Offentlig aktivism under Åmåls marknad

Lördagen den 19 oktober var delar av Näste 2 i Åmål för att bedriva offentlig aktivism under Åmålsmarknaden. Aktivisterna ställde upp sig vid torget mellan en stor gågata och själva marknaden.

Väl uppställda med banderoll och fana började man utdelningen av flygblad.

Dagens respons var till stor del mycket god, flera tog emot flygblad eller diskuterade med kamraterna. En förbipasserande kvinna gav även en donation till aktivisterna på plats.

Några ungdomar kom fram och tog emot flygblad, dessa frågade även om motståndsmännen hade några klistermärken man kunde ge dem.

En mindre incident uppstod där en rasfrämling som betedde sig dåligt på olika sätt blev tillrättavisad. Efter att främlingen fått klart för sig att man inte kan bete sig hur som helst valde han att gå sin väg.

Flera långa diskussioner fördes och många fler flygblad delades ut innan det var dags att avrunda för dagen.

Efter den strax över två timmar långa flygbladsutdelning var de flesta i gruppen hungriga, så man åkte gemensamt och åt en bit mat och diskuterade dagens aktivitet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Axel Eriksson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Axel Eriksson
Redaktör

Grymt bra jobbat!