Över 400 judiska organisationer i USA stödjer BLM

JUDISK MAKT. Judiska organisationer och synagogor stöder entydigt den judiskt skapade rörelsen Black Lives Matter.

Bild: David Pakman/Youtube.

Under de senaste månaderna har den judiskt skapade och finansierade rörelsen Black Lives Matter (BLM) orsakat kravaller i många västländer.

Nu har över 400 judiska organisationer och synagogor i USA gemensamt undertecknat ett brev som försäkrar att de entydigt stöder den judiska svart makt-organisationen BLM, rapporterar Jewish Telegraph Agency (JTA).

Brevet initierades av en löst sammansatt grupp bestående av judiska aktivister från många olika intressesfärer – med olika politiska, religiösa och rasliga ”identiteter” och bärare av ”varierande genusidentiteter”.

Listan med signaturer – från små församlingar till stora judiska lobbyorganisationer – representerar miljontals judar i USA, meddelar de ansvariga för det öppna brevet.

Vi stödjer den svart-ledda [sic] rörelsen i detta land och begär ansvarsutkrävande och transparens från regering och polisväsende”, står det i brevet.

Judarna har uppvisat en enorm mobiliseringsförmåga och vilja till samarbete och samverkan, då brevet signerades av hundratals judar inom loppet av 24 timmar.

Vi vet att frihet och trygghet för vem som helst av oss är beroende av friheten och tryggheten för oss alla. När politiker attackerar judar och skyller problem på oss, leder det omedelbart till våld som riktas mot oss. När svarta rörelser undermineras leder det till mer våld mot svarta människor, inklusive svarta judar.

Brevet kallar BLM för dagens medborgarrättsrörelse i USA.

När vi judar samverkar med våra grannar över rasgränser och religiösa meningsskiljaktigheter, som vi har gjort tidigare i historien, kan vi skydda varandra och bygga den framtid av frihet och trygghet som vi alla är värda.

Vilken rastillhörighet ”politiker” i USA som kritiserar judar har, anges inte i brevet. JTA rapporterar heller inte om vem som är den primära adressaten för brevet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Andres
Nybörjare
Andres
1 månad sedan

Inget nytt här, finns varken vita eller svarta på denna jord som kan göra dessa evenemang globala såsom dom. Använder oss andra som brickor mot varandra.

Andres
Nybörjare
Andres
1 månad sedan
Reply to  Andres

Gjort med en gnutta humor och en stor portion sanning, vi vet alla vem som ligger BAKOM BLM, pride osv.

http://youtu.be/aIDRSOw-ATE

Wäring
Nybörjare
Wäring
1 månad sedan

Jag gör en omvänd Kaufman och ger ut skriften ”Judea must perish”. I den presenterar jag en plan för det totala utplånandet av jordens alla judar, i diasporan och Israel, genom sterilisering. Med i häftet följer även en karta som visar uppstyckandet av den judiska staten i Palestina till de omkringliggande länderna. Nej, det kan jag ju inte göra, inte utan att det får allvarliga konsekvenser för mig som person och kanske för oppositionell verksamhet överlag. Judarna ligger bakom den här världsordningen, fenomen som BLM är bara symtom och det finns anledning att kritisera och vara misstänksam mot de röster… Läs mer »

Thor
Nybörjare
Thor
1 månad sedan

Såg en ganska mindblowing dokumentär häromdagen om den nye kungen av England.
Redan 2 min in i filmen säger han att ”jews must destroy Europe before Messias can come”.
… och han verkar veta allt om profetior.

https://www.youtube.com/watch?v=1sPl1deOLps