Offentlig aktion i Nyköping

Lördagen den 17:e november samlades några medlemmar ur Kampgrupp 110 och delade ut flygblad vid Nyköpings torg. Tydligen hade ett fåtal människor just varit där och skramlat sina nycklar mot ”nazism”, vilket uppenbarligen var förgäves.

Strax efter att aktionen börjat såg motståndsmännen två filurer som gömde sig i ett buskage och fotade dem. När dessa avslöjades vågade de sig fram och det visade sig vara ”journalister” från lokala lögnpressen Södermanlands Nyheter, vilka sedan stod och kollade på ett tag.

Det var mycket rörelse i staden och många flygblad blev utdelade. Trots detta gick allting lugnt till och det var betydligt många fler positiva kommentarer än negativa.

Efter en stund kom även polisen och kollade läget. För ovanlighetens skull åkte de dock vidare efter att ha kollat läget.

Efter drygt två timmar avslutades aktionen som ses som mycket lyckad.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Bo
Medlem

Bra aktion med påkomna ”filurer” som extra krydda.