#OperationJCY:
Youtube ljuger och censurerar — dags för Internet-aktivism

INTERNETAKTIVISM. Youtube ljuger och censurerar Nordfront TV och Motståndsmedia — därför inleds nu #OperationJCY som kommer att innebära möjligheter för att ha kul på Internet!

Efter succén med Operation JGOM…..

… inleds nu #OperationJCY.

Det var den 6 mars, i förrgår, som hundratals e-post började välla in gällande att Youtube masscensurerat alla av Nordfront TV:s och Motståndsmedia:s youtube-klipp.

Antagligen är tidpunkten för då censuren inträffar kopplad till att den judiska tidningen Expressen (som ägs av Bonniers som är judar) hetsat mot judarna på Youtube om att ”ta sitt ansvar” vilket enligt Expressen innebär att strypa yttrandefriheten för folk som tycker annorlunda än judar.

Youtube ljuger fräckt:

De två e-posten som skickades ut för att legitimera censuren ser ut såhär:

Notera gärna att det står att filmen gällande en trasig diskmaskin ”blivit flaggad av Youtubes användare” och att Youtube skriver att ”vi har granskat den” och därefter ”begränsat hur videon visas”.

Problemet är dock att den har status ”olistad” och enbart har 3 visningar:

Censuren innefattar även att såtillvida man som Youtube-användare inte har tillgång till en stark mediaplattform (som Motståndsrörelsen har genom Nordfront) kommer det vara mycket svårt att nå ut med filmen till andra internet-användare.

Detta eftersom de censurerade filmerna inte syns i sökresultaten, inte rekommenderas och dessutom inte ens går att spela upp i minst 28 länder.

Hundratals filmer censurerade:

Givetvis är det inte bara en film om en trasig diskmaskin som Youtube-censurerat, utan exemplet användes för att visa hur de ljuger, hur det inte beror på upprörda användare och hur de censurerat alla klipp trots att de är fullt lagliga och dessutom inte bemödat sig med att granska dem.

Faktum är att Motståndsrörelsen klipp brukar ha runt 90 — 95 procent positiva röster på varje klipp. Såhär ser det ut i Youtubes gränssnitt, censuren syns aktiv med en gul triangel:

”Några funktioner har inaktiverats”.

Vilka ligger bakom censuren?

Youtube ägs av Google som ägs av de bägge judarna Larry Page och Sergey Brin som i sin tur anlitat diverse judiska organisationer för att censurera åsikter som judar ogillar:

Vad kan vi göra?

Ett exempel på hur det går att kringgå censuren finner vi nedanför där vi alltså ser ett klipp, som antagligen har publicerats av historiskt intresse, där det vid 4 minuter och 19 sekunder klart och tydligt yttras att ”en dag kommer vi att stänga era smutsiga ljugande judetrutar”.

Detta uttalande är antagligen både olagligt och inte uppskattat bland judar, men ändå finns klippet på Youtube.

Uppdatering 2018-03-08 20:11: Sedan denna artikel publicerades har även detta klipp fått samma censur.

Faktum är att just detta klipp har tidigare funnits på Youtube, 2014, men har blivit censurerat:

Svaret: Massuppladdning

Nordfront-redaktionen fick direktiv av Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg att uppmana Nordfronts besökare till att massuppladda Motståndsrörelsens videoklipp. Därför inleds nu #OperationJCY.

Detta är lite klurigare än vanligt att ladda ner/”rippa” dessa ”stötande” klipp — Youtube har nämligen gjort så att vanliga ”instickprogram” till webbläsare eller webbtjänster, som normalt sett kan detta, inte kan ladda ner klippen.

Svaret är att ladda ner en fristående mjukvara som dessutom kan rippa videoströmmar med mera. Mjukvaran heter Apowersoft Video Download Capture 6.2.8.

Mjukvaran Apowersoft Video Download Capture.

Kom igång med Internet-aktivismen:

1. Ladda ner ett Apowersoft Video Download Capture 6.2.8, denna version som länkats har scannats av Virustotal.com med ett 60-tal olika virusscanners (dubbelkolla gärna genom att göra det själv). Givetvis ska du köpa detta program och efter att ha installerat det ska du inte ta dll-filen som ligger i Crack.rar och kopiera in den i mappen C:\Program Files (x86)\Apowersoft\Video Download Capture 6. Du får dock göra så om du redan betalat för programmet annars är det olagligt och innebär att du kan nyttja all dess funktionalitet gratis.

2. Gå in på Nordfront TV:s och Motståndsmedia:s Youtube-kanaler och kopiera länken till ett censurerat klipp, exempelvis ” https://www.youtube.com/watch?v=aURQ1uBEihM ” , gå därefter in i Apowersoft Video Download Capture 6.2.8. och klicka på den blå knappen med texten ”+ Klistra in URL”. Därefter startar nerladdningen av klippet till din dator lokalt.

3. Ladda därefter upp klippet på nytt, tänk på att använda samma titel och beskrivning som originalklippen.

Tillsammans har de båda kanalerna knappt 400 klipp, så nu när Nordfronts 400 000+ unika besökare i månaden hjälps åt kommer det gå snabbt att återigen få spridning på klippen som felaktigt och på yttrandefrihetsfientliga grunder har dolts för allmänheten på Internet.

Ladda upp så det ryker och prioritera titlar som inte är sökbara (av judar censurerade)!

LEVE MOTSTÅNDET! HELL SEGER!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

21
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
10 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
OysteinEfter påtryckning från (((Bonnier))): Google vidtar censuråtgärd mot Nordfront | Nordfront.seMars | Nordfront.senordboCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Henrik
Medlem

Funkar det även att överföra engelsk text till videoklippen?

Robin Palmblad
Medlem

Ska se om vi kan ”rippa” och skapa en zip-fil med undertexterna i .srt-format. Då ska man själv, då man laddar upp nya klipp, kunna lägga till undertexten.

Robin Palmblad
Medlem
Tors Spjut
Medlem

Ni har inte funderat på att överge JewTube till förmån för någon liberalare tjänst? t.ex Vimeo, VidMe etc… Det måste ju finnas något rimligt alternativ tänker jag.

Martin
Medlem

Vi köpte ett konto på Vimeo som blev nedstängt.

Youtube har ju sett till sin storlek och funktionalitet i princip monopolställning och missbrukar den för att påverka bland annat valet i Sverige. När ska DN skriva om denna judisk-amerikanska manipulation av vårt ”fria” och ”demokratiska” val?

Tors Spjut
Medlem

Kan tänka mig att YT är överlägset när det handlar om att få spridning på sitt material pga dess popularitet. Jag har dålig koll på vilka alternativ det finns ärligt talat…

Sätt upp en egen videotjänst enkom för era egna videor och liveströmmar? Kopplat hit till Nordfront kanske.

Bara tänker högt nu men jag menar att det borde gå att lösa på något sätt, att få ha makt över sitt eget material samtidigt som allmänheten obehindrat kan ta del av det.

Martin
Medlem

Håller med Harald Bafast.
Är nog inte så dumt att ha en egen server där alla videos finns. Som nåt man alltid kan falla tillbaka på. För man vet aldrig hur långt de är beredda att gå med censuren. Förmodligen långt.
Sen kan man utöver det naturligtvis ladda upp till youtube också bara för att få spridning.

Tycker ni borde kolla upp Bitchute.
Är en decentraliserad plattform. Lite som bittorrent som jag förstått.. så ingen kan stänga ned en video genom att ge sig på en central server.
Är en del störra kanaler som laddar upp sitt material där. InfoWars bla.

Robin Palmblad
Medlem

Problemet med BitChute är att filmerna blir i lägre kvalité än på Youtube och Youtube erbjuder massvis med funktionalitet som inte finns på BitChute. Prövade att ladda upp en kort film på BitChute igår och idag står det fortfarande ”Your video is being processed.”

Det kan ju dock vara bra att ha som backupkanal, och förhoppningsvis kan utvecklarna bakom BitChute förbättra tjänsten allt eftersom.

Stephen
Medlem

Kanskje det blir bedre å forlate JewTube helt og lader opp alle videoer til Bitchute eller PewTube. Jeg vet at man får mange flere visninger på YouTube, men det synes til å være litt meningsløst når de sletter så mange videoer.

Fredrika
Medlem

Kan man få en lista på sånna videoplattformar?

Ragnar
Medlem

Det gick inte att ladda ner.

Caesar-Aurelius
Medlem

Jodå, det gör det visst. Starta din uTorrent först, klicka sedan på ”Get this torrent” på Pirate Bay-sidan och starta nedladdningen via uTorrent.

Installera via exe-filen i den nedladdade mappen, unzippa crack.rar-filen som ligger i Crack.rar, kopiera sedan den nu uppackade dll-filen och kopiera in den i mappen C:\Program Files (x86)\Apowersoft\Video Download Capture 6.

Gör sedan som det står i artikeln ovan.

Ragnar
Medlem

Men jag har gjort exakt det och det står download failed, try to detect it och när jag gör det så fungerar inte det heller. https://imgur.com/a/OZyIL

Caesar-Aurelius
Medlem

Märkligt, men det verkar som att vissa NMR-filmer som flaggats som ”olämpliga” på Youtube fungerar att ladda ned, vissa inte.

Av tre jag försökt med fungerade 2 men den tredje ville inte.

Kanske Robin eller någon annan kan ge ett bättre svar än vad jag gjorde.

Ragnar
Medlem

The goyim know, shut it down, oy vey

Caesar-Aurelius
Medlem

Samtliga filmer från Nordfront TV:s och Motståndsmedia:s Youtube-kanaler bör även läggas upp på VK.

Hur enkelt som helst och även långfilmer läggs upp på VK-video på endast ett par minuter högst.

Här är några filmer och klipp för de som har haft intelligens nog för att öppna sig ett ryskt ocensurerat VK-konto:

https://vk.com/videos-157237914

Robin Palmblad
Medlem

Bra tips med VK. Har reggat ett konto där och den verkar handskas bra med filmerna: https://vk.com/ntv1889

nordbo
Medlem

Du-i-Tuben (judar som refererar till WW2 att folkuppsamlingar skedde under brinnande krig som fördes i kö in till lägrerna,köer även kallat tuber i deras orda.)

Hur som helst så hoppas jag att ni lyckas hitta en annan tjänst som kan erbjuda era LIVEsändningar utan störningar – att via YT sända så får inte er tekniska utrustning rättvisa.

trackback

[…] som kommer att användas under valrörelsen. Jag vill också uppmana våra läsare att fortsätta sprida våra filmer på Youtube. Censuren måste bekämpas på alla […]

trackback

[…] LÄS MER: #OperationJCY: Youtube ljuger och censurerar — dags för Internet-aktivism […]

Oystein
Medlem

Jeg har lastet opp filmer fra Den Nordiske Motstandsbevegelse i flere år, men 2 av 3 kontoer er stengt og slettet, den tredje er begrenset (får ikke lastet opp mer)

Gi meg 10 nye youtube kontoer, så skal jeg laste opp det meste på alle sammen! :)

3 kontoer er maks såvidt jeg vet, noen som har tips til hvordan jeg kan lage flere?