Offentlig flygbladsutdelning och polistrakasserier

AKTIVISM. Under söndagen var medlemmar ur Näste 3 i Ystad för en offentlig flygbladsutdelning. Detta fick polisen i Ystad att se rött. Nästeskorrespondenten berättar här mer om dagen.

Den 10 september så åkte Näste 3 ut till Ystad för att genomföra en offentlig flygbladsutdelning. Man ställde upp sig utanför ICA och Elgiganten. Både tidningar och flygblad delades ut till de förbipasserande personerna.

Tio minuter in i aktiviteten så kom den första polisbilen. Den som har följt Näste 3:s aktiviteter vet om att polisen i Ystad är fientlig till Motståndsrörelsen. Ur polisbilen klev en ensam polisman som genast ringde efter förstärkning. Under tiden delade aktivisterna gladeligen ut både tidningar och flygblad. Förstärkningen anlände efter cirka tio minuter och man pratade nu ihop sig med den ensamme äldre polismannen.

Motståndare till Motståndsrörelsen klagar gärna på att aktiviteter filmas. Aktivisterna påpekade för en sådan person att det var fullt lagligt och om han inte gillar att bli filmad så bör han undvika affärer som just ICA och Elgiganten för där filmar man också.

När han gick ifrån aktivisterna såg poliserna sin chans att börja jävlas. De pratade med mannen och gick sedan vidare till aktivisten som filmade. De försökte ta bort honom från resten av gruppen för att prata med honom. Aktivisten hade ingen vidare lust att prata med polisen och avböjde. Då försökte polisen rycka bort honom men detta misslyckades för att andra aktivister stod som en mur framför polisen och aktivisten som filmade. Polisen försökte igen och då lyckades man men aktivisten som filmade lyckades ge bort kameran till nästeschefen, han fortsatte därefter filma.

Polis i Ystad trakasserar en journalist.

Den bortförda personen fick nu reda på att han var misstänkt för ofredande mot personen som blev upprörd eftersom han filmat honom på allmän plats. Polisen ville nu prata med nästeschefen och tog honom åt sidan och meddelade honom att han var misstänkt för störning av den allmänna ordningen och våld mot tjänsteman.

Den äldre polismannen pratade nu med aktivisten som filmade och meddelade honom att om han skulle fortsätta filma på området skulle han kanske bli gripen. Aktivisten frågade om han kunde peka ut området så han visste vart gränserna gick och hur länge det skulle gälla. Polismannen upprepade samma sak som han hade sagt tidigare och var vag hela tiden när aktivisten bad honom förtydliga gränsdragningen. Polismannen visste att han hade kameror mot sig som filmade och det skulle se grundlagsvidrigt ut om han uttryckligen gav ett förbud när det gällde att filma på allmän plats.

Filmduell med polisen i Ystad.

En polisman fotograferade alla och samtliga tre gick sedan iväg för att försöka få dit förstärkning. Aktivisterna blev trötta på att vänta på polisen och tog helt sonika upp utdelningen igen. Anställda från Elgiganten hade varit och klagat till polisen att vi stod en bit utanför deras entré och delade ut flygblad. Polisen som var upptagna med att få fram förstärkning brydde sig i nuläget inte särskilt mycket om deras beklagande.

Så personalen gick till utdelaren och frågade om han kunde flytta på sig för någon kund hade klagat på att Motståndsrörelsen stod där. Han meddelade att det inte fanns någon anledning för honom att göra det då han ville få ut så mycket flygblad som möjligt till personerna som passerade. Han påpekade även att om hon ville klaga på att han stod där så kunde hon ta det med polisen. Personen fräste att det hade hon redan gjort och att det finns lagar och så finns det lagar. Utdelaren påpekade att om den anställde vill ändra på dessa lagarna så kunde hon gå och rösta på ett parti som ville ändra detta. Då brast det helt för den anställde och svordomarna haglade medan hon gick därifrån. Syrligt påpekade utdelaren till en kamrat att det verkar som vi inte är de enda som ogillar det nuvarande parlamentariska systemet.

Utdelningen gick nu snabbare och många fler tog emot både flygblad och tidningar. Poliserna hade valt att flytta på sig längre bort och de hade fått förstärkning, nu var det tre polisbilar där med sammanlagt fem poliser. En äldre dam kom fram och anmärkte på att det var väldigt mycket poliser som var samlade, då påpekade utdelaren att det var för att Nordiska motståndsrörelsen delade ut flygblad och då finns det resurser.

Aktiviteten rundades av och man gick tillbaka till samlingsplatsen. Medan man pratade på parkeringsplatsen cirkulerade polisbilarna som hajar runt den, vissa kunde gå hem efter aktiviteten medan andra fick ta bil.

Bilisterna passade på att splittra på sig och körde åt olika håll. Ganska omgående blev bilarna stoppade av polisen för ”rutinkontroll”. När förarna hade blåst och blivit godkända sa polisen att man ämnade att göra en ”rutinkroppsvisitation.” När den blev fruktlös sa poliserna att de skulle göra en ”rutininspektion” på bilarna också.

Aktivisterna i första bilen bad om polislegitimation men fick som svar att det skulle de få se senare av polisen. Inte heller fick aktivisterna titta på när de genomsökte bilen för att det var osäkert för polisen som skulle genomsöka bilen, aktivisterna var tvungna att vända ryggen mot bilen. Protester om att aktivisterna ville se på medan genomsökningen gjordes för att saker skulle kunna planteras i bilen och sedan användas mot dem, vilket i detta havererade rättssystem är fullt möjligt. Men på det örat ville inte polisen lyssna utan aktivisterna skulle inte få titta på bilarna.

Efter allt var genomsökt och polisen inte hade hittat något fick de plötsligt väldigt bråttom och hade ett stressigt tonläge när aktivister frågade om de hade tagit något från bilen. De blev kränkta över bara tanken men poliser har beslagtagit saker förr och inte meddelat det utan aktivisterna har fått fråga efter ”försvunna” saker.

Nu när polisen inte hade hittat något brottsligt som de kunde använda mot aktivisterna började de uppvisa ett kroppsspråk som visade att aktivisterna inte skulle slösa med deras tid. När aktivisterna frågade om de skulle kunna få se på legitimationen från polisen så sa de bara nonchalant att aktivisterna kunde kontakta polishuset och uppge numret till radiobilen.

I den andra bilen var det samma procedur förutom att den äldre konstapeln som hade varit drivande i trakasserierna innan tog sig tid att vara aggressiv mot en av gruppledarna. Gruppledaren fick bland annat höra att det kan vara svårt att få eller behålla ett jobb om man är offentlig inom Motståndsrörelsen, detta i ett uppenbart försök att avskräcka hans engagemang inom rörelsen.

Efter trakasserierna återsamlades aktivisterna för att hålla ett gruppmöte och en studiecirkel.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

51 Kommentarer till "Offentlig flygbladsutdelning och polistrakasserier"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Att det gått ut order från Eliasson om att trakasserier mot Motståndsrörelsen ska vara den mest prioriterade polisiära uppgiften blir allt mer tydligt – från norr till söder. Strunt i våldtäkter och rån, det finns ju för tusan laglydiga ”nazister” att jaga!

Bra jobbat kamrater. Stå på er!

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Våldtagna barn är fullständigt egala. Prioritering numero uno är att trakassera och misshandla dissidenter.

Kecke
Gäst
Nybörjare
Kecke

Välskriven och trevlig kamprapporter.
Låt oss trötta ut dessa systemets knähundar och dyka upp på varje gata och varje torg!
Detta är bara början på trakasserierna, paradigmskiftet är här, nu växlar vi upp och står enade och slår tillbaka med full kraft!

Kecke
Gäst
Nybörjare
Kecke

*kamprapport skulle det så klart vara.

Chief
Gäst
Nybörjare

Jävla Stasi-trakasserier!

– Chief

Hank
Gäst
Nybörjare
Hank

Återigen mer bevis för att polisen inte behöver mer resurser.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar
”STENUNGSUND 12 september, 2017. Polisen i Västsverige utreder inte en våldtäkt mot en 12-årig flicka i Stenungsund som ska ha inträffat under sommaren, trots att flickan pekat ut gärningsmannen. Anledningen är att man saknar resurser. Carina Palmqvist leder polisens grupp som utreder brott mot barn. Hon berättar att de inte ens hinner utreda våldtäkter mot treåringar. Vi hinner helt enkelt inte med.” Jan Evensson, ansvarig för utredningsresultat på Stockholmspolisen, säger: ”- Vi har blivit tvungna att prioritera på ett sätt som gör att vi blir tvungna att lägga mindre tid på den här typen av ärenden”. Men att trakassera svenskar… Läs mer »
kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Håller fullständigt med!

Allan
Medlem
Nybörjare

Shomrim Shomrim, ett judelim för att tvångsklistra ihop (((tvångskulturen))), när svensken blir utsatt för riktiga brott vill de helst av allt slänga på luren, dessa rasförrädare hör hemma i den egna buren.

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Rättegångarna i Finspång närmar sig med stormsteg. Dom kommer nog få vad de förtjänar.

Danny Jönsson
Gäst
Nybörjare
Danny Jönsson

Du med snart Renee.

Åke
Gäst
Nybörjare
Åke

Undrar vad Polisen gjort om aktivisterna inte åkt bilar dit?

Uno
Gäst
Nybörjare
Uno

Kommer det en film?

Lemmy
Gäst
Nybörjare
Lemmy

Heja näste 3

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Det är som jag skrev : Att fjanta med rasfrämlingar men trakassera patrioter förhindrar inte ev. avancering inom dagens politruker till poliser.

Sten
Gäst
Nybörjare
Sten

Politisen slår till igen. Motståndsrörelsens aktivister har min fulla respekt!

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Kanon !! Mycket bra utfört jobb. Den korrupta polisen förnekar sig som vanligt inte. Det är ju skrattretande att se hur tydligt polisen utför sina order från folkförrädaren Eliasson. Hade det gällt arab och negersvinen hade den polisen bara tittat på utan någon insats.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Här har vi fler som delar ut flygblad i Ystad och minst en journalist med kamera som kan gripas, misshandlas och trakasseras.

http://ystad.lokaltidningen.se/storyimage/SE/20150907/ARTIKLER/150909777/AR/0/AR-150909777.jpg

Varför ingrep inte några polisgrisar där?

För mycket att göra i personalutrymmet, kanske? Ni var väl upptagna med att lappa och laga de utslitna byxbakarna, antar jag?

Allan
Medlem
Nybörjare

Shomrims personalutrymme är Shomrim-stian i närmaste synagoga, det är väl bara kyrkor som har Sakristia?

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

De ser ut som Mossaden i polisvästar. I Tyskland använde de bilar som liknade polisbilar.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Jag börjar mer och hålla med Pär Sjögren i hans devis om att det inte finns några goda poliser.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

*Jag börjar mer och mer..*
Skulle det förstås stå.

Macedon
Gäst
Nybörjare
Macedon

Enda svaret på trakasserier är att intensifiera aktioner som kräver polisiär administration. Riva ner homo flaggor, aktioner utanför frimurarkedjor som elgiganten. Aktioner där bolisens administration fylls eller att dom blir utkallade, sen får vi se hur länge som kommer orka.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Precis!! bränn ut deras budget och trötta ut svinen!

Slå till på kanske 30 ställen samtidigt!

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Hjärntvättade äckliga amöbor till ”poliser”.

JUDARNAS horungar.

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Det är bara att bita ihop och vara lugn,även om man får ta mycket skit! För inget går upp mot när våra motståndare märker att deras förolämpningar och trakasserier bara studsar bort på en sann patriot!

Jeff
Gäst
Nybörjare
Jeff Hede

Bra jobbat! Fortsätt sådär! Mycket föredömligt!

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Bra jobbat kamrater men otroligt vilka svin till poliser vi har i landet numera.

Kalle Kula
Gäst
Nybörjare
Kalle Kula

Därför kallas dom för potatisgris?

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Otroligt, så mycket resurser dom har, nästan obegränsade resurser.

Andersson
Gäst
Nybörjare
Andersson

Suck. . . Kan vi dokumentera alla trakasserier av smr och räkna ut vad detta ogrundslösa och resultatlösa resursslöseri kostar oss skattebetalare?
Under tiden som svenska folket våldtas, misshandlas.
Under tiden som bidragsfusket pågår för fullt.
Under tiden som välfärden raseras i en enorm takt.
Under tiden som det tar för dom flesta svenskar att vakna och GENOMSKÅDA ALLA LÖGNER!!’
Nog är nog, och nog är nog NU!!!!

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Kämpa på kamrater! Folkmordsregimen har fan ballat ur helt och hållet.

Mike
Gäst
Nybörjare
Mike

Hmmm tänk om ni visade lite stake som NU och tog handfasta åtgärder mot hanafganerna som okuperar medborgarplatsen istället…

Seriöst, sånt väcker mer respekt än flygblad…

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Hmmm tänk om du gjorde något vettigare för kampen än att sprida negativitet på nätet…

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Zionistpolisen planterade säkert något i bilen.

Scanna av efter olika sorters utrustning.

..https://www.prylstaden.se/spionprylar/buggdetektorer-sweepers

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

– Gruppledaren fick bland annat höra att det kan vara svårt att få eller behålla ett jobb om man är offentlig inom Motståndsrörelsen, detta i ett uppenbart försök att avskräcka hans engagemang inom rörelsen.

I såna lägen vore det önsvärt att ha bevis på att svinet är frimurare/pedofil eller något – då tar man kontakt med svinet med budskapet att om du trakasserar oss en gång till så får hela ditt grannskap reda på via flygblad att du är…

OnTheRocks
Gäst
Nybörjare
OnTheRocks

Demokrati Sweden style. Man klagar och gnäller över alla länder som världens samvete men kan inte sopa rent framför egen dörr.

Pinsamt.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Detta är ohyggligt! De här är inte pålitliga, de agerar kriminellt, se upp så de inte placerar något i bilarna!
Fega as, som inte vågar göra sitt jobb när det behövs!

Bitte
Medlem
Nybörjare

Vilket vedervärdigt sätt att behandla medborgare på! Och ”brottet” består i att opinionsbilda. Det har inte förekommit någon som helst störning av ordning, andra partier gör lika och får stå i fred. Att polisen ens har tid med sånt här visar verkligen att (((någon))) börjar bli nervös……..

Ulf
Gäst
Nybörjare
Ulf

Detta sker medan de skiter i att utreda våldtäkter mot barn. Förtroendekris eller?

Bgf
Gäst
Nybörjare
Bgf

Vad driver dessa snutsvin? Efter allt de ser i sitt yrke, vill de verkligen försvara det här sjuka systemet? Försvara mångkulturen och massinvandringen? Obegripligt.

Wtf?!
Gäst
Nybörjare
Wtf?!

Haha?Kling & Klang vilka jäkla tomtar!! Aldrig att jag skulle ringa dessa systemlakejer om jag blir utsatt för brott, jag hanterar det själv med alla medel!!

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

Var f-n tog rättssäkerheten i landet vägen?

Polisen har vare sig koll på, eller respekt för rikets lagar; allra minst för dom som reglerar deras egna befogenheter. Sverige har blivit vad dom Centralamerikanska bananrepublikerna var på 80-talet.

Skolboksexempel på aktivisternas agerande.

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Snyggt skött av aktivisterna!

Jag köpte en keps med Motståndsrörelsens logga under Nordendagarna. Även om jag bara är ekonomisk stödmedlem så har jag börjat bära den när jag är ute på stan med permobilen. Jag har flera gånger märkt att polisbilar stannar till och iakttar mig intensivt och pratar i radion. Ibland dyker det upp ytterligare en bil.

Jag tänker som så att jag blir ytterligare en person för dem att behöva hålla reda på, skriva rapport om; håller dem sysselsatta helt enkelt.

Tänker jag rätt eller gör jag mer skada än nytta?

Simon Holmqvist
Redaktör
Nybörjare

Att rakryggat bära symbolen för Nordens frihet kan aldrig vara fel, oavsett om det stressar upp lättkränkta poliser eller ej.

Fortsätt så Jan!

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Tack för de stärkande orden, Simon.

Det går inte att backa nu, bara att gå framåt. Tyrrunesymbolen är dessutom så distinkt och snygg för att bara bäras i kretsen av likasinnade.

Hell seger!

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Du är ett föredöme!

Caw
Gäst
Nybörjare
Caw

Kommer det någon film?

OldGold
Gäst
Nybörjare
OldGold

Polisstatsnötter!

Björn
Gäst
Nybörjare
Björn

Bra agerat! Man skall aldrig backa för dessa systemlakejers vidriga och olagliga kränkningar av våra medborgliga rättigheter.
Kling o klang ska ha maximalt med besvär varje gång de ger sig på motståndsmän och kvinnor.
Vi syns i Göteborg, HELL SEGER!

Malin
Gäst
Nybörjare
Malin

Det är en skam att polisresurser används för att trakasserar och terroriserar oliktänkande. I förorterna råder Islamistisk förtryck och bilar är fulla med knark vapen och granater, men polisen gör absolut ingenting. De saknar resurser. De kan inte ens hantera våldtäktsfall pga resursbrist.
Polisen bryter mot lagar o förordningar och låter illegala, terrorister och kriminella verka fritt.

wpDiscuz