Offentlig aktivitet i Åmål

Vid lunchtid på lördag den 7 september samlades kamrater från Kampgrupp 203 med finbesök av en aktivist från Kampgrupp 201.

Man gick in mot centrala Åmål och ställde sedan upp sig vid Systembolaget och en Ica-butik. Flödet med folk var väldigt gott denna gång i Åmål vilket medförde många diskussioner och god utdelning av flygblad.

Ett ungdomsgäng på ca 20 personer fanns på plats under en stor del av aktiviten och dessa var mycket positiva till Nordiska motståndsrörelsens närvaro. Flera av dem tog emot flygblad och några ville ha en bunt egna klistermärken.

En rasfrämling blev väldigt förvånad när det visade sig att trots att han inte var av nordisk börd så fick han ändå diskutera med aktivisterna.

Massvis med andra diskussioner fortlöpte och flera uttryckte sin positiva åsikt om organisationen och dess arbete innan aktiviten avrundades efter ca 2 timmar.

Fler aktiviteter i Åmål är att vänta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om