Organisationen växer – kampen fortsätter

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Kansallinen Vastarinta informerade den 6 augusti om att Henrik Holappa utsett Juuso Tahvanainen som ny ledare för Finska motståndsrörelsen. Holappa fortsätter sitt arbete inom Nordiska motståndsrörelsen på en pan-nordisk nivå. Tahvanainen kommenterar här strukturomvandlingen.

Alla har reagerat på den strukturella förändringen på ett utmärkt sätt. Vi har mottagit massor av positiva kommentarer via epost, på vår hemsida och genom personliga möten. För detta tackar vi alla aktivister och sympatisörer till Motståndsrörelsen. Motståndsrörelsen representerar inte stagnation eller att hålla sig fast vid invanda mönster utan vi hanterar förändringar på ett naturligt och rättframt sätt. Utan förändringar finns det ingen utveckling eller tillväxt.

Juuso Tahvanainen.

 

Henrik Holappas arbete för finsk och nordisk nationalsocialism, liksom för det internationella vita samarbetet, är oersättligt. Vi kommer att fortsätta i samma radikala och progressiva spår även i framtiden. Det är glädjande att veta att vi är en del av en kontinuum av vita kämpar. Vi vet att nationalsocialister i Finland, Sverige, Norge och för den delen exempelvis Tyskland, Ungern och USA arbetar för samma mål: för återuppståndelsen av vår ras’ vitalitet och för det kraftfulla vita sättet att leva. En sann nationalsocialist älskar sitt folk och sitt hemland, men känner också gemenskap med alla sunda vita folkslag.

Jag vill kort berätta om mig själv. Jag gick med i Finska motståndsrörelsen i december 2008 och den större delen av min tid som aktivist var jag gruppchef i Uleåborgs aktivistgrupp. Jag är chefredaktör för Kansallinen Vastarinta.

När det kommer till mina idéer är jag en revolutionär nationalsocialist. Parlamentarism ger inte resultat. Vi kan inte väcka det finska folket på ett fredligt sätt. Eftersom Finska motståndsrörelsen är en revolutionär nationalsocialistisk organisation, måste varje aktivist vara villig att göra uppoffringar och försvara sina idéer och sina kamrater till slutet. I framtiden måste vi vara en rörelse som är ännu mer synlig, aggressiv och fast. Våra förmågor och värderingar som människor kommer att mätas i förhållande till det revolutionära framåtskridandet. Inget annat betyder något i förlängningen.

Vi kommer att växa och bli framgångsrika, men detta kräver tid och arbete från aktivisterna. Framför allt kräver det prioriteringar i det vardagliga livet. Aktivister, se till att spara tillräckligt med tid för rörelsen och dess framåtskridande.

Vi måste studera och skriva för att förstå det omgivande samhället och kunna övertyga våra landsmän om vår sak. Det är ännu viktigare att utvecklas fysiskt som kämpar och vara beredd på revolutionen i framtiden, ty annars kan vi inte nå våra mål.

För ett mer aggressivt, intelligent och effektivt motstånd!

Juuso Tahvanainen

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

9 Kommentarer till "Organisationen växer – kampen fortsätter"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Bjørn Tore
Gäst
Nybörjare

Framåt, kameratar!

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Väl talat!

Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Motståndsman

LEVE NORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN!
HELL LUND!

Håven
Gäst
Nybörjare
Håven

Riktigt bra skrivet!

Geir Knudsen
Gäst
Nybörjare

”Vi kan inte väcka det finska folket på ett fredligt sätt.”

Hva betyr dette i praksis? At man skal lage revolusjon med pistoler, maskingevær og bomber? Vinne mot politiet, militæret og NATO…?

Spetz
Gäst
Nybörjare
Spetz

Jag antar att det syftar på att man inte kan väcka en slumrande befolkning enbart genom de vägar som anses lagliga. Utan att trycket för upplysning måste ske genom en kompromisslös kamp. Några regler som det folk-fientliga ledarna har satt upp för att förhindra utveckling ska krossas. T. Ex hets mot folkgrupp, mm

Geir Knudsen
Gäst
Nybörjare
Hei Spetz ”T. Ex hets mot folkgrupp, mm” Den har jeg ingen problemer med å være enig i. ”Hets mot folkegruppe,” ”hat-tale,” ”rasistiske ytringer,” ”antisemittisme,” osv., er det jo umulig å unngå om man vil gjøre noe med problemene. I utgangspunktet lurte jeg på om Nordfront ville ha en væpnet revolusjon, bruke terror, osv. Og det nytter ikke for overmakten er så stor + selv mener jeg det hverken er moralsk forsvarlig eller produktivt. Akkurat som med Anders Behring Breivik her i Norge. Ja, folkeopplysning er det viktigste, mener jeg. Folket kan ikke akseptere et regime de ikke støtter –… Läs mer »
Vincent Blue Arbogast
Gäst
Nybörjare
Vincent Blue Arbogast

A Blonde man Leading The Nordic Resistance. About Time!

Fredrik Vejdeland
Admin
Nybörjare

Juuso Tahvanainen is the leader of The Finnish Resistance Movement. There is also a Swedish and Norwegian branch. Leader of The Nordic Resistance Movement is Klas Lund. http://www.nordfront.se/framtidens-styre.smr

wpDiscuz