Oxfordprofessor: 135 gånger billigare att hjälpa flyktingar på plats

MASSINVANDRINGEN. På en konferens som anordnades av danska Socialdemokraterna så menade Oxfordprofessorn Paul Collier att det är över hundra gånger billigare att hjälpa flyktingar i deras egna länder.

Det är sedan länge känt att det är billigare att hjälpa flyktingar i deras egna länder än att ha massinvandring till väst, men Oxfordprofessorn Paul Collier menar att det är en ännu större kostnadsskillnad än vad man tidigare trott. I ett tal som han höll på en konferens anordnad av danska Socialdemokraterna så menade han att det är hela 135 gånger billigare att hjälpa flyktingarna på plats.

— Vi spenderar 135 dollar på varje person som kommer till våra länder, jämfört med en dollar för varje person vi hjälper i närområdet. De som stannar i sina länder är ofta mycket svagare än de som lyckas ta sig till Europa, sa han i talet.

Han förkastar idén om att ha massinvandring till Europa, och menar att våra politiker och media ägnar sig åt ”intellektuell lathet”.

— Nästan alla som kommer till Europa, kommer från redan säkra länder. Idén om att den här gruppen har ett stort behov av hjälp är helt enkelt oansvarigt och ett resultat av intellektuell lathet, fortsatte professorn.

Paul Collier är utbildad nationalekonom och ordförande för Centrum för studier av afrikanska ekonomier vid universitetet i Oxford. Han är även rådgivare åt den globalistiska organisationen Internationella Valutafonden, och har tidigare varit rådgivare åt den brittiska regeringen.

Källa:
Oxford Professor: Helping refugees locally is 135 times cheaper than helping them in the West

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

29
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
nordboSenasteKlausChristian HamiltonHenke Himmlär Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Tusentals förstörda kvinnoliv varje år genom tafsande, våldtäkter, gruppvåldtäkter, misshandel, mord mm är naturligtvis inte inräknade, utan det förväntas de vita värdfolken bjuda på?

Henke Himmlär
Medlem

Självklart! :-)

Men det blir allt tydligare att det har svängt nu. De kommer snart stoppa invasionen helt enkelt därför att de fattat att Europa annars kommer att kollapsa. Även förrädarna är ju intresserade av sin egen framtid här, även om de inte bryr sig om folkens överlevnad.

Henke Himmlär
Medlem

Dessutom fattar de flesta att de tjejer som blir våldtagna i lägenheter i diverse ghetton i Sverige har gått dit frivilligt för att vänslas med svartska**ar. Som man bäddar får man ligga med andra ord.

Karl-Путин A
Medlem

Var det en ironi, eller?

Henke Himmlär
Medlem

Vilket?

Jag tror att de mer insatta har fattat att det blir en kollaps om inget görs. Förrädare eller ej så vill de definitivt INTE förstöra framtiden för sig själva och sina barn.

Att Gustav Fridolin och Jonas Sjöstedt nu går i taket hindrar inget. MP och V är ingenting mot övriga 85-90%.

Karl-Путин A
Medlem

Jag kan inte se några tecken på att det har svängt, bara en massa valfläsksvammel från 8-klöverpolitiker som vill ta röster från SD. Efter valet kommer det att ”svänga tillbaka” till det gamla vanliga.

Henke Himmlär
Medlem

Vill den här Oxfordprofessorn ta röster från SD? :-)

Men du fattar väl att det är helt naturligt att de stoppar invasionen snart!? Annars kollapsar ju allt de arbetat för.

SD kan mycket väl bli utraderat snart när såväl moderater som socialdemokrater är lika ”radikala”.

Karl-Путин A
Medlem

Skämtar du eller? Den här professorn är bortglömd i övermorgon. Sen kommer 1000 andra professorer och hyllar mångfalden och massinvandringen.

För övrigt är asylprognosen för Sverige 2017 35 000 och lika många 2018 – så här i Sverige är inget nytt under solen.

Henke Himmlär
Medlem

Alltså, jag hoppas att jag har fel. Jag vill att invasionen av Sverige fortsätter och blir ännu värre.

Varför då? Jo därför att jag verkligen vill ha en total kollaps av det här landet. Det har gått så långt nu att den enda räddning som finns är total undergång.

Jag är faktiskt orolig att de stoppar invasionen nu för då kommer svenskarna att pusta ut och acceptera det pack som redan kommit hit. Det vore enligt mig den ultimata katastrofen och förnedringen av det svenska folket.

Karl-Путин A
Medlem

Du behöver inte vara orolig. Kollapsen kommer och det är först då det kan komma till ett systemskifte och inte genom den parlamentariska vägen.

Henke Himmlär
Medlem

Lustigt att du är så rädd för den parlamentariska vägen. Är det för att du inser vilket resultatet sannolikt blir i val efter val? :-)

Karl-Путин A
Medlem

Jag är inte rädd för den parlamentariska vägen. Du borde läsa NMRs partiprogram och vad Klas Lund, NMRs grundare, har att säga om saken.

Den parlamentariska vägen är bara en plattform att nå ut till fler människor och att få in pengar till rörelsen.

Några 10% kommer NMR inte att få i valet, så det är du som borde vara rädd för den parlamentariska vägen.

Karl-Путин A
Medlem

Lyssna på samtal med Klas Lund, mycket intressant och givande:

https://www.nordfront.se/?s=klas+lund

Henke Himmlär
Medlem

Det är tydligt att många nu har fattat att Europa står inför en katastrof. Nej de har naturligtvis inte blivit rasmedvetna nationalister, men de kommer säkert bromsa flyktingvågen rejält inom kort. Till och med finansminister Magdalena Andersson pratar ju öppet om saken. De vill ha någon framtid i Europa och de mer insatta fattar naturligtvis att det här inte är någonting som kommer att gå över. Flyktingarna kommer bara att bli fler och fler. :-) Vänta bara på den afrikanska tsunamin 2020-2050. Hehe.. Ni som nu är 20-25 år gamla kommer att få uppleva hela föreställningen! Mums. Snart kommer ni… Läs mer »

Christian Hamilton
Medlem

De här professorerna och andra s.k. intellektuella pekar på problemen utan att förstå eller kanske inte vill förstå orsaken och meningen med att hämta hit alla rasfrämlingar.
För mig är de ohederliga och deras tama försök att hejda tsunamin med dessa invällare beskrevs redan för snart hundra år sedan av en framsynt man från folkdjupen.
Kälkborgare har aldrig vågat och har aldrig gjort något för att förhindra en nation som rusar mot avgrunden.

Henke Himmlär
Medlem

De fattar säkert och de är troligen inte på vår sida. Enda anledningen till att de börjar varna för invasionen nu är att de ser sin egen framtid gå helt åt helvete.

Ärligt talat blir det mycket intressant att följa utvecklingen framöver. Antingen går Europa under mitt framför ögonen på oss eller så kommer vi få se Stefan L och andra förrädare bli ”nazister”. :-) Makthavarna måste göra något om inte också deras framtid ska vara körd.

Karl-Путин A
Medlem

Den ekonomiska och politiska eliten ser sig som just en elit, som inte kommer i kontakt med vanliga människor och därför skiter fullständigt i hur det går för vanliga svenssons – eller nej de skiter inte i det; massinvandringen och bankmaffian som styr Sverige är en förutsättning för att de ska kunna leva som de gör.

Vad alla underhuggare längre ner i pyramiden tycker eller tänker bekommer dem inte så länge bankmaffian har makten. De vet att det parlamentariska systemet aldrig kommer att hota deras existens, eftersom väljarna kontrolleras till 95% av samma bankmaffia.

Klaus
Medlem

Han är inte den första intellektuelle som varnar, t.ex. år 2015 en dansk professor: ”Europa går under och Sverige är skräckexempel”.
Intellektuell lathet betyder diplomatiskt ”dumhet”. Idiot-jude George Soros skulle veta att det är billigare och förnuftigare att hjälpa i flyktingarnas hemländer, men enligt den perversa Talmud-planen och Kalergi-planen skall vita samhällen förstöras, Soros betalar för detta. Kommunister (också idioter) kalla drömmande slutmålet ”det klasslösa samhället”, utan den vita rasen.

Karl-Путин A
Medlem

Det är många som har varnat genom åren. I Tyskland väckte Thilo Sarrazin stor uppmärksamhet 2010 med boken ”Deutschland schafft sich ab”.

I Sverige har vi Jan Tullberg, Tino sanandaji, Karl Olov Arnsberg mfl som ständigt kommer med rapporter om massinvandringens kostnader och samhällsförfallet, men det verkar som om det rinner av folk som vatten på en gås och sen försvinner det i (((mediebruset))).

Henke Himmlär
Medlem

Ja, men varningarna kommer allt oftare och allt högre ifrån. Tobias Billström och Magdalena Andersson hade aldrig sagt något liknande 1999 till exempel.

Karl-Путин A
Medlem

Valfläsk från politiker som inget annat vill än att det rådande systemet ska bestå. Både du och jag och de vet att Sverige redan är kört om man så ströp invandringen till noll i denna stund.

Henke Himmlär
Medlem

Det svenska folket är kört ja. Däremot kan man säkert undvika en kollaps av själva samhället om invasionen stoppas väldigt snart. Magdalena och Tobias är säkert på det klara med det. :-)

Jag tror inte de medvetet kör ”sitt” Sverige utför stupet.

Karl-Путин A
Medlem

Jag skulle nog säga tvärtom; att Sverige är kört, men inte det svenska folket. Även när Sverige är kört så kommer vi svenskar att vara den största folkgruppen och om inte svenskarna vaknar då, då kommer vi även att bli körda som folk.

Både Magdalena och Tobias känner till FN-rapporten enligt vilken Sverige kommer att vara ett u-land jämte Libyen, Kuba och Mexico år 2030 pga massinvandringen av rasfrämlingar.

Sammanfattande artikel:

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.454/sweden-to-become-a-third-world-country-by-2030-according-to-un.html#.WOZUyscPYGQ.twitter

FN-Rapporten:

http://ww.rrojasdatabank.info/HDRP_2010_40.pdf

Henke Himmlär
Medlem

Ja, jag menade att folket är kört om samhället består. Om Sverige fortsätter fungera hyfsat även framöver så är svenskarna snart utrotade.

Således är det bara en akut situation med total anarki där svenskarna TVINGAS att hålla ihop för sin personliga överlevnad som också kan ge förutsättningar för folkets överlevnad i stort.

Tyvärr vore ett stopp av invasionen nu det värsta som kunde hända. Visst fan är det ironiskt!

Henke Himmlär
Medlem

Jag gissar att det är du som kommer bli förvånad när Sverige helt stänger gränsen. Vi kan ju ses här på Nordfront om 5-6 år och se hur det gick. Hehe..

Senaste
Medlem

Undrar om professorn verkligen tror på att det skulle handla om att hjälpa folk.

Henke Himmlär
Medlem

Förmodligen ja. De som verkligen VERKLIGEN vill utrota européerna är relativt få. Många förstår att det blir så och är likgiltiga, men ganska få är verkligen ute efter att utrota oss.

Sedan kan han ju föra fram sina åsikter med en baktanke. Hans åsikter är ju riktiga, men hans egentliga motiv kan lika gärna vara att stoppa invasionen.

nordbo
Gäst
nordbo

Henke Himmlär – Även förrädarna är ju intresserade av sin egen framtid här.

Var så mer förr – idag så är ledare uteslutande ifrån EU parlament och de synliga ledarna ifrån Eu länder som syns i judiskt kontrollerad media helt utan familjer.

Det har i bästa fall en fru/man vid sin sida men i 9 fall av 10 namn idag så är det antigen pedofiler/bögar/flator eller solokvistar utan gränser.

Henke Himmlär
Medlem

Det stämmer säkert gällande personerna du nämner. Jag inkluderar dock även andra. Vi talar i förlängningen om hela befolkningen, men för att ta några exempel; i princip alla kommun- och landstingspolitiker, många journalister och lärare, poliser osv osv. Det är väldigt få som är så rika att de kan flytta utan garanterat arbete på platsen dit de flyttar. I princip samtliga har inget annat val än att bli kvar här. Vilken journalist eller kommunpolitiker kommer hitta arbete utanför Sverige? :-)