Orbán: Nationen måste bevaras biologiskt för att bestå kulturellt och spirituellt

UTRIKES. Om den ungerska nationen ska bestå kulturellt och spirituellt måste den även bevaras biologiskt, slår premiärminister Viktor Orbán fast i en intervju.

Under julafton publicerades en intervju med Ungerns premiärminister Viktor Orbán i tidningen Magyar Nemzet, där han bland annat talar om familjepolitik och kritiserar massinvandringen till västra Europa.

— Om en nation inte kan bestå biologiskt kan den heller inte bevara sitt kulturella och spirituella liv heller, sade Orbán om regeringens insatser för familjer i landet.

Bland annat lyfte han fram att dessa åtgärder resulterat i att ytterligare en halv miljon ungrare nu äger sina egna hem och att sparandet ökat.

Samtidigt varnade han för att år 2020 kan bli ett svårt år för EU-länderna, då många av dessa tagit emot ett stort antal migranter från tredje världen.

Källa:
Orbán: Polluters Should Pay for Climate Protection

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments