Obligatorisk undervisning om trans- och homosexualitet i Storbritannien

HOMOLOBBYN. En ny läroplan i Storbritannien ska lära barn om trans- och homosexualitet är på gång att implementeras. Undervisningen ska börja redan när barnen är fem år gamla och ska bli obligatorisk, det vill säga att det blir straffbart att inte genomföra undervisningen.

Foto: Simon & Schuster

Det är i Storbritannien som ett undervisningsupplägg som ska lära barn om trans- och homosexualitet är på gång att implementeras. Undervisningen ska börja redan när barnen är fem år gamla och kommer att bli obligatorisk, det vill säga att barnen och deras föräldrar kommer att bli bestraffade om de inte genomför undervisningen. En namninsamling mot läroplanen, med över 100 000 signaturer, gav ingen effekt.

Det är den konservativa regeringen i Storbritannien som har kommit med förslaget och som nu ska genomföra implementeringen, detta trots stort motstånd från föräldrar. Muslimska och judiska grupper är även de skeptiska, men mest för att de oroar sig för att många föräldrar ska välja att ta hålla barnen borta från undervisningen, något som de har möjlighet till att göra av religiösa skäl, inte till själva innehållet i läroplanen.

Teman för undervisninen är bland annat ”När är det okej att någon tar på mig?” för treåringar. När barnen är 11 år ska de diskutera ”Vad är skillnaden mellan transvestiter och transsexuella?” och när de är 16 år ska de lära sig om ”Hur man berättar att man är HIV-positiv till sin sexpartner, familj och vänner”.

Källor:
Gay & trans sex education may be taught to FIVE-YEAR-OLDS in England – report
Obligatorisk undervisning om transe- og homoseksualitet i Storbritannia

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Fredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

En intressant sida av denna judeo-marxistiska påverkansplan för gojerna är att de även ska tala om könsstympning. Det kommer att gå till så att barnen ska få lära sig att det är okay att skära bort snoppen , vilket kommer att upplevas som skrämmande för pojkar, för att bli flicka istället men så kommer de att lära barnen att flickor har rätt att slippa att bli könssrympade som deras föräldrar eller andra släktingar kräver. För det kommer så många afrikaner där man skär i tjeje och det har man bestämt ör fel. Detta blir ännu ett feministiskt slag mot de… Läs mer »