Orbán vill hjälpa människor på plats: ”Vi kan inte hjälpa någon om vi förstör våra egna länder”

UTRIKES. I måndags träffades Ungerns premiärminister Viktor Orbán och Polens premiärminister Mateusz Morawiecki i Warzawa för att bland annat diskutera EU och invandring.

Det var i måndags som Ungerns premiärminister Viktor Orbán och Polens premiärminister Mateusz Morawiecki träffades i Warszawa att diskutera bland annat EU och invandringen där Morawiecki förespråkade ett samarbete med ”migranternas” hemländer så att situationen där blir bättre istället för att ta dem till Europa.

— Man ska lära invandrarna fiska, inte ta dem till Europa och ge dem fisk, sa han.

Orbán höll med och presenterade sedan sin ståndpunkt i frågan. Han sa:

— Nationell suveränitet och vem som ska bestämma vilka som får vara i vårt land är en grundläggande sak. Vår beslutsamhet är enkel. Våra föräldrar, förfäder och farföräldrar skulle vända sig i sina gravar om de såg att vi lät någon annan bestämma vem som får vara i vår nation.

Vidare sa han:

— Vi är en kristen nation. Vi vet vad plikt och hjälp innebär, men vi tror på principen att hjälp ska ges på plats, istället för att ta hit problemen. Vi kan inte hjälpa någon om vi förstör våra egna länder.

I och med detta har Ungern startat ett projekt som går under namnet ”Ungern hjälper”, som man bedriver i samarbete med lokala grupper i Mellanöstern. Projektet bygger byar, kyrkor och skolor och enligt Orbán flyttar många invandrare i Europa tillbaka till sina hemländer tack vare programmet.

På så vis så ”försvarar” man Europa från massinvandringen, menade den ungerska premiärministern.

Se klipp från träffen nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Karl AFredrikaVeraLefflan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Orban säger kloka saker. Samtidigt har han sålt ut landet till storbanker. Men han ser kanske bara afrikaner och araber som ett hot och inga andra semiter, precis som ”Sverigevännerna” gör. Eller så vet han hur det hänger ihop men tjänar själv så mycket på det så han i ren girighet trampar på i ullstrumporna.

Lefflan
Medlem

På vilket sätt har han sålt ut landet till judiska storbanker? George Soros övergav nyligen Ungern. Den politik som förs i Ungern (iallafall sett till invasionsfrågan) och det som orban uttrycker går emot världsjudendomens intressen. Det är samma sak med Putin, att han har diplomatiska relationer med Israel och andra globalister betyder ingenting så länge saker han gör och säger går emot deras intressen. Det går inte i dagsläget att göra en tredje riket och sparka ut bankirerna som ensam nation, idag 2018, jag tror det måste ske samtidigt i flera länder, och detta kan inte ske så länge massan… Läs mer »

Lefflan
Medlem

För att klargöra en sak så ska vi inte leta efter en räddning från andra länder/ledare.
De enda som kan rädda Norden, är vi själva.

Så jag tycker inte man ska ta för givet att t.ex Putin är på vår sida och se han som en räddare.
Vi måste rädda oss själva.

Karl-Путин A
Medlem

Nu får du lugna ner dig Fredrika. Ungern är ett EU-land och inget Iran eller Nordkorea som kan försvara sig mot världsjudendomen med atomvapen. Inom de ramar Ungern kan verka har Orbán uträttat saker som vi i Sverige bara kan drömma om. Vad gäller judiska banker så löste han ett IMF-lån som tidigare kommunistregeringar tagit, med lån från det ungerska folket enligt mottot. Om det ungerska folket tror på vår politik så kommer de även att vilja stödja den ekonomiskt. Jämför med Sveriges statsskuld som är ett befolkningsmässigt lika stort land: 1 228 miljarder kronor. Orbán tjänar inga pengar på… Läs mer »

Vera
Medlem

Vi får ännu så länge ”plocka russin ur kakan” när något förnuftigt sägs och görs. Tacksam över att inte Löfven kunde övertala Orban till Sveriges dumheter i invandringsfrågan. Solidaritet mot det EGNA folket är långt viktigare – en lärdom som Löfven skulle ha tagit med FRÅN Ungern i stället .

Karl-Путин A
Medlem

Jag tror att Orbán, med all rätta, betraktar Löfvén som en byfåne och kommer knappast att låta sig påverkas av honom. Sverige är ju det ultimata skräckexemplet på vad kommunismen i ny tappning kan göra med ett land.

Karl-Путин A
Medlem

Viktor Orbán har sagt: ”Om man inte kan försvara sitt lands gränser, så har man inget land.”

Något som vi svenskar på ett mycket brutalt sätt fått erfara. Inte nog med att alla tillgångar som genererats genom århundradena av våra förfäder nu säljs ut eller skänks till främmande intressen, dessutom måste vi försörja miljontals främlingar som skapar skräck hos ursprungsbefolkningen och raserar samhället tills Sverige är samma sorts skitland som främlingarna kommer från. U-land kallas det på lite finare språk och ska för Sveriges del vara verklighet ca år 2030.

Fredrika
Medlem

Jag ska nog ta och låna Herr Ds foliehatt från Vita pillret: Samtidigt som Open Societies lämnar budapest byter före detta ”högerextremistiska” Jobbik partiledare till en sionistvänlig ny ledare. Han heter Tamas Sneider. (((Schneider))), kanske? Judisk press är iallafall mycket glada över ledarbytet. 3 mandat bortkastade till fienden.

Karl-Путин A
Medlem

Det stämmer att partiledarbytet i Jobbik och att Soros lämnar Ungern hänger ihop. Soros lämnar Ungern därför att Orbánregeringen fick 2/3 majoritet och kan ändra i grundlagen på egen hand. Regeringen kan nu införa lagar som gör Soros närvaro i Ungern omöjlig inom överskådlig framtid. Det ska ju mycket till innan den liberalkommunistiska oppositionen får 2/3 majoritet och kan vrida tillbaka klockan till 1989. Att Jobbiks ledare Gabór Vona avgår i efterdyningarna av valet beror på att han samarbetade med liberalerna och kommunisterna för att störta Orbánregeringen. Han lovade innan valet att han skulle avgå om koalitionen Jobbik/liberaler/kommunister inte vann… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Du må ha rätt i att Tamas Sneider är en ”sionistvänlig ny ledare” – han är nämligen Vona Gabórs gosse. Före valet pågick en bitter maktkamp inom Jobbik mellan den liberala falangen som Vona tillhör och den nationalistiska som bla den färgstarka Krisztina Morvai tillhör, eller tillhörde. Efter att den liberala Vonafalangen gick segrande ur maktkampen blev hon utesluten. Hon sitter i EU-parlamentet på ett på ett Jobbikmandat och har gjort sig känd för sina ”grova antisemitiska uttalanden”, som t.ex: ”I would be glad if the so-called proud Hungarian Jews would go back to playing with their tiny little circumcised… Läs mer »