Otillåtna zoner för icke-vita i Tyskland

Av ,
Politisk redaktör
0

I varje europeiskt land som invaderats av främlingar har det upprättats otillåtna zoner, så kallade no-go-areas, för vita. Främlingar gör stadsdelar till sina egna territorium och bemöter varje vit människa som överträder dessa områden med våld. I samtliga dessa nationer kämpar olika patriotiska grupperingar för att ta tillbaka gatorna. I Tyskland har detta lett till att patrioter etablerat egna no-go-areas men för icke-vita. Inför och under fotbolls-VM har det gått ut varningar för dessa områden.

De otillåtna zonerna för vita existerar i princip i hela Europa. I Sverige har begreppet no-go-areas inte tagits i bruk, men för många är det uppenbart att det finns områden som man som svensk inte går igenom ensam under kvällstid. Rinkeby, Rosengård, Hammarkullen, otaliga svenskar har erfarenheter av vad det kan leda till att gå igenom dessa områden.

Dessa områden finns i än högre grad i Tyskland, ett land som har ännu större främlingsproblem än Sverige. Men där har också en kraftigare motreaktion kommit.

Olika protyska grupper har etablerat otillåtna zoner för icke-vita, och resultatet har hittills varit enastående och populärt bland tyskar, något som retat den tyska pressen. Även i svensk media, bland annat Sveriges radio för någon månad sedan, förfasas man inför det faktum att tyskarna tar tillbaka sina egna gator.

Inför och under fotbolls-VM har olika grupper, bland annat Tysklands afrikanska råd, och politiker gått ut med varningar till sina egna. Afrikanska rådet har givit ut en ”No-Go”-guide där man listar områden som afrikaner och asiater bör undvika. I guiden medföljer en karta över områdena.

Guiden, som även finns på Internet pekar i huvudsak ut områden från Östra Tyskland. Områden som nämns är olika stadsdelar i Berlin, såsom Hellersdorf-Marzahn, Köpenick och Pankow, gatorna vid järnvägsstationerna Ostkreuz och Lichtenberg samt öststäder som Leipzig och Dresden.

Genom dessa protyska zoner vet man numera alltså vilka områden i Tyskland man som vit kan besöka utan att behöva attackeras av icke-vita gäng. Folkförrädarna har i Tyskland, liksom i Sverige, sålt ut sitt folk och öppnat upp landet för främlingsinvasion och förödelse. De protyska zoner som nu etableras är endast en motreaktion mot de ”no-go”-områden där vita ursprungsinvånare misshandlas och mördas av främlingar i sina egna länder.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om