Offentlig flygbladsutdelning – Ullared

Lördagen den 7/12 samlades medlemmar och aktivister från Näste 2 och en gäst från Näste 5 vid köpcentret Gekås i Ullared för att sprida Nordiska motståndsrörelsens budskap via flygblad.

Man ställde upp med fanor och flygbladsutdelare vid den stora entrén till köpcentret och flygbladen gick åt i rask takt. Diskussioner fördes med allmänheten som till större delen var positivt inställda till vår sak. Några tillrättavisningar inträffade efter att folkförrädare spottat mot en motståndsman, en som försökte slå flygblad ur handen på en motståndsman och en som skrek glåpord åt en annan motståndsman. Dessa folkförrädare fick bege sig från platsen med svansen mellan benen efter att ha blivit tillrättavisade.

Polisen dök i vanlig ordning upp för att slösa resurser de själva hävdar att de inte har och försökte få Nationalsocialisterna att lämna platsen, något de inte lyckades med då de till sist insåg att man stod på allmän plats.

En längre diskussion uppstod med en person som hävdade att han till hundra procent står bakom vad Nordiska motståndsrörelsen står för och lovade att ansöka efter att han kommit hem. Allt som allt var det en mycket lyckad aktivitet med många flygblad som bytte ägare och många ”fortsätt kämpa!” kommentarer. Du som läser denna kamprapport uppmanas att genast ansöka till Nordiska motståndsrörelsen och hjälpa till i kampen för ras och nation!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
TobiasLotta Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lotta
Medlem

Tummen upp! :)

Tobias
Medlem

Bra kamrater 👌