Öberg intervjuad samt högläsning av partiprogrammet i Ludvika

Torsdagen den 6:e september fortsatte valspurten i Ludvika.

Under en frukostfika träffade Pär Öberg på en norsk författare på ett café i Ludvika. Denne skrev en bok om tillståndet i Sverige och ställde frågor till Öberg i ungefär 30 minuter.

Under tiden riggade man NS-borgen för dagen och när detta var klart började man dela ut valtidningarna och diskussionerna tog fart. Även en grupp som höll i en banderoll ställdes upp.

Dagen var inget utöver det vanliga förutom på slutet då två personer demonstrativt satte sig vid en bänk bredvid Motståndsrörelsens tält med pins med ordet ”nazism” överstruket fästa på kläderna.

En rådig aktivist försökte inleda en diskussion med paret, men när dessa inte ville diskutera började aktivisten helt sonika högläsa ur det lokala politiska programmet för demonstranterna.

Han förklarade även punkterna och gav (ironiskt) olika konkreta förslag på varför man helt enkelt inte kunde hålla med Nordiska motståndsrörelsen i de frågorna. Ett roligt och annorlunda inslag.

För en mer detaljerad beskrivning och ett reportage från dagen så hänvisas ni till avsnitt två av Studio Ludvika!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Gunnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Gunnar
Medlem

Kanon!