Över tusen deltagare på Der Dritte Wegs demonstration

TYSKLAND. I lördags marscherade över tusen personer i Plauen under parollen ”Stoppa asyl-översvämningen”. 

Det var det revolutionära nationella och socialistiska partiet Der Dritte Weg som hade utlyst en officiell demonstration i den lilla tyska staden efter att invandrare varit inblandade i en allvarlig knivhuggning.

Der Dritte Weg rapporterar på sin hemsida att det förutom de många demonstrationsdeltagarna också vara flertalet åskådare som utspridda längs vägen eller från sina lägenheter applåderade marschen. Tre tal hölls av partiets företrädare.

 

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
peckerwood
Nybörjare
peckerwood
1 år sedan

skal bli spennende å se hvor desperate den politiske globalistiske elite blir i tyskland når det begynner å brenne under føttene dems.blir det mere forbud og større innskrenking av yttringsfriheten?

Melvin
Nybörjare
Melvin
1 år sedan

Det tyska folket verkar vakna upp på riktigt nu, äntligen, hakkors fanor kommer vaja över Tyskland igen det är jag säker på!

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Varför måste det gå så långt? Hur kunde tykarna vara så dumma och naiva att välkomna hundratusentals muslimer i det krympta Germania efter att det redan finns miljoner turkar i landet och dessutom ockupationstrupper. 15 år efter murens fall när östeuropéerna gjorde sig av med marxistiska regimer regerar en marxistisk (protestantiskt döpd) judinna som svänger sig med marxistiska fraser, hållar gränser öppna och återvaldes. Merkel regerar fortfarande ihop med folkförrädare. Om befolkningens majoritet inte fattar att det blir sämre och sämre för tyskarna i Tyskland med öppna gränser så blir det svårare eller omöjligt att får Tyskland tillbaka och utveckla… Läs mer »