Omar, Chadi och Nabil avrättades i Malmö av andra rasfrämlingar

FRÄMLINGSINVASIONEN. Polska nyheter har publicerat namn och bild på de nyligen avrättade unga männen i Malmö som i Sverige har blivit en halvt anonym nyhet. De hade haft större chans att överleva hemma i Irak, hävdar Petterssons blogg.

Poland Daily publicerar namnen på de i Malmö avrättade irakierna. De heter Omar Abadi, Chadi Abdallah och Nabil Abdallah. En man till svävar mellan liv och död, och två ytterligare män som är skadade kommer att överleva. Detta skriver Poland Daily på Twitter.

Enligt Petterssons blogg – som har följt den allt längre följetongen om gängkrigen i Malmö där dessa motborgare ingår – skulle alla troligen ha större chans att leva långa liv hemma i Irak. Invandrarvåldets stad Malmö blir en allt värre plats för alla att leva på.

”[…] det är en tragisk historia, men grabbarna har haft sin chans att gå i skola, skaffa sig utbildning, arbete och framtid men de valde att bli kriminella…Det är illa när människor dör men detta var inga medborgare, de var motborgare, grovt yrkeskriminella som fått alla chanser man kan begära”, skriver Petterssons blogg.

Källor:
Poland Daily (Twitter)
De avrättade i Malmö är…

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
PålästKarlKarl A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

När man släpper in tredje världen i ens eget land blir ens eget land som tredje världen. Sådant som detta visar att det inte är landets geografi, miljön eller något sådant som skapar samhällsproblemen – det är DNA hos invånarna, vilket nu raskt försämras.

Får bara hoppas invällarna håller sig till att döda varandra istället för svenskar.

Påläst
Medlem

I främlingarnas länder sätter samhället åtminstone hårt mot hårt.

Karl-Путин A
Medlem

Känns härligt med omväxling – det är det som är njutningen med det mångkulturella samhället, det blir aldrig långtråkigt. I förra veckan var det Mohammed, Mahmoud och Mehmet som avrättades av Fikret, Abdullah och Abdullah´s mamma Fatimah – nästa vecka blir det Samir, Ismail och Soran som hämnas på Chabil och Nabil för att de fuckade Mohammed, Mahmoud och Mehmet som hade golat ner Ahmed, Silberschwein the mad dog,Mohammed, Mahmoud och Mehmet som avrättades av Fikret, Abdullah och Abdullah´s mamma Fatimah – nästa vecka blir det Samir, Ismail och Soran som hämnas på Chabil och Nabil för att de fuckade… Läs mer »

Karl
Medlem

Skönt!