Österrikes regering vill förbjuda identitärer – på grund av donation

UTRIKES. Österrikes regering undersöker nu möjligheterna att upplösa den identitära rörelsen på grund av en donation rörelsen fick år 2018.

Den österrikiska regeringen undersöker nu möjligheterna att upplösa den identitära rörelsen. Anledningen är att en person med namnet Brenton Tarrant skickade en donation till den identitäre aktivisten Martin Sellner år 2018.

— Vår position i det här är tydlig, ingen slags extremism överhuvudtaget – oavsett om det är radikala extremister eller högerextrema fanatiker – har någon plats i vårt samhälle, sade kansler Sebastian Kurz.

Martin Sellner har i ett Youtube-klipp kommenterat det hela med att Tarrant kan ha planerat att provocera fram ökad repression mot dissidenter.

— Jag är inte medlem i en terroristorganisation. Jag har ingenting att göra med den här mannen, annat än att jag passivt mottagit en donation från honom, säger Sellner.

Källa:
Austrian chancellor confirms financial link between nationalist group and Christchurch killer

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausFredrikaOlle Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Olle
Medlem

Så om en motståndsman/kvinna skickade en donation till en zionistisk rörelse skulle även dem förbjudas i Österrike?
Nja, självklart inte; men visst vore det smidigt ;)

Fredrika
Medlem

Ja där kom den! De gör en planterad donation som till och med landets politiska ”ledning” känner till allt om för att ha en förevändning att förbjuda en organisation som globalisterna vill röja ur vägen.

Det är så klart bättre än att skicka Mossad att mörda dem men det är ändå kriminellt förtryck.

Staterna har blivit nationernas fiende #1 nästan överallt.

Klaus
Medlem

Det finns radikala extremister i Österrikes samhälle: sionister, Wiesenhals ”Nazijäger” och andra inflytelserika judar. Holocaust-Diktatet gäller också i det ”neutrala” Österrike.