Özz Nûjens mångfalds-föreläsning ställs in efter kritik

INRIKES. ”Komikern” Özz Nûjen hade blivit inbjuden av Tidaholms kommun att komma dit och föreläsa om ”mångfald”. Kommunen har dock nu valt att ställa in evenemanget efter att ha mottagit kritik om inbjudan till Nûjen.

Tidaholms kommun bjöd in den så kallade komikern Özz Nûjen att hålla en föreläsning om ”mångfald” på Sagabiografen i Tidaholm, en föreläsning som egentligen skulle ske imorgon.

I ett försök att marknadsföra föreläsningen skrev kommunen:

När Özz pratar om mångfaldsarbete i arbetslivet handlar det inte i första hand om etnisk mångfald utan om verklig mångfald. Det är en stor skillnad. Verklig mångfald handlar om att inkludera HBT-människor, rörelsehindrade, äldre, överviktiga, smala, invandrare, kvinnor… och till slut blev dessa till en majoritet – fastän dessa frågor ofta kallas minoritetsfrågor.

Tidaholms kommun har dock nu tvingats ställa in det planerade evenemanget efter att de mottagit kritik om Nûjens föreläsning. På sin hemsida skriver kommunen:

De senaste dagarna har kommunen fått motta både positiva och negativa skrivningar om föreläsningen men då vi inte kan garantera att föreläsningen blir den positiva upplevelse som var syftet, ställs föreläsningen in.

Sedan en tid tillbaka har Özz Nûjen fått hård kritik efter att det avslöjades att hans familj betalat ut svart lön till Stockholmsterroristen Rakhmat Akilov.

Källa:
Torsdagens föreläsning om mångfald ställs in

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Ramón MercaderKarlVeraKarl AFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Så länge brottslingarna och bedragarna inte avslöjas lyfts de fram som föredömen. Sedan vänder deras ”vänner” dem ryggen. De är rädda att deras egna bedrägerier mot folket för sin egen vinnings skull ska avslöjas. De känner sin egen smuts och vågar inte bli ytterligare nedsmutsade av andra. Att vara folkfientlig kan vara en svår balansgång att gå.

Karl-Путин A
Medlem

När Özz pratar om mångfaldsarbete i arbetslivet handlar det inte i första hand om etnisk mångfald utan om verklig mångfald. Det är en stor skillnad.

Verklig mångfald handlar om att inkludera HBT-människor, bidragsparasiter, assistansbedragare, hedersförtryckare, islamister, gruppvåldtagare, åldringsrånare, tiggare, illegala utlänningar, islamister, jihadister, terrorister… och till slut blev dessa till en majoritet – fastän dessa frågor ofta kallas minoritetsfrågor.

Vera
Medlem

Verkligt träffande Karl!!

Karl-Путин A
Medlem

Den där klappkurden ska öht inte befinna sig i Sverige, än mindre komma med pekfingrar åt det svenska folket. Om han nu är så förtjust i mångfald så ska han åka hem till sitt kära Kurdistan och jobba för mångfald där – men så var det ju detta med socialbidragen och inkvoteringarna. Hemma i Kurdistan skulle han inte duga ens till gatsopare.

Karl
Medlem

Omedelbar utvisning till det sketna Kurdistan!

Ramón Mercader
Medlem

Skojaren håller ofaldsföreläsning.