Aktion mot fake news-fabriken Dalarnas tidningar i Näste 5

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Den 17 oktober genomförde Näste 5  en aktion mot Dalarnas tidningar – den ökända fake news-fabriken som är del av mediekoncernen Mittmedia. Denna symboliska aktion genomfördes för att markera att Motståndsrörelsen kommer att göra allt för att minimera lögnmedias makt både här i Dalarna och runtom i landet.

Under onsdagsmorgonen samlades en grupp aktivister och medlemmar ur Näste 5 i Falun för att genomföra en aktion mot Dalarnas tidningars högkvarter i Falun. Denna gång med målet att symboliskt elda upp tidningar från lögntidningen samt hålla ett tal utanför deras dörrar. Aktivisterna tillsammans med nästeschefen Pär Sjögren anlände till plats ungefär vid tolvslaget och påbörjade aktionen.

I sitt tal berättade Peter Frostfors hur Dalarnas tidningar har hetsat, ljugit och stigmatiserat folk som är kritiska till det rådande systemet. Nordfront har tidigare rapporterat om hur förtroendet till lögnmedia är lägre än någonsin i Sverige.


Aktionen genomfördes utan problem, från varken polis eller arga lögnskribenter. Kameramannen från aktionen meddelade dock att polis ska ha cirkulerat i närområdet några minuter efter att aktionen genomfördes, troligtvis på jakt efter de som vågar ta bladet från munnen och konfrontera Dalarnas lögnmedia.

En fakenews skribent ringer ett samtal ifrån byggnaden.

Läs talet som hölls under aktionen i sin helhet nedanför:

Sedan flera år tillbaka har Dalarnas tidningar hetsat, ljugit och stigmatiserat folk som är kritiska till det rådande systemet. Dalarnas tidningar är givetvis inte ensamma om att göra detta i vare sig Dalarna eller i Sverige men de är en del av den trend som sköljer över landet där man med fake news och politisk aktivism vill få folket att anamma den globalistiska agenda som de förespråkar.

I princip hörs det inte ett enda kritiskt ord när det gäller bland annat massinvandringen och dess negativa konsekvenser. Artikel efter artikel publiceras där mångkulturen hyllas fast vanligt hederligt folk som lever i den knappast håller med.

Svenska journalister får gång på gång låga förtroendesiffror i undersökningar och det finns anledning till det.
Svensken börjar se igenom slaskmedias fake news-reportage och förfalskade bild av verkligheten. Dalarnas tidningar, Dalademokraten och Radio Dalarna är flera exempel på mediaaktörer som under valrörelsen medvetet ljugit för befolkningen i Dalarna.

Vi visar härmed idag, och med denna symboliska aktion, att vi ska göra allt vi kan för att minimera lögnmedias makt både här i Dalarna och i landet. Destruktiva krafter likt Dalarnas tidningar ska bekämpas med full kraft!

Ett filmreportage från aktionen kommer att sändas i nästa avsnitt av Studio Nordfront.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GunnarAxel ErikssonTorkelssonTobiasRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Mycket bra! Avslöja den lokala lögnpressen. Synd att inte fler svenskar kommenterar här på Nordfront. Jag kan dock gissa varför.

Tobias
Medlem

Bra aktion kamrater
HS

J.N.
Medlem

Mycket enkelt, lättförståeligt och slagkraftigt tal.

Axel Eriksson
Redaktör

Grym aktion!

Gunnar
Medlem

Härligt kamrater. Hoppas på film!