Omfattande propagandaspridning i Malmö kommun

Onsdagen den 4 januari var medlemmar ur Kampgrupp 303 tillbaka i Bunkeflostrand, Malmö kommun, för att fortsätta spridningen av det nationalsocialistiska budskapet.

Denna gång delades över 1 000 flygblad ut och hela gamla delen av Bunkeflo är nu täckt.

Under utdelningen blev gruppen stoppad av polis som svarat på ett tips om att aktivisterna såg ”misstänksamma” ut. Poliserna bad att få se legitimation och undrade över aktivisternas förehavanden och hur man tagit sig dit. Inom kort dök förstärkning i form av hundförare upp, vilket de förklarade var rutin då det tydligen skett många inbrott i området.

Poliserna ställde en del konstiga frågor, dock under god och vänlig ton. När det framkommit att man var där för att dela ut flygblad, vilket inte är något brott, fortskred konversationen med att aktivisterna förklarade att det nu är extra viktigt att sprida det sunda nationalsocialistiska budskapet.

Poliserna blev också informerade om att i ett framtida nationalsocialistiskt Norden skulle det finnas fler av dem på gatorna och med en markant bättre ledning, varvid stämning blev nästintill kamratlig med goda skratt från både kamrater och polis. Hundföraren fick även med sig ett flygblad som han till synes läste och uppskattade. Inga vidare komplikationer uppstod och man fick fortsätta sin propagandaspridning ostört.

En man som utkommit för att hämta in posten ropade efter aktivisterna: ”Ni är bäst!”.

Under dagen passades det även på att köra träning i Bokskogen, bestående av löpning längs motionsspåren samt styrketräning på det fantastiska utegymmet. Skogens lyktstolpar bepryddes även med klistermärken.

Vill du också vara en del av Nordens frihetskamp? Fatta mod idag och ansök till Motståndsrörelsen genom att ta kontakt med ditt närmaste näste!

Leve Norden!

dsc00266dsc00264dsc00262

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om