Nytt veckorekord för Nordfront!

NORDFRONT. Antal läsare på Nordfront ökar. Under förra veckan hade Nordfront över 230 000 unika besökare.

I flera år nu har Nordfront ökat sitt antal under de inledande månaderna av året, främst januari månad, och sedan hållit det nya besöksantalet under resten av året. Detta år tycks inte vara någon skillnad från tidigare år då januari månad går mot en ny rekordmånad.

Förra veckan har redan visat sig blivit alla tiders veckorekord med 232 443 unika besökare.

Det är bland annat artiklarna om PRESSKONFERENS: Vi är inga politiker – VI ÄR FOLKET!, ”Förintelsen” är en bluff! och Flygbladsutdelning i Nyköping som dragit läsare.

Mest antal läsare hade dock notisen SVT-programledaren Jonas Berring onanerar offentligt och gör bögporr. Nordfront var, såvitt vi känner till, först inom media att namnge SVT:s gymrunkare.

I övrigt verkar det ha varit jämnt fördelat mellan många artiklar.

Vanligtvis har Nordfront närmare 100 000 besökare i veckan. Per månad ligger siffran normalt sett på omkring 300 000 unika besökare, medan månadsrekordet ligger på över 350 000.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
SigbjornGunnarnordboPeter H. NorrlandKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Nyfikenheten tar överhanden att besöka de hemska nazzzzziiiiiiisternas hemsida för vid det här laget har ingen undgått att höra talas om både Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen.

När besökare, som inte är bortom all räddning i det politiskt korrekta träsket, upptäcker sanningen, ja då är det kört för gammelmedia än mer. De senares lögner och samt all gråt och tandgnisslan blir mer genomskinligt hela tiden.

Anders Jonsson
Medlem

Grattis Nordfront-gänget.

Ni gör ett fint arbete för Motståndsrörelsen och vårt folk. Många människor får upp ögonen tack vare ert medvetna, konsekventa och ideella arbete.

Att göra något som får människor att vakna, genomskåda lögnerna och börja tänka själva är stort, mycket stort.

Hell seger!

Lotta
Medlem

Vad roligt!

Ja, slaskmedia orkar man ju knappt med längre då man genomskådar deras lögner, vinklingar o vidriga propaganda överallt.

Keep up the good work Nordfront!

Karl-Путин A
Medlem

Folk börjar i allt högre grad genomskåda (((systemmedias))) lögner och piss-journalistik. Förra året var dessutom späckad med aktioner och vid varje tillfälle där det förekom våld så var det polisen och deras adepter vänsterpacket som stod för våldet. Demonstrationen i Göteborg 30 september blev en enorm succé med tanke på hur både polisen och vänsterpacket visade sina rätta ansikten. Tusentals människor på plats kunde med egna ögon följa händelseförloppet och på nätet kunde hundratusentals följa utvecklingen i direktsändning. Trots att (((media))) gjorde ihärdiga försök att ljuga och vinkla sanningen till Motståndsrörelsens nackdel, så kröp sanningen fram även i (((msm-media))) till… Läs mer »

Peter H. Norrland
Medlem

Jag hyllar er med min högerarm!
Nordfront är dagens Völkischer Beobachter!

nordbo
Gäst
nordbo

230.000 unika besökare – Härligt!.Då får man anse att ca.10% av dessa tog till sig presskonferensen/förintelsen skärskådad på rätt sätt under den veckan så att det ger ringar på vattnet.

Gunnar
Medlem

Mycket, mycket bra och glädjande!

Sigbjorn
Medlem

Stort grattis till nordfront.