Orbán anklagar Soros för att vilja blanda upp Europas befolkning

UTRIKES. Ungerns premiärminister Viktor Orbán anklagar den judiske globalisten George Soros för att vilja skapa ett Europa av ”blandade nationaliteter”.

Ungerns premiärminister Viktor Orbán anklagar juden George Soros för att vilja skapa ett Europa av ”blandade nationaliteter” genom att driva på massinvandringen till kontinenten.

Maktmedlet som den ökände globalisten använder sig av är enligt Orbán den Europeiska Unionen (EU). Bland annat ses över 200 EU-parlamentariker som ”pålitliga allierade” av Soros.

Premiärministern menar att Soros-lojala krafter infiltrerat EU och nu försöker tvinga Ungern att överge sin framgångsrika men av det vänsterliberala västetablissemanget hårt kritiserade invandringspolitik.

Orbán har gjort sig populär bland europeiska invandringskritiker för sin nationalistiska politik som ibland till och med tar upp den etniska aspekten med massinvandringsproblematiken.

Källa:
‘Soros network’ in Brussels plots creating ‘Europe of mixed population’ – Hungarian PM

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Det är ju det (((fina))) med demokratin, särskilt då den västerländska och i synnerhet (((EU-demokratin))), att judar och oljesheiker kan köpa politiker.

  Ungern har försökt stoppa systemet med att utländska (((lobbyister))) får bekosta personvalskampanjer för EU-parlamentariker för att därigenom köpa deras röster, men då blev Orbán brännmärkt som fascist och det är ”business as usual”.

  Här en video som visar hur SDs Julia Kronlid programmeras av en jude.

  https://www.youtube.com/watch?v=aJrLL4kGOUc

  Och här kan man se var SDs sympatier ligger, där samma jude visar vem som har störst stake, under valvakan 2014.

  https://galnegunnarsblogg.files.wordpress.com/2015/07/avner-ben-yisrael-svenskjudiskdialog-jomshof-sds-valvaka-2014.jpg

  • Ramon says:

   Sionistiska världsfederationsvänner. Sverige ingår ju till skillnad från Nordkorea och Syrien i den sionistiska världsfederationen.

   Den utritade kartan för Storisrael är ”för liten”, men det är bara att sprida Israels flagga över alla länder i den sionistiska världsfederationen och påminna om att Rothschild ”Sverigevänligt” äger centralbanken här som de även gör i Israel.

   Förmodligen var det inte Israel i sig eller utritade Storisrael Jacob Rothschild tänkte på när han pratade så glatt om Balfourdeklarationen, utan mer den sionistiska världsfederationen där det enligt Balfourdeklarationen inte ska hända något med bl.a. judars politiska status så att politiskt judendom kan utövas som det görs.

   Vad det gäller Syrien så strålar förvisso Storisrelexpansionen och den sionistiska världsfederationen samman fullständigt i intressen där.

   Nordkorea finns inte på utritade Storisraels karta, men Rothschild vill ju gärna ha en centralbank där så att Nordkorea också kan räknas in i den sionistiska världsfederationen.

  • Rokviken says:

   Tack för den videon. Den är pinsam för SD. Men det spelar ingen roll. Nu är det andra vindar som gäller – NMR.

 • ansch says:

  Hoppas den där vidriga jäveln Soros går ur tiden snart.

 • Sigfrid says:

  Viktor Orban en av få ledare i Europa som står upp för sitt folk till skillnad mot vårt kräk till statsminister som säljer ut sitt folk.


 • Lämna ett svar