Organsmugglande jude fast efter 10 års jakt

UTRIKES. En internationellt efterlyst organsmugglande jude från Israel har gripits efter 10-års jakt.

Den israeliske medborgaren tillika juden Moshe Harel gjorde sig rik på att lura fattiga i Östeuropa och Asien på deras organ. Organen ska Harel illegalt opererat in i betalande patienter i en klinik i Kosovo.

Genom att lova fattiga människor upp till 15 000 dollar för ett organ lyckades Harel under en mycket lång tid berika sig själv. Patienterna, även de till största delen israeliska judar, betalade upp emot 100 000 dollar för organen Harel lurat till sig.

Harels illegala verksamhet kom till dagen år 2008 då en patient kollapsade på Pristinas flygplats i Kosovo. När poliserna stormade kliniken hade Harel redan flytt landet. Han har efter detta varit internationellt efterlyst.

Enligt åklagare ska Harel ha behandlat de lurade fattiga ”som skräp”. Harel ska inte heller ha givit sina offer rätt medicinering för att kunna läka efter hans ingrepp.

Källa:
Police arrest Israeli organ smuggling ‘mastermind’ in Cyprus after 10-year global manhunt
Suspect in Kosovo organ trafficking case arrested in Cyprus

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
HenrikGrottbjörnenSigfridCaesar-AureliusKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl
Medlem

Vilket svin!

Caesar-Aurelius
Medlem

Märkligt nog finns det en video där en dylik inhämtning av organ genomförs.

Observera särskilt musiken alldeles i början: Hava Nagila.

https://www.youtube.com/watch?v=aclS1pGHp8o

Sigfrid
Medlem

En jude har ingen heder när det gäller hur man kan behandla icke judar se bara på hur skurkstaten Israel behandlar sina grannländer.

Grottbjörnen
Medlem

var inte så längesen de tog judar i tullen som hade flaskor med mänskligt blod på sig

Henrik
Medlem

Oj, vart var detta någonstans ? Är föga förvånande, men hade varit intressant att läsa om

Grottbjörnen
Medlem

hittade inte just den dokumentären jag tänkte på men dom snackar ändå om ”blood libel” det judiska påskbrödet bakat med blod från ”goyim”, särskilt våra barn, det som ledde till att dom blev utvisade ur många europeiska länder, de påkomms med att offra kristna barn men våra korrupta ledare tyckte väl att det va en bra ide att bjuda in dom igen, även arabiska barn har offrats i moderna tider i Palestina…jag tvivlar inte en sekund på vart högstatus vita döpta barn som tex. Madeleine Mcanne tog vägen…