Oscarsgalan i USA spås att bli politiskt sektmöte mot Trump

USA. Årets upplaga av Oscarsgalan verkar bli till ett stort sektmöte med udden riktad mot USA:s president Donald Trump. Redan innan har flera av Hollywoods skådespelare uttalat sig negativt om Trump och nu går även flera internationella regissör samman i en gemensam protest.  

Under söndagskvällen den 26 februari amerikansk tid går den 89:e upplagan av Oscarsgalan av stapeln som verkar bli mer politiskt laddad än någonsin tidigare då flera skådespelare redan i förväg uttalat sig om att de tänker använda tillfället i akt att prata om politik och framför allt för att kritisera USA:s nya president Donald Trump.

Även flera internationella regissörer som nominerats för bästa utländska film har nu gått samman och skrivit ihop ett ett gemensamt uttalande med udden riktad mot Trump i vilken de betonar att de är gränslösa internationalister:

Oavsett vem som vinner Oscarsstatyetten för Bästa utländska film på söndag vägrar vi att tänka på gränser. Vi tror inte på att det finns ett bästa land, bästa kön, en bästa religion eller bästa hudfärg. Vi vill att priset ska stå som en symbol för enigheten mellan nationer och konsternas frihet.

Initiativet kom från den Oscarsnominerade iranske filmregissören Asghar Farhadi efter Trumps inreseförbud. Sedan har även regissörerna Hannes Holm från Sverige, Maren Ade från Tyskland, Martin Zandvliet från Danmark samt Bentley Dean och Martin Butler från Australien anslutit sig till protesten.

Källa:
Hannes Holms protest mot Trump

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

43 Kommentarer till "Oscarsgalan i USA spås att bli politiskt sektmöte mot Trump"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
En träl
Gäst
Nybörjare
En träl

Kokain snortande övrrklassfolk som tror sig veta bättre än gemene man.
Osmakligt!

DH
Gäst
Nybörjare
DH
Vi borde i vår tur helt bojkotta Hollywood, då detta endast är en judisk indoktrineringscentral. Om du vill titta på en film från detta Hollywood, försäkra dig då först att den inte innehåller propaganda (just nu är filmerna helt vansinnigt feministiska, t.ex.). Och för att titta på filmen, betala inte för biobiljett, utan ladda ner på nätet istället. Själv föredrar jag torrentsajter såsom IPTorrents, där man kan lita på att få filmerna i bästa kvalitet så snart en kopia läcker. Man behöver dock egentligen inte nya filmer. Jag har t.ex. nyligen företagit mig att titta igenom alla Bond-filmer, för dessa… Läs mer »
T.W.
Gäst
Nybörjare
T.W.

(((Hollywood’s))) vänsterfjollor tillverkar numera nästan bara DEKADENTA filmer.

Bra att President Trump bojkottar deras dekadenta tillställningar.

Make America DECENT again, pls.

Frimurarnas Oscar-gala...
Gäst
Nybörjare
Frimurarnas Oscar-gala...

…röstade verkligen PK i år, pga av förra årets rasistkritik mot den alltför ”vita”-vinnande Oscarsgalan

Moonlight vann därför – efter lite sabotage och förvirring – priset som Bästa PK-Film 2017.

Det kan inte vara lätt att vara både en bög och en neger, trots dekadenta (((Hollywwods))) febrila vurmande för alla dessa olika slags bögar, i sina filmer.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson
Skriver: KÄNDISAR – finns det något att beundra? Se på våra – som många är trötta på att se i ALLA sammanhang. Det är ytterst sällan vanliga medborgare får vara med i TV sammanhang som förr. Ett ex häromdagen: Jag är intresserad av fåglar och ett program såg lovande ut. MEN KÄNDISAR igen som skulle tävla. Säkert finns många vanliga intressenter som kunde seriöst varit med. ”Vi som vet mest” är för närvarande ett program att följa om Rickard Olsson lät bli att politisera som jag skrev till honom när han yttrade nedsättande om III Rikets personer. KÄNDISARNA är alltid… Läs mer »
Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Härom dagen upprepade han en myt i Vem vet mest om Hitler och Jesse Owens.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Kändisar är, liksom importerade rasfrämlingar, ett biologiskt vapen mot den svenska ursprungsbefolkningen.

Öppna en dagstidning; 50% består av elände orsakat av massinvandringen, för det finns inga positiva nyheter längre i Sverige. Folk orkar inte läsa om detta längre, utan går direkt på kändisskvallret eller sporten.

Den kändis eller idrottare som ”inte ställer upp på allas lika värde” försvinner ner i minneshålet. Kvar finns bara uppmärksamhetsh*rorna som skulle kunna sälja sina egna barn för att få glittra i (((det utvalda rampljuset))).

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Oscarsnomineringen och prisutdelningen är ett av alla dessa skådespel som ges för att belöna personer som följer och främjar den judiska världsordningen.

Oscarspriset är inget.

Gränser behövs för att skydda de olika människoraserna och den unika mångfald som länder, gränser, raser, och olika kulturer utgör.

Mångkultur, raserande av nationer och gränser är ett hot mot mänskligheten, freden, och mångfalden i världen.

I en värld utan gränser styrd av en enväldig elit finns det definitivt ingenstans att fly längre.

Bojkotta Oscarsgalan, de värderingar som den representerar och belönar är hot mot både verklig mångfald och fred i världen.

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Vidrigt. Man kan ju hoppas på att de skådespelare som faktiskt stödjer Trump markerar på något vis. Bruce Willis, Sylvester Stallone och James Woods m.fl borde visa sitt missnöje med dessa liberalmarxistiska sekterister.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Alla dem du räknar upp har sålt sina själar för länge sen.

wq
Gäst
Nybörjare
wq

Ja, det är möjligt att alla de (men inte ”alla dem”) som räknas upp har sålt sina själar.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Inte James Woods, Woods är mycket intelligent och vet hur det ligger till: http://www.dailystormer.com/actor-james-woods-calls-on-trump-to-jail-jew-george-soros/

Det är därför han alltid fått spela skurkar i judens produktioner.

wq
Gäst
Nybörjare
wq

Woods har jag ingen kunskap om, men jag vet att om några har sålt sina själar så är det ”de” och inte ”dem” som har gjort det. ”Dem” kan inte sälja något över huvud taget, men någon annan kan däremot sälja något till ”dem”.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Ja, men nu var det ju inte jag som sade fel. Så vad tjötar du på mig för? Dessutom har du ju redan dragit detta en gång tidigare för den som skrev fel, är det vanligt att folk inte lyssnar på dig kan ju förklaringen vara att du inte är speciellt intressant att lyssna på.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Din grammatiskt tondöva idiot – har du inget bättre för dig än att leka misslyckad språkpolis?

”Alla de uppräknade (objektiv predikatsfyllnad – nominativ på tyska) har sålt sina själar för länge sen.”

”Alla dem (indirekt objekt – ackusativ på tyska) du räknar upp har sålt sina själar för länge sen.”

wq
Gäst
Nybörjare
wq

Jag avsåg inte att vara negativ mot dig, som skriver både intressant och välformulerat, utan gjorde ett språkligt tillrättaläggande i bästa välmening. ”De” är huvudord i huvudsatsens subjekt och bör därför stå i nominativ. Den inskjutna bisatsen ”(som) du räknar upp” är attribut till detta huvudord, och i denna bisats är ”som” objekt medan ”du” är subjekt. Huvudordet i huvudsatsens subjekt, dvs ”de”, är enbart en del av huvudsatsen och blir inte en del av bisatsen ifall bisatsens objekt, dvs ”som”, utelämnas.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Det är lugnt ;)

Jens
Gäst
Nybörjare
Jens

Som om inte Oscars-galan kommer att omgärdas av extremt kontrollerade gränser samt en rigorös gränskontroll för alla som vill passera den, och vem som helst kommer absolut inte tillåtas passera.

Äcklas av dessa jävla kändisar som gör sin karriär på att stå och hyckla och ljuga, men tydligen är det extremt lönsamt att göra så.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Titta bara på Meryl Streep. Bojkotta detta HollywoodjudePACKET!

Konspirerar lite...
Gäst
Nybörjare
Konspirerar lite...

Apropå skandalen med fel kuvert på slutet, (fel Bästa film utropades först)så kan man ju spekulera i om det måhända var någon Trump-fan som ville sabotera lite :-P

lol
Gäst
Nybörjare
lol

Oscar 2017 FAIL ~ Best Picture – Moonlight [Oscars 2017 production FAIL]
https://www.youtube.com/watch?v=n2xd_exQvgk&app=desktop

Snillena spekulerar
https://www.flashback.org/t2770334p53

quazimodo
Gäst
Nybörjare
quazimodo

De trodde att de hade makten över vem som skulle styra landet. De trodde de hade allt under kontroll. Men så kom Wikileaks med pedofilhärvan och då var det kört.

Juden sitter nu med än krokigare näsa och planerar mord. Han kommer mördas om han inte ser upp ordentligt.

Hitler hade rätt, som vanligt.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Judens högborg.

Andersson
Gäst
Nybörjare

bögborg

Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying

…och pedofilborg

T.W.
Gäst
Nybörjare
T.W.

Flera manliga skådespelare, i synnerhet några svarta som vägrade, har också uttalat sig om hur de tvingas bära kvinnokläder, i åtminstone en film, om de överhuvudtaget ska kunna klättra vidare i karriären.

Dekadent & sjukt.

JA37 Viggen
Gäst
Nybörjare
JA37 Viggen

Åt helvete med judehollywood och dess vönsterliberala lakejer.

Skurt
Gäst
Nybörjare
Skurt

Hela Oscar-utdelningen är en ockult frimurar-ritual (med judarna i toppen).

Det är dold Illuminati-/NWO-maktsymbolik.

Läs om vad Oscar-statyetten egentligen är för något:

http://tinyurl.com/za2a8lz

bullen
Gäst
Nybörjare
bullen
Alltid tyckt att galor är deprimerande oavsett vad som ska firas på dom. Politiskt korrekta filmer vinner och Hollywood har genom hela sin historia ljugit om verkligheten i sina filmer Om Hollywood vore en person hade den personen fått diagnosen mytoman för länge sen. Lite off topic men Eskilstuna Kurirens granskning av Granskning Sverige hyllades enligt tidningen av många människor. Efter en granskning som jag gjorde kunde jag konstatera att ”hyllningen” organiserades av S-kvinnor på sociala medier och att en överväldigande majoritet av positiva kommentarer kom från kvinnor. De andra var kärringar till män med tveksam läggning. När ska det… Läs mer »
Ädelulf
Gäst
Nybörjare
Ädelulf

Hur kan en religiös människa inte tycka att det finns en bättre religion? Det är ju självklart att den man själv tror på är den, i ens egna ögon, bästa religionen. De andra har ju ”fel” isåfall, och borde således vara ”sämre” eftersom de tror på något som inte är sant.

Roligt att en iranier började, undrar hur många muslimer som anser att islam inte är den bästa religionen? Riktigt konstigt skrivet…………..

Nicklas
Gäst
Nybörjare
Nicklas
När Jan Guillou blev nekade inresa i USA för att var med på Oscarsgalan var det inte så mycket protester från media i Sverige. Personligen förtår jag mig inte på denna hysteri kring Oscars. För en vanlig biobesökare eller videotittar borde det vara fullständigt ointressant vilken film eller skådespelare som får ett pris. För skådisar och regissörer kan det vara kul. Hollywood borde ha klar för sig att det producerar mängder med riktigt bar film från andra platser på jorden. Vill man se film går det att stänga av Hollywood helt och hållet. Naturligtvis kommer den inhemska marknaden aldrig att… Läs mer »
Kalle
Gäst
Nybörjare
Kalle

Det är lite som fredspriset den judisk-sionistiskt övertagna nobelkommittén delade ut till den crackrökande bög och negerpresidenten som startade krig och slaktade andra negrer och araber i rekordantal och som genom att tillåta import av illegala mexare / latinos m.fl såg till att ännu fler miljoner av sina rasfränder blev arbetslösa och beroende av socialhjälp. Det ger ju runt dessa sataniskt onda och vidriga helvetesvarelserna som står där i ”glansen” som sålt sig åt lögnen ett lystert skimmer hos vanligt folk som på fullt allvar då tror de är ”goda”, ”bra”, ”värdefulla” etc.

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

Ska dom bojkotta Trump,,med hänviselsen till vad,,,jag är? Må så vara.

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

Med tanke på vilket propagandaspektakel det brukar vara kan man ju bara gissa vad man skall hitta på i år.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Vampyren George Soros sprider sin bloddynga runt världen. Hollywoodjuden utnyttjar de dumma och i många fall vita liberalvänsterskådisarna som i sin tur tror att de har rätt.

Kalle
Gäst
Nybörjare
Kalle
Det som är så bra med detta är att vanligt folk in masse börjat förstå att precis alla av dessa ”skådespelare” sålt sig till Satan och gladeligen spelat roller i filmer som bara haft som syfte att sälja och sprida en ondskefull, satanisk judisk-sionistisk lögnagenda. Det kommer vakna upp hundratals miljoner bara i år som förstår att dessa avskum och ormars avföda mot sina 30 silverpenningar sålt in lögnerna om allt från ”allas lika värde”, ”negrer är IT-genier”, ”de bästa kriminaldetektiverna och polischeferna är negrer”, ”judar är smartast och räddar världen”, ”terrorister är blonda och blåögda” osv etc som systematiskt… Läs mer »
Undrande
Gäst
Nybörjare
Undrande

Varför allierar ni er själva med Rupert Murdoch?

Ser att Andrew Anglin ändrat loggan på Dailystormer till: ”The World’s #1 Wall Street Journal Fansite”

Kan någon förklara vad Rupert Murdoch gjort för vita människors intressen? Ge mig några exempel. Jag ser ingen logik i denna allians.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

DS raljerar en del. Så jag tolkar detta som ett stort SKÄMT.

Undrande
Gäst
Nybörjare
Undrande

Fast det låter ju inte alls så om man läser artikeln. Man hyllar Wall Street Journal som ägs av sionisten och neokonservative Rupert Murdoch.

Vad säger du själv? är du för eller mot Rupert Murdoch?

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Låter? Jag hör just ingenting. Och beträffande Murdoch så kommer skeppet att sänkas.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Det är ju en trollning av WSJ, de angrep PewDiePie för att de stödde honom förut, då vänder DS detta emot dem.
Det är även anledningen till att DS nu kallar PewDiePie för cuckold, för att ta (((medias))) blåslampa från honom.

Benjamin
Gäst
Nybörjare
Benjamin

Fake vänster. Det grundar sig på den vänstervåg som dominerade på 60 talet som bibehållit sitt grepp om underhållningsbranschen sedan dess. I dag bryr de sig mest om sina egna plånböcker men imagen och budskapet från hippieåren håller de fast vid. Hur arbetaren har det skiter de fullständigt i precis som våra socialdemokrater i Sverige och Hillary Clinton i USA. Falska Människor!

fredrik toolanen
Gäst
Nybörjare
fredrik toolanen

Samma folk som gömmer sig i fina områden bakom stängsel och vakter,hyllandes rasblandning,hbtq och den vita världens undergång.

wpDiscuz