

Zorro
Gäst
Nybörjare
Zorro
Att majoriteten våldtäkter skulle begås av svenska män, påstår jag är ren och skär lögn, och jag vill se en källhänvisning som backar upp påståendet. Detta är inget annat än Hets mot folkgrupp. USCH! vilket fördomsfullt och rasistiskt påstående. Jag kan dock hålla med om att våldtäkter begås i Sverige varje dag. Vad bra att även en så inskränkt person som du har upptäckt detta. Frågan är om det verkligen alltid har varit så och om vi verkligen ska behöva acceptera dagliga våldtäkter, eller om detta är ett tecken på att det är något som inte står rätt till i… Läs mer »
Helena Stolt
Gäst
Nybörjare
Helena Stolt

Självklart är det så eftersom majoriteten av män i Sverige är just svenskar:)

Simon Lindberg
Gäst
Nybörjare
Simon Lindberg

En majoritet av männen är svenskar, det har du rätt i. Åtminstone än så länge. Men att svenska män begår majoriteten av våldtäkterna för det – där har du helt fel.
Ta reda på fakta innan du uttalar dig tack!

Zorro
Gäst
Nybörjare
Zorro

Är det här ett skämt för dig? Du verkar inte ta samtalsämnet på alltför stort allvar. Det är väl typiskt för dagens medborgare, uppfostrad i individualismens anda. Då känns det skönt att det fortfarande finns idealister som SMR.

Helena Stolt
Gäst
Nybörjare
Helena Stolt

Helena Stolt skriver: 2012-07-15 kl. 01:14
Men det är ju en försvinnande liten del av våldtäkterna som är överfallsvåldtäkter. Det vet vi ju alla att de flesta våldtäkterna begås av en närstående, eller hur?
Svara

Zorro
Gäst
Nybörjare
Zorro

”Vet vi alla det”? Hur vore det om lite siffror presenterades? Statistik istället för påståenden, tack. Enligt BRÅ så utförs endast 26% av sexualbrotten i gärningsmannens eller brottsoffrets hem. Själva kärnpunkten i diskussionen bör dock ändå vara att vi har en sjukligt hög kriminalitet och att ett annat system där problemet undanröjts torde vara önskvärt av alla hederliga medborgare i detta land. Identifiera roten till problemet och dess lösning, inte symptomen.

Molly
Gäst
Nybörjare
Molly

Hur kan du var så säker på att det är Svenska män, då journalister och media också kallar främlingarna för svenskar.
De våldtäkter som görs i länder som sverige och finland mfl, görs av män med muslimsk bakgrund som inte alls värdesätter kvinnan. Dessa upgifter kommer från vaktpersonal och polis i finland.
Det är ingen ide som svensk att gulla de importerade brottslingarna, utan gå ut och visa att du inte tolererar sådant istället.
Denna samhälleliga multikulti hjärntvättning, förlamar tankeförmågan hos vissa av landets egna befolkning. Tydligen.

Fredrik N
Gäst
Nybörjare
Fredrik N

Molly!

Du är en Svensk kvinna så som jag uppfattar henne. Tack för att du finns!

Än finns det hopp.

Söderhamnsbo
Gäst
Nybörjare
Söderhamnsbo

Mitt i prick!
Jag blev våldtagen 3 ggr för några år sedan, ALLA var svennar. Gamla som unga.
Det hjälper fan inte att ni står på torget och skriker för det.
Stå som nattvakt ist, och gör någon nytta

Kalle Med Kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle Med Kniven
Det tar jag som en absolut lögn. Är det en gruppvåldtäkt du har fantiserat ihop eller ska det vara tre överfallsvåldtäkter mot just dig inom loppet av ett år? Om systemet hade fått nys om en gruppvåldtäkt begången av svenskar hade dom gapat om den som ngt slags bevis för det inte enbart e rasfrämlingar som gruppvåldtar. Kolla på ”hagamannen” en svensk våldtäktsman, vilka nyhetsrubriker han genererade för han va svensk, dom satte ut bild och namn och skrev SVENSK. En rasfrämling som våldtar vitpixlar dom, kallar ”svensken” och döljer personuppgifterna om denne så gott det går. Om det du… Läs mer »
Fredrik N
Gäst
Nybörjare
Fredrik N

Jo det är ju troligt!

Sluta trolla och gör något vettigt istället!

peter B
Gäst
Nybörjare
peter B

Mmm. Ofta.Du och helena stolt verkar ta ordet sanning med en grov nypa salt för att utrycka mig milt.

Mamma till tonåring
Gäst
Nybörjare
Mamma till tonåring

Jag tycker att våldtäkter är fruktansvärda, såklart, vem som än blir utsatt och vem som än är förövaren. MEN, och detta är ett STORT men.
Nästan ALLA överfallsvåldtäkter, alltså de som sker utomhus av okänd förövare, är av samma sort.
Invandrarmän på vita kvinnor.
Detta är inget man ska blunda för utan ta på högsta allvar. Varför ses just vita som legetima offer?

Tesked
Gäst
Nybörjare
Tesked

För att vi har en hög import av kriminalitet i Sverige och ett skämt till integration!

Vi tar in kriminella utlänningar och ger dem socialbidrag som vi svenska skattebetalare ska betala, sen har vi en totalt icke fungerande integration vilket gör att dessa jävlar gör som de gör, stoppa invandringen totalt förfan!

@ Helena stolt: Fyfan så du ljuger, redovisa en källa som stödjer dina påståenden du din anti-vita lögnare!

Stolt Svensk
Gäst
Nybörjare
Stolt Svensk
Du har helt rätt, och som svensk man tar jag detta på största allvar. Jag har blivit uppfostrad med att man slår inte på tjejer och att våldta kvinnor finns inte ens på kartan. Är man så jävla patetisk att man måste tvinga sig på kvinnor för att få sex, bör man nog kraftigt ifrågasätta sig själv och sitt liv. Beträffande anledningen till att vita kvinnor ses som lovligt villebråd, stavas anledningen ISLAM. Eftersom svenska kvinnor inte täcker hela kroppen, ses ni som horor och därför är det OK att våldta er enligt männen som tolkar denna religion så att… Läs mer »
Helena
Gäst
Nybörjare
Helena

Är det då okej att kalla en svensk tjej för ”fitta”, för att hon ifrågasätter var NI är på nätterna när detta händer? PATETISKT!!!

Fredrik N
Gäst
Nybörjare
Fredrik N
Hur vore det om Du tog lite eget ansvar? Ni mindre begåvade vänster kvinnor har ju blivit så jävla ”smarta” det sista decenniet – tror ni! Kan själv och behöver ingen man, etc, etc…. Lägga av för fan annars kan ni ju nöja er med att bli våldtagna på löpande band i fortsättningen eftersom det inte kommer att finnas några SVENSKA män kvar som står upp för er när NI gjort allt för att framhäva er själva till någon sorts löjlig Amazonkvinna som de facto bara längtar efter att få bli tillrättavisad av en riktig man. Dessa ÄR Svenskar och… Läs mer »
Helena Stolt
Gäst
Nybörjare
Helena Stolt

Men det är ju en försvinnande liten del av våldtäkterna som är överfallsvåldtäkter. Det vet vi ju alla att de flesta våldtäkterna begås av en närstående, eller hur?

Stolt Svensk
Gäst
Nybörjare
Stolt Svensk

Så var det förr, innan massinvandringen, men verkligheten är nu sådan att majoriteterna av våldtäkter är överfallsvåldtäkter, d.v.s. våldtäkter där gärningsman och offer inte känner varandra är klart dominerande och trots att invandrarna än så länge är i minoritet står de för majoriteten av överfallsvåldtäkterna i Sverige.

Stolt Svensk
Gäst
Nybörjare
Stolt Svensk
Dessutom är det så att begreppet gruppvåldtäkt var helt okänt innan massinvandringen började. Du kallar dig för Helena så jag förmodar att du är svensk. Då måste du hålla med om att gruppvåldtäkt är något man som svensk inte har upplevt tidigare. Vi svenskar är ganska pryda. Har vi sex så är det mellan mig och min sexpartner. Det ligger inte i svenskens natur att sätta på en tjej tillsammans med kompisar. Det är så det är. Jag vågar sätta mitt liv på att det finns inte en enda anmäld gruppvåldtäkt där 100% av förövarna är etniska svenskar. Jag kan… Läs mer »
Helena Stolt
Gäst
Nybörjare
Helena Stolt

Och förresten, har du aldrig hört talas om en trekant?

Helena Stolt
Gäst
Nybörjare
Helena Stolt

Skärp dig, du kan väl inte på allvar tro att de flesta våldtäkter som begås är överfallsvåldtäkter av en för offret okänd gärningsman??

Kalle Med Kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle Med Kniven
Stolt Svensk
Gäst
Nybörjare
Stolt Svensk

Snälla Helena, jag vet inte vart du vill komma med denna diskussion och jag har visst hört talas om trekanter, förutom de jag själv har deltagit i, men det är skillnad på trekanter och gruppvåldtäkter, men du har kanske en annan erfarenhet? Försöker du påskina att det är mest svenskar som begår våldtäkter eller vad är det du påstår?

Stolt Svensk
Gäst
Nybörjare
Stolt Svensk

Jag tror inte, jag vet. Och om du själv har blivit utsatt för en våldtäkt av en svensk, vilket din respons tyder på, så skall du veta att du har mina djupaste sympatier. Jag hatar en svensk våldtäktsman precis lika mycket som en utländsk, men tyvärr är det så att ”kulturberikarna” är i majoritet i detta avseende.Sen har du kanske träffat nån utlänning som är väldigt förstående, men det förändrar ju inte fakta på något sätt. Ha det bra!

peter B
Gäst
Nybörjare
peter B

Ja så är det.Lyssna på denna kvinnas visdoms ord.Ni svenska tjejer över hela Sverige måste ju ha drabbats av något slags förföljese mani. Nä Helena,upplys tjejerna att de är fjolliga som känner en stark oro när de ska ta sig hem efter mörkrets inbrott. HELENA.GÖR DET FÖR DJÄVULEN.

11-02
Gäst
Nybörjare
11-02

enl.rapport 2008:12 från nationella trygghetsundersökningar (NTV,BRÅ),så
”utgör fall med närstående gärningsman
enbart 10procent av samtliga våldtäkter”.

12-02
Gäst
Nybörjare
12-02

Novahuset.com/?page_id=75. Offer och förövare känner varandra i 80% av de anmälda fallen.

11-02
Gäst
Nybörjare
11-02

kul med statistik,man framför
givetvis den rapport som passar
ens egna syften bäst!
fint namn har du också,vi kanske
är släkt?

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Din rapport är från 2001, 11-02:s från 2008…

Fredrik N
Gäst
Nybörjare
Fredrik N

Lurad av Jerzy Sarinecki eller vad fan judesvinet heter!

Jesper Dalarna
Gäst
Nybörjare
Jesper Dalarna

Riktigt bra jobbet idag kamrater!
Var en lyckad dag med mycket positiv respons från allmänheten och framförallt roligt att veta att man har sånt brett stöd hos alla möjliga förbipasserande i Bollnäs.

Mathilda
Gäst
Nybörjare
Mathilda

Jag har en fråga, bara en enkel fråga som jag vill att ni svarar vad ni tycker på. Om det hade varit en svensk kille som hade våldtagit en utländsk tjej, hade ni då agerat på samma sätt som idag?

Jesper Dalarna
Gäst
Nybörjare
Jesper Dalarna

Har du frågor till organisationen så uppmanar jag dig att skicka den hit istället: http://www.nordfront.se/nordfront/kontakta-redaktionen

finnjäveln
Gäst
Nybörjare
finnjäveln

läs min kommentar lite längre ner på sidan !

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare
Peter H. Norrland

Jag lovar att du får svar på den frågan så fort något sånt händer, troligen får du nog vänta ett bra tag på svaret!

Bra kämpat kamrater!

Patrik
Gäst
Nybörjare
Patrik
Du försöker vara smart och vända på steken, men du bör istället se hur din egna favoritmedia förstorar brott och kör löpsedel efter löpsedel där en svensk är gärningsman men tystar ner eller pixlar när en främling har gjort dådet. Men detta vet du så klart redan, trots det så lever du i din egna fantasivärld om att det i slutändan kommer bli bra, eller hur? Tyvärr så måste jag berätta för dig att framtiden ser inte heller så ljus ut för er kvinnor ju fler utlänningar som kommer hit, men det vet jag också att du har på känn.… Läs mer »
Mia Nemesis
Gäst
Nybörjare
Mia Nemesis

Mathilda: Själva grejen med ns är ju att värna om sitt eget folk och inte andras. Dum fråga. Hur kan det vara rätt att värna om andras folk men inte ditt eget. Det är ju som om jag skulle bry mig om andras barn och inte mina egna. Hoppas din hjärntvättadehjärna hann med.

illa berörd Brotorgssäljare
Gäst
Nybörjare
illa berörd Brotorgssäljare

Tror du verkligen att ni får fler medlemmar genom att vara otrevliga Mia? ”Hjärntvättade hjärna”? Skulle vara intressant att höra vilken bakgrund ni har. Har ni inte uppfostrats till att vara artiga? Särskilt när ni gärna vill ha fler sympatisörer.

Mia Nemesis
Gäst
Nybörjare
Mia Nemesis

Jag är inte medlem. Och invandrar är otrevliga ändå värnar alla om dessa, så det verkar ju funka ;)

Mathilda
Gäst
Nybörjare
Mathilda

Jag är inte hjärntvättad, men det verkar ju du vara. Och du säger att alla invandrare är otrevliga. Då har du träffat väldigt få.

Johanna D
Gäst
Nybörjare
Johanna D

Bra aktion!
Hoppas att sköldarnas motiv snart skall sitta runt halsen på förrädarna och våldtäktsmännen..

finnjäveln
Gäst
Nybörjare
finnjäveln
Mathilda visst reagerar man lika i fallen om våldtäkt, men varför skyddar du främlingar som våldtar det vill jag fråga dig? Dessutom hör int främlingar hemma i norden och hur ofta hör du om en svensk som våldtagit någon i utlandet? Dessutom ger dina kommentarer en bild av dig som att du accepterar att invandrarna våldtar hör du möjligtvis till folkförrädarna? Eller är du möjligtvis själv en invandrare? I allafall så tycks det vara som om du skyddar dessa svinaktiga främlingar, principen är att dessa främlingar inte hör hemma i norden och att majoriteten av överfall på kvinnor ökar i… Läs mer »
Mathilda
Gäst
Nybörjare
Mathilda
Jag är inte invandrare. Var någonstans har jag skrivit att jag skyddar dom som våldagit? Jag skrev i min första kommentar att dom som inte kan sköta sig ska inte få vara här. För dom kommer hit för att få en andra chans och sköter dom sig inte så finns det ingen anledning för dom att vara kvar, dom ska inte få enligt mig. Men det jag menar är att det blir så fruktansvärt stor uppståndelse när en utländsk har gjort något, men när en svensk har gjort något så är det okej. Det tycker jag är fel, det ska… Läs mer »
finnjäveln
Gäst
Nybörjare
finnjäveln
En andra chans? Jag ser inte det som att ge en andra chans jag ser det mer som ett rövslickeri av politiker , dessutom varför ska vi dela med på det lilla vi har när vi aldrig kommer att få tillbaka nåt av det? Varför kan de inte bygga upp sina egna länder istället? Detta handlar om rasbiologi det är bara helt enkelt att deras folkslag hör ej hemma här , olika raser skall hållas på olika kontinenter annars blir det kaos det som ni upplever till viss mån i svergie idag! Det som gör större reaktioner att en utlänning… Läs mer »
Fredrik N
Gäst
Nybörjare
Fredrik N

finnjäveln.

Du är en sann broder och jag ställer mig tveklöst vid din sida. För den vita rasens överlevnad!

Aktivist
Gäst
Nybörjare
Aktivist
Att fråga var de enda som faktiskt handgripligen reagerat på denna händelse var, då detta skedde, är sannerligen ingen ”bra” fråga. Vad är poängen? Hade vi haft manskap att ha egna former av nattvandrare i varje stad hade vi haft det. Men det kan väl knappast förväntas av oss och än mindre ligga oss till last. Det är inte direkt så att vi inte skulle vilja förhindra gruppvåldtäkter innan de sker. Men samtidigtnär ju det ett av målen med våra aktioner och handgripliga aktioner. Att samla stöd och informera befolkningen om vad som pågår och vad vi anser vara lösningen.… Läs mer »
Stormtrooper
Gäst
Nybörjare
Helahälsingland är igång med sin hets igen: http://helahalsingland.se/bollnas/1.4902252-manga-illa-berorda-av-demonstration-pa-torget Artikeln nämner inte bakgrunden till demonstrationen öht och svamlar om en ”konstig stämning” på torget. Inte ens organisationens namn lyckas man få till rätt. ”Motståndsrörelsen Nordfront” kallas vi av journalisterna på skittidningen. Kommentarsfältet verkar för tillfället vara uppe, så gå gärna in och säg er mening så länge det går. Men med tanke på Helahälsinglands syn på yttrandefrihet stängs väl kommentarsfältet ner snart. Artikeln om gruppvåldtäkten gick t.ex. inte att kommentera… Angående dagen i sig ser jag den som lyckad. Och angående den konstiga frågan om svenska våldtäktsmän så hatar iaf jag… Läs mer »
Mobbe
Gäst
Nybörjare
Mobbe

Stormtrooper, snygg signatur. Själv heter jag Bengt Moberg, kallas Mobbe av mina vänner )( ni i Nordfront är inte inräknadesom mina vänner) Kan bara säga att ni gjorde bort er i Bollnäs. Några vilsna själar kanske höll med, men ni retade upp flertaletav oss Bollnäsbor som inte håller med er. Vi som inte håller med kanske inte skriker högst men vi är fler än ni tror.

Jesper Andersson
Gäst
Nybörjare
Jesper Andersson

Tyckte att det var vilsna själarna som inte höll med oss. I och med att det var majoriteten av befolkning från Bollnäs som höll med oss på torget igår.
Jag undrar verkligen vilken del av planeten du kommer ifrån när ni tror att vi retande upp ett flertal Bollnäsbor.
Kanske av din bekantskapskrets men inte av hela Bollnäs befolkning, som tillsvidare höll med oss om vårt budskap på torget.
Det kanske är högtid att komma ut till verkligheten och börja prata med lite nytt folk?

ingemar W
Gäst
Nybörjare
ingemar W

Det är imponerande vad rätt du fick Stormtrooper! För inte bara har helahalsingland.se stängt av kommentarsfunktionen till artikeln om torgmötet, utan även raderat alla tidigare kommentarer. Så mycket var alltså yttrandefriheten värd i fulmedias ögon.

Simon Lindberg
Gäst
Nybörjare
Simon Lindberg

Grymt!!!!!
Snygga sköldar med :-)

Tommy Lindqvist
Gäst
Nybörjare
Tommy Lindqvist

Starkt jobbat grabbar!

Mathias
Gäst
Nybörjare
Mathias

Vad är de för kamp ni pratar om? Invasion? Är vi under belägring? Eller använder ni bara ord som låter stora?

En invasion är väll något som Hitler gjorde när rullade in ett par pansarvagnar i Polen? Eller som USA gjort mot Irak eller Afghanistan? Eller har jag helt missuppfattat ordets betydelse med att en invasion är när annan militär makt med våld tågar in i ett annat land? För jag ser inga militärer, bara folk som flyr från krig.

Jesper Dalarna
Gäst
Nybörjare
Jesper Dalarna

Begreppet invasion kan även användas om andra intrång av människor eller djur

Mathias
Gäst
Nybörjare
Mathias

Det är inget jävla intrång. Det är inte ditt land, inte ert. Utan vårt! Vi har våra nya medborgare och kamrater med annan etnisk bakgrund att tacka för mycket!

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Som vad?

Mathias
Gäst
Nybörjare
Mathias

Deras kunskaper inom sjukvård? Utan dom hade vi inte ens vetat hur fan man får rinnande vatten. Sverige har kommit på ytterst lite själv. Förutom dynamiten och skiftnyckeln

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Allt du nämnt än så länge är vita människor som uppfunnit, skapat och utvecklat.
Gruppvåldtäktet däremot, det har dem faktiskt lärt oss, det existerade inte i Norden innan massinvandringen.

Patrik
Gäst
Nybörjare
Patrik
Nej vi har inget att tacka dem för, vi behöver dem inte och de skall återvända till där de kom ifrån. Men detta kan vara en nyhet för dig, man behöver inte importera 2000.000 analfabeter för att få den tekniska beskrivningen på en ny konstruktion, den kan skickas med 1 ingenjörslag och så har det alltid fungerat här i världen, men det är du för dum för att se trots att Europas tidigare homogena befolkning alltid varit världsledande. Nu är detta inte relevant eftersom MENA inte tillför oss ett skit och kommer aldrig göra, de ligger 500år efter oss i… Läs mer »
Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Nordisk arier…
Jag du är troligen inte så klippsk samt inte så påläst gällande vem som uppfann vad…du får nog en större chock om läser vad som kommer från mellanöstern sov…Stackare…

Och du…Pizza är inte svensk heller…

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Pizza kommer från Italien tänkte bara tala om för dej ”Patriot”

Patrik
Gäst
Nybörjare
Patrik
”Patriot”: Ditt snack om pizza är ju bara löjlig… Med den retoriken så har vi fullmakt över arabländerna och all dess olja eftersom att de använder otaliga Svenska och Europeiska uppfinningar (allt de använder?). Idéer, matvaror, konstruktioner, uppfinningar sprids som information eller genom utbyte, INTE genom massinvandring. Först och främst är Pizza ifrån Italien, för det andra så behöver vi inte hundratusentals okunniga främlingar för att lära oss att göra en deg. Jag tycker att du borde åka till Saudiarabien och propagera för att de skall importera miljontals asiater, de använder ju deras kläder så då måste man utrota sitt… Läs mer »
Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot
Om ni läser liter mer noggrant så kan ni läsa att det inte står någonstans där jag hävdar att denna maträtt kommer från Italien… Gällande import av arbetskraft så räcker det endast att gå tillbaka några hundra år då vi ”importerade” arbetskraft från belgien, vallonerna…utan dem hade vi varit långt efter…eller de kanske inte räknas eftersom de är vita? Kan även infomera dig om att det finns en avsevärd mängd asiaiater i sudiarbien, Irak och Iran…varför vet jag det, för jag jobbar runt i hela världen och har tillskilnnad från dig varit där. Er syn att dela upp människovärdet och… Läs mer »
Patrik
Gäst
Nybörjare
Patrik

Ja för det är väl bara ren slump att världen hade varit precis lika framgångsrik om MENAländerna aldrig hade existerat, men vid det omvända så skulle de fortfarande varit på 500-talet. Finns det något de har uppfunnit sedan Muhammeds dagar? Ja just det, fallafel eller hur var det nu?

Tyrfing
Gäst
Nybörjare
Tyrfing

Patriot, antalet valloner som kom hit var på sin höjd 2000 individer. De var också germaner därav mycket lätt intregerade. Många av dem åkte även hem!

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Sverige har aldrig vunnit något på invandring vi har bara drabbats av skiten som givit oss gruppvåldtäkter och annan grov brottslighet.

Tyra
Gäst
Nybörjare
Tyra

Det vi bevittnar idag är en invasion av främlingar som på sikt kommer att bidra till raslig och kulturell utplåning för oss etniska svenskar. Detta sker inte över en natt, är inte lika tydligt som 30 pansarvagnar eller en hel armé, utan det kommer sakta smygande. Och vaknar inte folket nu kommer det snart att vara för sent.

Zorro
Gäst
Nybörjare
Zorro

Det är makalöst hur blind man kan vara då. Du tycker inte det är tal om en invasion när det väller in 100 000 pers per år och Sveriges demografi i grunden håller på att förändras? Om du nu anser att ordet ”invasion” bör förknippas med krigiska termer så kan du väl åka ner till Rosengård en kväll och ta en titt på de aktiviteter som brandkåren och polisen brukar stöta på. Om du är där på plats så kanske du ÄNTLIGEN kan få lite perspektiv på begreppen? Makalöst, som sagt, MAKALÖST.

Mathias
Gäst
Nybörjare
Mathias

Har sett Rosengård. Gick bra för mig, möter du folk med hat så får du hat tillbaka. Vi har midsommar och kräftskivor kvar, inget kommer att ta bort det. Folk kommer inte hit för att ta över vårt land, våra jobb. Kanske våra kvinnor, men det kan jag knappast klandra dom för. Tycker ni att dom har de för lätt? Är ni avundsjuka på att deras liv rullar bättre än erat? Vad är grunden till ert hat?

finnjäveln
Gäst
Nybörjare
finnjäveln

Det är inte hat , vi älskar vårt folk och vår ras och inget annat! Påtal om din kommentar att vad har svergie kommit med? Frågan är då vad har somalien gett oss? Vad är det med människorna i våra länder då vi har klarat oss så bra? Jag tror det är genetiskt och att den vita nordbon är allmänt klokare än nån svartskalle!

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Kärlek är grunden till vårt hat. Men det vet du antagligen inte vad det är för något. Tycker uppriktigt synd om dig.

Jesper Dalarna
Gäst
Nybörjare
Jesper Dalarna

Varför allt detta hat Mathias? Vad finns kärleken för det egna folket, viljan att bevara den egna särarten och andra folk på denna lilla planeten?

Zorro
Gäst
Nybörjare
Zorro

Ok, brandkåren, våldtäkts- och rånoffren hatade och fick därför vad de förtjänade? Antar att det är samma med pensionärerna? Spara på dem för de är rassar och fläska istället på med 100 000 nykomlingar per år. Rättvist och bra.

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Du kanske har VIP-inträde till Rosengård om du är medlem i Bandidos eller om du bara rent allmänt håller på med att sälja droger eller annat skumrask, hederliga och arbetande svenskar och övriga vita blir däremot våldsamt bemötta oavsett deras uppdrag där.
Ska vi ta och betrakta dig som en s.k. wigger fortsättningsvis? Eller är du ens svensk?

Helena
Gäst
Nybörjare
Helena

UTDRAG UR KOMMENTARSREGLERNA:
”Även om det juridiska ansvaret faller på den som kommenterar, vill vi att kommentarerna håller god ton, inte kränker andra personer, inte innehåller uppmaningar om brott m.m. Vi förbehåller oss rätten att i efterhand redigera eller radera opassande text.”

Hur kan du då antyda att ”Mathias” är sk ”wigger” (wannabe nigga)??? Hur rätt är det äv dig???

Spetz
Gäst
Nybörjare
Spetz

Grym aktion kamrater!

Rebecca
Gäst
Nybörjare
Rebecca

Familjen kunde tyvärr inte ansluta sig till resterande kamrater i Bollnäs. Hatten av för er, samt en eloge för snygga sköldar! :)

Bo Nilsson
Gäst
Nybörjare
Bo Nilsson

Satan! Förrädarpacket tog hit dom! De gav dom ett lillfinger, de tog hela handen, armen,och slutligen hela kroppen/själen. De tackar trots alla förmåner de får som evig försörjning, gräddfil i samhället, allting gratis, med att brutalt förstöra underlivet på våra döttrar. ”VAKNA” nu för helvete alla idioter. Det kommer även att brinna i ert villastaket så småningom, vare sig ni vill det eller ej. De ödelägger Sverige, Vårt hem på jorden, och den enda plats vi har att leva i. Endast radikal kamp är nu möjlig, anslut dig, eller dö i förnedring. UT MED PACKET! Mvh Bo Nilsson

Kalle Med Kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle Med Kniven

Fy fan Bo, lika vältalig som vanligt!
Exakt så är det!

Per Linné
Gäst
Nybörjare
Per Linné

Att se massa white trash ungar på torget i Bollnäs stående och skrikande ut sin vrede över invandrare/invándringen är bara tragiskt. Dessa ungar är själva mobboffer och kommer från taskig bakgrund och försöker nu få sin röst hörd via detta taffliga sätt. Jag är övetygad om att de ej skulle kunna debattera för sin åsikter i fem minuter innan de skulla falla svarslösa och gråtande springa hemåt. Det kommer alltid att finns sådana här avarter i brunskjortor. Jag håller på dig Mobbe!!

finnjäveln
Gäst
Nybörjare
finnjäveln

Okej skulle mer än gärna ta och debattera med dig och bevisa att din teori är felaktig , men vägen till svergie är dock lite för lång! Men du skall inte gå och sprida ut falskheter om aktivister om du har mer kränkande åsikter om nationalsocialism så varsågod men kom ihåg som man bäddar får man ligga! Följder för såna som dig kan bli mycket negativa!

Patrik
Gäst
Nybörjare
Patrik

Du kom inte längre än till det femte ordet innan du visade vilken hatande antivit person du är. Äckel som dig ger mig glöd!

Zorro
Gäst
Nybörjare
Zorro

Jag har haft en bra uppväxt och jag kan debattera med dig i 5, 50, 500 eller 5000 min om du så vill. Lovar att jag inte kommer att gråta.

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Varför kom du inte fram på torget då?
vi var ju där i 3 timmar

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Ja du Per du pratar om skrikande ungar Jag vill kalla dom trevliga idealister som vill rädda vårt folk från undergång.Själv är jag pensionär och har sett hur landet försämrats mer och mer på grund av invandringen.Och det var svinet Palme som startade allting.

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén
Per Linné, ditt uttryckliga människoförakt gör att du bara argumenterar ned dig själv, du verkar skriva utifrån en syn jag ganska lätt kan gissa mig till är något slags liberalt klasshat mot sämre lottade bland ditt eget folk, något vi inte kan säga varken bu eller bä om då SMR liksom nationella i övrigt representeras av alla Sveriges yrkesgrupper utom hennes nuvarande förhatliga politiker (undantaget vissa i SD) gudskelov. Du verkar således ganska känslokall som vill se ditt folk lida i blod och tårar av mångkulturen som du antagligen kan sitta i tryggt avstånd från och äta pizza medan du… Läs mer »
johan
Gäst
Nybörjare
johan

instämmer fullkommligt med hr nilsson!
lite för demokratiskt bara, irakiska metoden är det som gäller. johan/e-tuna

jenny
Gäst
Nybörjare
jenny

kan bara tycka synd om tjejen som råkat ut för dom här svinen, hade aldrig hänt om inte vissa i detta land tycker invandringen är bra! NEJ till mer och ut med skiten som förstör! Ge svenska folket ett varsitt skott och låt dom falla som facklor, så vi kan ha en äkta folkdans i parken igen, utan massa skit som stör oss! / jenny E-tuna

Ted
Gäst
Nybörjare
Ted

Så ni finns i bollnäs också alltså? Även Gävle? Jag är jävligt less på massinvandringen och våldtäkten av vårat land jag själv. Möjligtvis att jag är intresserad av att ansluta mig.

Jesper Dalarna
Gäst
Nybörjare
Jesper Dalarna

Här ansöker du om ni väljer att gå från intresse till engagemang

http://www.nordfront.se/svenska-motstandsrorelsen/ansok-om-medlemsskap

Ses ute på gatan!

jenny
Gäst
Nybörjare
jenny

och du per linne!! du får ha din åsikt men stava som svenska folket i så fall! du kanske har tagit ett svenskt namn och är en blågomsneger? INGEN ska behöva utsättas för detta speciellt inte när folket som begår brotten inte hör hemma här! puss på dig !!!

zyklon-b
Gäst
Nybörjare
zyklon-b

Inlägg borttaget. Det fanns nog inte ett ord i texten som var lagligt. /Redaktionen

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare
Peter H. Norrland

Inga fler öl till dig ikväll!
:-D

NightShifter
Gäst
Nybörjare
NightShifter

Bra jobbat I Bollnäs! Hälsningar från Finland!

Finnjäveln
Gäst
Nybörjare
Finnjäveln

NightShifter är du medlem i Kansallinen Vastarinta eller? :)

Mia Nemesis
Gäst
Nybörjare
Mia Nemesis

Skönt att någon bryr sig. Undra vart allas dessa med hat i kommentarerna är när det sker hemskheter. Inte ser jag dem ställa sig upp som motståndsrörelsen gör. Men klaga på internet på folk som protesterat mot en sån hemsk handling, det går minsann bra. Ni borde skämmas!!!

Fredda
Gäst
Nybörjare
Fredda

En mycket lyckad dag.

Linda
Gäst
Nybörjare
Linda

Det är så konstigt att samhället kallar sig för humanister och ska värna om allt och alla, men när folk verkligen blir utsatta och kränkta, vad gör de s.k humanisterna då? INGENTING!! Fy f-n för er boende i Bollnäs som inte reagerar mot detta.
Att dessutom begicks 3 VÅLDTÄKTER i Hälsingland inom loppet av några dagar, visar bara vad det är för patrask som väller in.

Att som moder läsa hur Ni går från ord till handling, ger mig hopp om att mina barn en dag kan gå trygga på gatan. All heder till Er, motståndsmän.

Bengt Moberg
Gäst
Nybörjare
Bengt Moberg
Hej Linda, jag har två tonårsdöttrar som jag är mycket rädd om. Jag tycker att våldtäkt är ett avskyvärt brott och jag vet inte vad jag skulle göra med den skyldige om min dotter skulle bli utsatt för något dylikt. MEN jag dömer inte alla invandrare för ett brott bara därför. En brottsling är en brottsling vare sig han kommer från sverige eller något annat land och ska dömas som en brottsling. Nordfront påstår att det är invandrare som har gjort en våldtäkt i Bollnäs, vilka bevis har dom? Har dom några bevis så ska dom kanske gå till polisen,… Läs mer »
11-02
Gäst
Nybörjare
11-02

jag har två döttrar och jag
vet precis vad jag skulle göra
om någon av dem blev våldtagna…
det är varje faders plikt.

Robin
Gäst
Nybörjare
Robin

”Att kasta ut invandrare för att rädda Sverige låter kanske bra men vad blir då kvar av Sverige.”

Den frågan kan jag svaret på. Det blir som Sverige var innan 1970 – ett paradis där gruppvåldtäkter inte existerade.

Sven E
Gäst
Nybörjare
Sven E

Om du råkar få in vägglöss så skulle du reagera på just den lusen som biter dig men inte på resten som kryper omkring?… Du har ju inte förstått problembilden.

Stormtrooper
Gäst
Nybörjare
Stormtrooper

Bra liknelse! :)

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén
Alltså, jag har börjat betvivla allt du säger Bengt ”Mobbe” Moberg, hädanefter borde ingen ta dig på allvar. Först påstår du att alla i Bollnäs känner dig, fast ingen här bekräftat det och det mest låter som en fjortonårings desperata försök att hävda auktoritet i en diskussion han vill kunna behärska utan argument. Nu menar du även att det inte finns svenskar och nordbor eller att vi skulle vara svåra att definiera? Du, köp ett uppslagsverk föreslår jag dig. Tills du gjort det föreslår jag i detta fall faktiskt Wikipedia, de går att lita på i detta fall: http://sv.wikipedia.org/wiki/Svenskar Du… Läs mer »
Tommy Lindqvist
Gäst
Nybörjare
Tommy Lindqvist
När jag läser igenom kommentarerna så finner jag att det finns en del idioter med många påstående som TEX att ni skulle ha varit aggressiva m.m! Nu vet jag personligt hur det fungerar på gatorna och om ni nu var aggressiva på något sätt så har ni mitt stöd då jag vet att det finns en del idioter som kliver fram till en eller på något annat sätt beter sig som idioter! Motståndsrörelsen är inga aggressiva individer som skriker, hotar eller slår ner folk bara för att de inte tycker som dem! Så ni som sitter här och säger att… Läs mer »
Kim Larsen
Gäst
Nybörjare
Kim Larsen

Jævlig bra gjort.

Stå på kamerater.

Freddy
Gäst
Nybörjare
Freddy

Bra kämpat kamrater! fortsätt så!

Helena Stolt
Gäst
Nybörjare
Helena Stolt

Kallemedkniven, du tror väl fortfarande inte att de flesta våldtäkter som begås är överfallsvåldtäkter av en för offret okänd garningsman?? I så fall blir man ju lite mörkrädd!!! Läs på!

11-02
Gäst
Nybörjare
11-02

du bör istället vara mörkrädd
över ökningen av våldtäkterna,
och glad att någon grupp ställer
sej på din (kvinnans)sida.du som
är kvinna tillhör ju en ”riskgrupp”.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Lär dig vad ”mörkrädd” betyder, din jävla idiotjävel.

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Hade vi stått utan alternativ som SMR och SvP hade jag varit mörkrädd över utvecklingen i Sverige, särskilt med tanke på okunniga kommentarer som din.

Det finns hopp om en ljus framtid som tur är.

Sebbe
Gäst
Nybörjare
Sebbe

Någonstans söderut vet jag att när sådana här aktioner hålls efter liknande dåd, så brukar de följas upp på kvällen av att mindre sällskap av de som deltog i aktionen stryker runt på orten. ”Råkar” någon främling vara på fel plats vid fel tillfälle så slutar detta inte lyckligt för denne. Jag vill inte uppmana till något, men tillvägagångssättet kan ju var bra att ha för jämföreles skull, om inte annat.

”En av oss – tio av dem” är ett begrepp som ristats i sten.

11-02
Gäst
Nybörjare
11-02

enligt FN-organet UNODC,är Sverige
näst värst i världen efer lesotho
när det gäller anmälda våldtäkter.

Söderhamn
Gäst
Nybörjare
Söderhamn

Ni är en bunt idioter själv. Utstötta av samhället och måste hålla ihop för att inte själva tröttna på era jobbiga liv och stoppa huvudet i den snaran ni vill varna andra med

Annan söderhamnare
Gäst
Nybörjare
Annan söderhamnare

Aww, stackars liiten. Blev du lite syyr över att människor som inte är POLITISKT KORREKTA AS fick komma till tals på torget i Bollnäs?

Terese
Gäst
Nybörjare
Terese

”Söderhamn” vad har du för rätt att sitta & kalla folk idioter??? Tycker du det är ok att våldta/misshandla Svenska tjejer/kvinnor???
Förstår inte ditt tänkt riktigt. I mina ögon så är du mer idiot som inte verkar vilja stoppa det som pågår mot Svenska kvinnor/tjejer.

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Vilket samhälle pratar du om? Prefixet sam- antyder att det är något gemensamt.
Du verkar snarare stå för främlingsinvasion, folksplittring och individualisering av nationen.

Patrioter är den enda resten kvar av det riktiga samhället, mångkulturen är döende och splittrar alla dess medlemmar likt cellerna i ett ruttnande lik, precis så som den är avsedd.
Du står isolerad och öde om du väljer mångkultur framför ditt eget folk, men det är ju ditt val.

Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Om man nu skall försöka sprida ett budskap som Era aktivister nu gjorde i vår stad, så kanske man verkligen skall tänka på hur man utför det…

Att kalla förbipasserande för idioter och gå runt och filma på torget och skrämma barnen med en massa onödigt ljud och med snaror på sköldar, om ni ev. nu hade några anhängare här så har ni fått desto mer motståndare.

Stormtrooper
Gäst
Nybörjare
Stormtrooper

Det filmades eftersom vi publicerar filmer på Nordfront, som är en internettidning med utgivningsbevis. Vi har alltså lika mycket rätt att filma som journalister för andra tidningar och vi har lika mycket rätt att knäppa kort som de åskådare som tog upp sina mobiler och knäppte kort under demonstrationen. Filmandet är det alltså inget konstigt med, och att idioter kallas idioter är inte heller särskillt konstigt.

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Patriot, rädd för att de kanske dokumenterade dig och din svenskfientliga aktivitet där eller vad är ditt problem?

Snake Plisken
Gäst
Nybörjare
Snake Plisken

Bra aktion!

illa berörd Brotorgssäljare
Gäst
Nybörjare
illa berörd Brotorgssäljare
Sitter och läser igenom alla kommentarer… Varför gick man inte fram och sa vad man tyckte, Simon Lindqvist? Jo det ska jag svara på: De uppträdde hotfullt och aggressivt och kallade folk för idioter och fitta. Jag hade barn med mig. Fegisar, ja kanske det. Men hela grejen kändes så oprofessionell, lika som kommentarerna jag läser här. En stor procent av kommentarerna från er aktivister är förstärkta med okvädesord och otrevligheter; äckel, jävla idiot, fitta. Vill ni ha det så, vill ni framstå som obildade och halvkriminella? ”Kärlek är grunden till vårt hat”, vilken kärlek då? När man uppträder hotfullt… Läs mer »
Tommy Lindqvist
Gäst
Nybörjare
Tommy Lindqvist

Vem är Simon Lindqvist? Jag vet hur det fungerar så sitt inte här och försök att svartmåla aktivisterna som var på plats!!! Ps: Mobbe är en fjant som tror att han är någon kändis!

illa berörd Brotorgssäljare
Gäst
Nybörjare
illa berörd Brotorgssäljare

Ursäkta ”Tommy Lindqvist”, svartmåla…? Det gjorde de så bra själva.

Aktivist
Gäst
Nybörjare
Aktivist

Hej,

Se min kommentar längre upp. Ett svar til Mathilda som behandlar en del av det du undrar över. Hoppas det är svar nog. Säg till annars.

Aktivist
Gäst
Nybörjare
Aktivist

*till

Fredda
Gäst
Nybörjare
Fredda

Jag säger bara 21 våldtäkter på 3 dagar i Sverige.

Ingemar W
Gäst
Nybörjare
Ingemar W

Det skall från och med nu bli mycket obehagligt att vara politiskt korrekt – eftersom det är på grund av er PKister som vi idag har detta otrygga och våldsamma samhälle. Det är ni som aktivt har lyft fram våra folkförrädare till politiker. Om en sådan som du,som du stöttar ett samhälle som vurmar mer för hela världens slödder istället för att se till det egna SVENSKA FOLKETS bästa, blev kallad idiot på torget igår så tycker jag att det var en väldigt lindrig behandling du fick. Personligen anser jag att du ska bli åtalad i domstol för folkmord!

Kalle Med Kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle Med Kniven

Håller med, åtal väntar er när maktskiftet är ett faktum.

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Liksom Mobbe är du med andra ord ingen man borde ta på allvar.
Du uppger inte ens namn och skulle lika gärna kunna vara samma person via annan IP och användarnamn.

Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

”Försök att svartmåla”…haha det vore lite festligt dock…

De ”svartmålade” sig väldigt bra själv…de framstår som personer som inte har någon direkt ljus framtid för sitt intellekt…känns otroligt löjligt att stå med sköldar mitt på torget…haha…

De har troligen inga arbeten att gå till…för vilken seriös arbetsgivare vill kopplas sammam med dessa personer…kanske finns jobb att få på denna ”tidning”…

finnjäveln
Gäst
Nybörjare
finnjäveln

Varför namnger du dig som patriot? Då du sitter och kastar skit över andra nationalsocialister?

Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Därför ni gör det på helt fel sätt, ni är inga patrioter. Värna om vår land och de männsikor som bor där, varför uppträda hotfullt mot människor på ett torg i B-näss?

Du vet troligen inte vad en patriot står för…har inget med hudfärg att göra…

Finnjäveln
Gäst
Nybörjare
Finnjäveln
Ööö.. hördu din löjliga låtsas patriot, för det första jag vet vad en patriot är och du kan väl knappast vara det? Jag sade aldrig att patriotism samt hudfärg har nägot med varandra att begöra det fantiserade du själv ihop! Samt att din kommentar ”Därför ni gör det på helt fel sätt, ni är inga patrioter.” till detta besvarar jag dig 1.-Jag är inte med i Svenska Motståndsrörelsen, så jag kan inte påverka deras aktivism 2.- DU ÄR FAN I MIG ingen patriot , kanske en invandrare som försökler hämta sharialagen till svergie det kanske du är eller en AFA… Läs mer »
Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Haha…bara namnet SMR bara är löjligtm och vilken makt har de…ingen alls

Kalle Med Kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle Med Kniven

Ska du vara en sådan blind ”patriot” och ignorera det viktigaste, dvs ras, så kan du dra på dig lovikavantarna och hoppa upp på dalahästen och invända sotdöden. Då har du inget mer på den här sidan att hämta.
FÖR RAS OCH NATION!

Tommy Lindqvist
Gäst
Nybörjare
Tommy Lindqvist

Kan garantera för dig att många av dessa har arbeten! Många har också utbildning m.m! Det där är bara ett sätt för såna som du att smutskasta dessa personer bara för att du vill tro att det är så när sanningen är en helt annan!

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén
Patriot syftar på patria, alltså fädernesland. Landet där våra förfäder har bott helt enkelt. Det land, dess bebyggelse, fornlämningar och andra kännetecken skapade av människan som vi idag känner som Sverige byggdes till 99% upp av de ursprungliga germanska stammarna under ledning av svearnas kungar och sedermera Riksdagen, svearna döpte Riket vilket antagligen är nyheter för dig. Dessförinnan var det mindre kungadömen, nära besläktade men självständiga. Så ditt ytliga snicksnack om hudfärg är helt irrelevant. En albinoafrikan är inte nordbo, german eller europé. Det är enbart politiska korrekta får som köpt allting Hollywoods ziomästare producerat som seriöst tror att några… Läs mer »
Thor Steinar
Gäst
Nybörjare
Thor Steinar
Bra aktion! Känns jäkligt bra att det finns svenskar med råg i ryggen och på helt ideell basis som inte kuvar rygg för etablissemanget och den vansinniga inställningen till mångkulturen! Som bollnäsbo med barn så vart jag mycket positivt överraskad när jag kom ner till brotorget och satt där i säkert 2 timmar och iaktod det hela, under denna tid så såg jag inget mer anmärkningsvärt än möjligen något gammalt abf spöke som strök runt och viskade sturskt med någon bekant istället för att våga gå fram och ta debatten.. alltså absolut ingenting som tydde på att någon inte ”vågade”… Läs mer »
Tiwatz
Gäst
Nybörjare
Tiwatz

Mobbe du säger att man inte ska dra alla invandrare över samma kam. andra här säger att alla invandrare inte är kriminella. SJÄLVKLART är inte alla invandrare kriminella men dom har fortfarande inte här att göra. Sverige och norden behöver behöver ej kulturberikas vad politikerna än säger. Men självklart börjar du och dina gelikar att bli skitnödiga nu när vanliga ”svenson” inte längre köper era budskap.
Hell seger!

Tyra
Gäst
Nybörjare
Tyra
Svar till ”Patriot” ”Nordisk arier… Jag du är troligen inte så klippsk samt inte så påläst gällande vem som uppfann vad…du får nog en större chock om läser vad som kommer från mellanöstern sov…Stackare… Och du…Pizza är inte svensk heller…” Det är så uppenbart att du inte är svensk, för du uttrycker dig oerhört simpelt och dåligt rent grammatiskt sätt. ”Nordisk arier” är nog betydligt mer klipsk och beläst än vad du är, min vän. Och så till sist det här med den föbannade pizzan. Visste du att innan araberna blandade upp sig med italienarna så var människor från Italien… Läs mer »
Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Tyra
”Visste du att innan araberna blandade upp sig med italienarna så var människor från Italien VITA? Likadant har det sett ut världen över, vita har utvecklat och byggt upp civilisationer.”

Nu hoppas jag för din skulle att du skämtar…
Du får sluta se på de amerikanska filmerna om Romarna tid…
Haha…och hur såg människorna ut ett par tusen år innan det, innan araberna hoppade på dem?

En civilisation byggs upp av människor och är oberoende av vilken färg de har…kan tipsa om ett par bra böcker om du är intresserad…
Ni har en förmåga att glöma vart saker har sina ursprung.

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Du plastpatrioten: än så länge har du inte lyckats rabbla upp en enda uppfinning som inte är uppfunnen av vita. Pizzan i sig är en ganska ointressant uppfinning där man tvistar om den uppfanns i Kina, Norden eller Italien. Oavsett så känns ju alfabetet, matematiken, bilen, flygplanet, pencillin och tusen andra som betydligt viktigare uppfinningar för mänskligheten än pizzan. Alla jag radade upp uppfanns av vita människor (även om du i din dumhet och okunskap kommer hävda att vissa av de ovanstående inte är Arier som uppfunnit)

Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot
Herr Nordisk A Om du vore mer påläst än vad du är hade du vetat detta och med detta dör dina påståenden… Kirurgi Runt år 1000, publicerade läkaren Al Zahrawi, ett 1500 sidor stort uppslagsverk om kirurgi, ett verk som användes i Europa som källa de närmaste 500 åren. Hans upptäckter lär ha varit kejsarsnitt och hur man sydde fast såren igen. Flygande maskiner Abbas ibn Firnas var den förste att skapa en konstruktion för flyg. Han skapade en kostym som kan liknas vid en fågelkropp. Firnas provade att flyga nära Cordoba i Spanien och kom upp några meter innan… Läs mer »
Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Haha läs du något annat än Wikipedia istället!

Nationalist
Gäst
Nybörjare
Herr idiot, Redan antikens greker, romare och egyptier (dåtidens egyptier, som inte var araber, inte dagens) brukade kirurgi. Du nänmer kejsarsnittet (caesarian på engelska) specifikt, vilket ju bevisar att du är totalt dum i huvudet då detta antas komm från romarna, därav namnet. Redan Plinius skrev om kejsarsnitt. Och nej, det kan inte vara araber runt år tusen som inspirerade det romerska imperiet eftersom det då gått under sen ganska länge. Vilket du väl inte visste heller. :D Dylika ”flygmaskiner” har gjorts flera gånger genom historien och omnäns i antika källor, även i grekisk mytologi. Att denne arab inspirerat Da… Läs mer »
Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Om du läser lite mer noggrant så ser du att det inte kommer därifrån utan ett helt annat ställe, men tänk vad lätt att det är att finna kunskap. Tur för dig

Kalle Med Kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle Med Kniven

mångkultursivrarna brukar svara pizza och jordnötssmör som en neger sägs ha uppfunnit.
De är dock recept, inte uppfinningar.. HAHA

Jesper Dalarna
Gäst
Nybörjare
Jesper Dalarna

Du har verkligen svar på tal ”Nationalist”. Var faktiskt rätt intressant fast det vara på ett svar till den indoktrinerande meningsmotståndaren.

Mamman
Gäst
Nybörjare
Mamman
Som svar till alla de som förfasas över aktivisternas ”dåliga uppförande” på torget: Jag förstår aktivisternas frustration över att bli systematiskt provocerade och avbrytna. De befann sig på torget för att protestera mot våldtäkten som ägt rum, detta fruktansvärda brott som blivit vardagsmat i dagens Sverige. Dessa grabbar kämpar för att värna sitt folk och det är inte underligt att de till sist reagerar och ger svar på tal. För hur tänker ni som var där på torget och försökte sabotera en demonstration mot våldtäkter? Är ni själva för våldtäkterna eller är ni bara så förblinade av ert inbillade hat… Läs mer »
Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Trevliga bollsnäs… http://helahalsingland.se/hudiksvall/1.4902999-kvinna-nedslagen-av-okand-man

fortsätt gnäll om att vi uppehöll oss på torget ni

Tommy Lindqvist
Gäst
Nybörjare
Tommy Lindqvist
ante
Gäst
Nybörjare
ante

Sunt förnuft,man behöver inte vara rasist när man tycker Sverige tar emot för mycket invandrare, undrar vad det kostar med denna invandring,,det blir mindre pengar till allt annat för detta ska ju bekostas..Kan tänka mig att folk i våran regering innerst inne inte alls vill ha det så här,, men ingen av dom vågar ju ta tag i detta, för då är ju deras karriär över och dom blir stämplade som rasister….

wpDiscuz