Ökända liberala sionisten Birgitta Ohlsson får chefsjobb i USA

UTRIKES. Det nya chefsjobbet är i organisationen National Democratic Institute (NDI). En organisation som vill sprida demokrati över hela världen.

I ett pressmeddelande så går NDI ut med att de är glada för att ha värvat Birgitta Ohlsson till en chefsposition. Ohlsson är en tidigare svensk EU-minister, hon kandiderade till posten som ordförande för Liberalerna men misslyckades. Ohlsson är ökänd för sitt engagemang för den judiska saken och Israel i synnerhet. Ohlsson kämpar för att det judiska folket skall bevaras men hon har tvärtom ofta uppmanat i judisktägda tidningar i Sverige att att förbjuda organisationer som Nordiska motståndsrörelsen som har som mål att bevara det nordiska folket.

Den tidigare amerikanska utrikesministern tillika judinnan Madeleine Albright sitter som styrelseordförande för NDI. Albright är ökänd för hennes sätt att sprida demokrati i Irak och Serbien, där hon numera är djupt hatad av befolkningen. Presidenten för organisationen är Derek Mitchell som åtminstone har en judisk mor.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
VeraSamuelHarald Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Harald
Medlem

Shiksan Ohlsson fick nog jobbet via sin judeman. Det är sånt svennehoror är till för. Ge fienden legitimitet. Boka ett hotellrum åt henne i Svarteborg.

Samuel
Medlem

(((Non-profit organization)))

Vera
Medlem

Den där vill sprida demokrati i världen – en ökänd PRIDE spridare i regnbågsfärgad lump som gapade i de baltiska länderna som motsatte sig omoralen. Säkert får hon bra betalt …