Özz Nûjen avbokas från ytterligare ett evenemang

INRIKES. ”Komikern” Özz Nûjen avbokas från ytterligare ett evenemang på grund av hans familjs kopplingar till Stockholms-terroristen Rakhmat Akilov.

Evenemang efter evenemang ställs in för Özz Nujen.

Nordfront har tidigare rapporterat om hur den så kallade Özz Nûjen hamnat i blåsväder efter att det avslöjats att hans familj betalat ut svart lön till Stockholms-terroristen Rakhmat Akilov. Nûjen har även kritiserats för sin medverkan i Uppdrag Granskning där han fick möjligheten att svara på frågor kring affärerna med Akilov. I programmet var Nûjen upprörd och han anklagade även reportern Janne Josefsson för att vilja “svärta ner” Nûjens namn.

Det var under förra veckan som det var planerat att Nûjen skulle hålla en föreläsning om ”mångfald” på Sagabiografen i Tidaholm men kommunen ställde in evenemanget efter att de mottagit kritik om Nûjens föreläsning. På sin hemsida skrev Tidaholm kommun följande:

De senaste dagarna har kommunen fått motta både positiva och negativa skrivningar om föreläsningen men då vi inte kan garantera att föreläsningen blir den positiva upplevelse som var syftet, ställs föreläsningen in.

Nu har det dock framkommit att ytterligare ett planerat evenemang för Nûjen har ställts in på grund av den hårda kritik som riktats mot honom. Denna gång var det företagsmässan Affärsracet i Anderstorp som skulle ha haft med Nûjen som ”hemlig gäst” för att underhålla publiken den 30 maj men som nu valt att avboka hans medverkan.

— Vi har ändrat inriktning så vi kommer ha ett band som är istället för honom, säger Micael Ragnar, projektledare på Affärsmässan, till Nordfront.

På frågan från Nordfront om hur det kommer sig att Affärsracet valt att avboka Nûjen svarar Ragnar:

— Nej alltså vi är en näringslivsmässa som vill ha fokus på det och utifrån den mediafokus som var på Özz just då och Uppdrag Granskning så valde vi att vi vill ha fokus på vårt evenemang och inte fokus på honom som person.

Hur Nûjen ska ha tagit beskedet är oklart men enligt Micael Ragnar som talat med Nûjens agent ska det inte ha varit ”några konstigheter”.

Källa:
Affärsracet Onsdag 30 maj

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JimKarlKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Underbart – efter systemskiftet ska han avbokas slutgiltigt från Sverige och Norden.

Karl
Medlem

Och avpolletteras.

Jim
Medlem

Ha ha detta var det roligaste denna denna dåre bidragit med.
Vidrig bild by the way . . .

Karl-Путин A
Medlem

Hur var det Lars Vilks brukade säga vartefter det dök upp nya hot från muslimerna för hans rondellhund? ”Konstverket har gått in i en ny fas.”

Özz karriär som inkvoterad komiker börjar gå in i en ny fas där han snart kommer att finna sig utkvoterad från alla engagemang.