Offentlig flygbladsutdelning i Mönsterås

Lördagen 20 april befann sig Näste 7 i Mönsterås för att bedriva offentlig aktivism med flygbladsutdelning till folket. Solen strålade och inte ett moln kunde ses på den blå himmeln.

Man ställde upp sig och stämningen kändes bra, flygbladen gick åt och togs glatt emot av invånarna. Man ställde upp sig jämte Coop och Systembolaget denna påskafton och det var många som skulle fylla på sina flaskförråd.

Butikspersonal från båda butikerna kom för att försöka mota bort motståndsmännen och kvinnorna från platsen men fick genast till sig att deras uppmaningar absolut inte skulle få dem att lämna platsen.

Överlag var stämningen positiv, endast några enstaka negativa individer kunde noteras. En flaskhandlare spottade mot motståndsmännen och vid försök till konfrontering sprang denne snabbt in i Systembolagets trygga vrå. När denne sedan skulle ut från butiken tog denne fege individ en väldig omväg för att slippa möta motståndsmännen igen, då han inte kunde stå för vad han gjort.

Något som kan noteras är att inga poliser dök upp på platsen. Det gjordes heller inga fler försök till att få bort kamraterna från platsen.

Det uppstog en hel del diskussioner och man fick även motta en del peppning om att fortsätta stå på sig, vilket självklart uppskattades. Det var således en väldigt lyckad offentlig aktion.

Efter några timmar beslöt man sig för att packa ihop för dagen och efteråt samlades man för att ha en stund tillsammans. Nöjda och aningen solkyssta åkte man hem till sitt.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Axel Eriksson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Axel Eriksson
Redaktör

Grymt bra jobbat!

Näste sju har fantastisk fart just nu.