Offentlig utdelning i Tranås

Lördag 13 oktober tog sig Näste 7 till Tranås för att dela ut en kommuniké till folket. Samtidigt hade Tranås bibliotek invigning av utställningen ”Lesbisk Landsbygd” som de har i samband med ”Regnbågsveckan”.

Det var en väldigt varm och skön höstdag och det var en hel del rörelse på torget som Näste 7 ställt sig på.

Man ställde upp sig vid Hylandstorg och började dela ut kommunikén. Det var många som tog emot dem och en del stannade upp för att fråga diverse frågor och samtala. Många var nyfikna på vad Nordiska motståndsrörelsen står för och gör motstånd mot och kamraterna fick chansen att berätta om den nationalsocialistiska ideologin.

Nordiska motståndsrörelsen fick glädjande nog motta en donation av en förbipasserande. Det var även en person som ville bli medlem då denne uppfattade att man har helt rätt åsikter om samhället.

Responsen var alltså överlag väldigt positiv och det uppstod många diskussioner. En del bilister passade på att bjuda på stora leenden och tummen upp. Visst fanns det även några som var negativt inställda och som beklagade sig, men dessa var inte alls många.

Efter cirka 30 minuter kom en patrull med systemets lakejer. Efter ungefär en timme fick de förstärkning och ytterligare två bilar – ett befäl och en piketbuss – anlände till platsen. Ett oerhört slöseri på resurser visades alltså upp och återigen kan vi konstatera att det finns resurser när systemet vill visa sitt missnöje när det gäller politiska åsikter som ställer sig i opposition till det rådande systemet.

När väl motståndsmännen och kvinnorna hade packat ihop och skulle avlägsna sig från platsen så tog deras trogna fans följe och sedan utförde de en nykterhetskontroll för att försäkra sig om att oppositionen inte var berusade i trafiken denna lördag.

Alla kamrater tyckte det var en lyckad och givande aktion och man njöt av den positiva responsen.

Slut upp även du i kampen mot förfallet och det sjuka system vi lever i. Gör din plikt, ta ditt ansvar, ansök till Nordiska motståndsrörelsen!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
1 år sedan

Härligt kamrater.

Hell seger!