Offentlig aktion i Småland under lördagen

Lördagen den 27 juli ägnade Näste 7 dagen åt offentlig verksamhet.

Dagen började i Emmaboda där man ställde upp sig på ett torg beläget mellan ortens Ica och Coop-affär. Det var väldigt lugnt på platsen och folket strosade in och ut från matbutikerna i maklig takt. Efter att man befunnit sig på platsen ett tag, trevliga diskussioner till trots, så beslutades det att man skulle bryta upp och man begav sig in till Nybro som ligger blott ett stenkast därifrån.

Väl inne i Nybro så ställde man upp sig på Stora Nygatan utanför Willys där man bedömde att mest folk var i rörelse för dagen. Kamraterna blev mycket väl bemötta av de ortsbor som rörde sig i området och många nyfikna kom fram och tog flygblad och ställde frågor.

Efter en halvtimme kom två butiksbiträden ut och menade på att motståndsmännen var tvungna att flytta på sig då parkeringen var privatägd, och om man inte flyttade på sig så skulle de tillkalla polisen. Efter att butiksbiträdena fick förklarat för sig att parkeringen var offentlig plats och att man skulle stå kvar så försvann de in i affären.

Aktiviteten fortlöpte och många intressanta diskussioner uppstod. Man lade dock märke till en grupp rasfrämlingar som stod med sina telefoner på andra sidan parkeringen, och allt eftersom att kamraterna uppehöll sig på platsen så tillkom det fler. Dock gjorde rasfrämlingarna inga närmanden då de troligtvis inte var tillräckligt många till antal utan höll sig på avstånd och blängde argt.

Till slut anlände systemlakejerna till platsen och utlyste PL-13 och ville flytta motsåndsmännen till butikens lastkaj där man kunde stå ”säkert” och sprida sitt budskap, istället för att flytta på de rasfrämlingar som polisen nojade sig för.

Istället för att hörsamma systemlakejernas förslag begav man sig istället in mot centrum där man passade på att dela blad till förbipasserande och dela i brevlådor innan man packade ihop för dagen.

Smålänning, nordbo, gör din plikt och slut upp i kampen för ditt folk! Ansök till Nordiska motståndsrörelsen!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SigfridGunnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Gunnar
Medlem

Bra jobbat kamrater! Främlingarna är inte så tuffa när de upptäcker att motståndsmän inte viker sig på samma vis som de ”svennar” de brukar ge sig på…

Sigfrid
Medlem

Systemets vidriga lakejer tar som alltid ockupanternas parti.