Ordningsregler för deltagare i demonstrationen 1 maj

DEMONSTRATION. Här kommer några ordningsregler till alla som ämnar delta i Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Falun.

Vår avsikt och förhoppning är att åter igen kunna genomföra en värdig och disciplinerad demonstration. För att detta ska kunna uppnås ber vi alla deltagare att följa de regler som gäller för dagen. För de som deltagit på organisationens demonstrationer tidigare kommer det inte bli några överaskningar då reglerna är snartlika. Reglerna kommer även att gås igenom på samlingsplatsen.

  • Inga egna fanor, banderoller och skyltar får medtagas utan enbart det som kommer finnas på plats av Motståndsrörelsen är tillåtet.
  • Tystnad ska råda i leden förutom vid sanktionerade slagord. Det kommer finnas en ansvarig funktionär för slagorden och dessa kommer gås igenom på samlingsplatsen.
  • Klä dig propert och utan subkulturella yttringar. Håll koll på väderleksrapporten och klä dig efter den. Träningskläder eller mysbyxor är inte proper klädsel.
  • Maskering är inte tillåten och dessutom olagligt. Att ha mössa, keps eller halsduk är inte att se som maskering.
  • Undvik onödigt provokativt beteende mot polis, motdemonstranter m.fl.
  • Rökning eller förtäring av något slag är otillåtet under demonstrationens gång. En diskret vattenflaska att dricka ur vid törst är tillåtet.
  • Det kommer finnas väl tilltaget med funktionärer och vakter på plats för att garantera demonstrationens säkerhet. Respektera dessa och hörsamma eventuella direktiv.

Tack på förhand för ditt deltagande och att du följer reglerna. Väl mött i Falun!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments