Obama: ”Alternativmedia har förändrat medieflödet”

UTRIKES. Barack Obama säger att alternativmedia förändrat medieflödet i en ”kraftfull riktning”. 

Under en paneldiskussion på en konferens i Chicago kommenterade USA:s förre president Barack Obama alternativa mediers framfart i landet.

— Bannon och Breitbart gjorde någonting väldigt intressant. De skapade inte en helt ny plattform men de förändrade hela medias narrativ i en annan riktning – en väldigt kraftfull riktning, sa den förre presidenten om Donald Trumps före detta chefsstrateg Steve Bannon och dennes konservativa nyhetssida Breitbart.

Obama är dock ingen större supporter av invandringskritik, nationalism och kritik mot globalism på nätet. I stället frågade han åhörarna om hur man bäst ska förhindra alternativa mediers frammarsch och allt större inflytande.

Källa:
Barack Obama: Breitbart News Shifted Entire Media Narrative During 2016 Election

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
SigfridAxel ErikssonFredrikaRikardKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Obama, aka ”drönarpresidenten” som startade fler krig och väpnade konflikter än någon US-president före honom och mördade fler civila sen WW2 – det tar mig emot att säga det, men han framstår som en fredsduva och en moralisk förebild jämfört med ursäkten till människa som sitter i antivita huset nu.

Rikard
Medlem

Tyvärr är inte alternativmedia mycket bättre på att säga sanningen

Fredrika
Medlem

Det har du ofta rätt i, men spännvidden på materialet i alternativmedia är mycket större än i koshermedia. Det beror på att medan kosherpressen samordnar sin propaganda så att alla säger samma sak, är alternativmedia inte samordnad. Därför kan ett alternativmedium säga vad som helst som inte står i koshermedia, allt från rena fantasier och dårskaper till riktiga avslöjanden som koshermakten gör vad de kan för att tysta. Allt ska läsas med kritiska ögon.

Axel Eriksson
Redaktör

Förutom Nordfront? :-)

Sigfrid
Medlem

Obama är en stor lögnare och vill förtrycka sanningen därför hetsar han upp sig på allt som inte är msm.