Österrikiskt regeringsparti: ”Vi kämpar mot folkutbytet”

EUROPA. Det österrikiska regeringspartiet FPÖ säger sig bekämpa folkutbytet.

Det invandringskritiska österrikiska partiet FPÖ, som regerar landet tillsammans med borgerliga ÖVP, säger sig vara emot ett folkutbyte.

— Vi fortsätter […] kampen mot folkutbyte, som vårt folk förväntar sig, sa partiets ledare och landets vice förbundskansler Heinz-Christian Strache.

Efter att ha ställts mot väggen av en journalist som anade ”rasism” sa Strache att begreppet är verklighet och att han ”inte vill bli en minoritet i mitt eget land”.

— Den är legitim, ärlig och djupt demokratisk, sa partiledaren om sin åsikt.

Strache var en av få politiker i Österrike som signalerade mot det orwellianska åtalet mot landets mer radikala identitärer. Dessa anklagades förra året för att bedriva ”kriminell maffiaverksamhet” men friades sedermera.

Källa:
Austrian Vice-Chancellor: We Fight Against ‘Population Exchange’

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Det är väldigt positivt att en regeringspolitiker, den österrikiska förbundskanslern, pratar om folkutbyte. Kalergi-planen skulle också nämnas.
Det är visserligen snart EU-val men Österrikes regering förvärrar socialbidrag för invandrare eftersom bara kvalificerade migranter, som landet behöver, ska få bidrag. Lite märkligt är det trots allt: jag ved av erfarenhet att utlänningar som behövs får jobb öch lön och inget socialbidrag alls.