Österrike vägrar underteckna FN:s massinvandringspakt

UTRIKES. Österrikes regering har meddelat att man inte kommer underteckna FN:s migrationsplan.

Nordfront har tidigare skrivit om den migrationsplan som lanserats av FN och som exempelvis Sverige avser underteckna. Migrationsplanen syftar till att på olika sätt underlätta invandring av rasfrämlingar.

Nu har Österrikes regering meddelat att man inte kommer underteckna migrationsplanen. Därmed sällar man sig till länder som USA och Ungern, som inte heller tänker skriva under.

— Vi ser vissa av punkterna i detta avtal som väldigt problematiska. Vi kommer göra allt i vår makt för att bevara vår suveränitet och säkerställa att Österrike självt kan bestämma över sin migrationspolitik, sade förbundskansler Sebastian Kurz.

Samma argument användes av USA:s FN-ambassadör, som menade att amerikanerna själva ska bestämma vilka som ska få invandra till landet.

Ännu ett problem är enligt vicekansler Heinz-Christian Strache att planen inte gör någon skillnad på legal och illegal invandring. Strache säger även att migration inte är någon mänsklig rättighet.

Det förväntas även att Polen kommer vägra underteckna migrationsplanen, med argumentet att polackerna ska kunna vara trygga i sitt eget hemland.

Källa:
Austria Follows Trump and Withdraws from UN Migration Treaty to Preserve Sovereignty

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl-Путин ACaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Gissar att varenda svensk politiker, som skriver på det där avtalet, samtidigt undertecknar sin egen dödsdom inför rättegångarna Finspång.

Karl-Путин A
Medlem

Frågan är om det ens behövs några rättegångar iom att de har erkänt sina brott genom sina namnunderskrifter.

Karl-Путин A
Medlem

Att migrera är naturligtvis en mänsklig rättighet, men det är ingen mänsklig skyldighet att ta emot migranter som man inte vill ha.

Araber och afrikaner kan ju migrera bäst de vill mellan sina egna länder, om de blir insläppta någonstans, men våra vita länder ska de hålla sig så långt borta från som möjligt.