Nytt DOOM-spel hånar politisk korrekthet: ”Demon är ett kränkande ord – använd ’dödligt handikappad'”

SPEL. När det nya dataspelet ”DOOM: Eternal” nyligen presenterades gick kulturmarxister i taket. Detta eftersom spelet ironiserar över politisk korrekthet och orwelliansk massinvandringspropaganda.


”DOOM: Eternal” presenteras under QuakeCon i Texas.

Det var i samband med att det nya Doom-spelet, ”DOOM: Eternal”, presenterades under QuakeCon i Grapvine, Texas, som det framkom att spelet har politiskt inkorrekta inslag. Spelet utspelar sig i en fiktiv framtid där världen invaderas av demoner från en annan dimension.

För att lugna den uppskärrade befolkningen används en kvinnlig AI-robot som sprider budskap om den nya demoniska världsordningen. Uppdraget är att förmå människor att välkomna demoninvasionen med öppna armar.

— Mina bröder och systrar, låt oss göra våra vänners övergång vår värld så behaglig som möjligt, säger propagandaroboten bland annat.

AI-roboten använder sig även av klassiskt kulturmarxistiskt nyspråk när hon säger:

— Kom ihåg att ”demon” kan vara ett kränkande ord, kalla dem istället ”dödligt handikappade”.

Samtidigt som karaktären i spelet springer runt i en sönderbombad postapokalyptisk värld och skjuter monster och demoner hörs AI-rösten hela tiden i bakgrunden.

— Var god behåll lugnet. Ni kan märka av en liten förändring i omgivningen, men frukta inte: Allt är en del av planen, proklamerar den kvinnliga rösten lugnt.

— Jorden är universums smältdeg, konstaterar hon också, samtidigt som planeten står i lågor.


En kvinnlig röst kommer med lugnande budskap samtidigt som spelkaraktären bekämpar demoninvasionen i ”DOOM: Eternal”.

Den tydliga parodin på massinvandringsförespråkare i Västvärlden har inte gått kulturmarxister förbi. På sociala medier beklagar sig nu så kallade rättvisekrigare [Social justice warriors/SJW:s. reds. anm.] över det nya Doom-spelet.

TV-spelssajten GameRevolution beskriver den politiskt inkorrekta satiren i ”DOOM: Eternal” som ”kränkande tråkig”, och menar att den kommer att tilltala ”en specifik, väldigt farlig grupp på Internet – extremhögern”.

”Samtidigt som att det är överdrivet att säga att ’demoner är en kränkande term’ för att generera skratt, så antyder det att det är lika absurt att kräva att man behandlar mordiska helvetesvarselser med anständighet och kärlek som att behandla en transperson, en handikappat eller en icke-vit med anständighet och kärlek. Det jämför, på ett eller annat sätt, människor som inte är vita, heterosexuella, cispersoner eller icke-handikappade med bokstavliga demoner från helvetet. ’Dödligt handikappade’, specifikt, är en direkt motsvarighet av termen ”mentalt handikappad”, och det är en motsvarighet som ingen kan uppskatta”, skriver GameRevolution.

funnyjunk.com har man samlat några av de bästa SJW-kommentarerna om ”DOOM: Eternal”. Även Twitter-användaren ”Best Mom Eva” har samlat upprörda kommentarer:


Källor:
SJWs Flip over “Doom: Eternal” as It Mocks Leftist Political Correctness on Immigration
Doom Eternal “Mortally Challenged” Joke is Offensively Boring
”Mortally-challenged controversy…”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

lol, blir kanske att inhandla då, minns spelet ”postal” som det blev ett jävla liv om, visserligen va spelet rätt sjukt o dekadant, men där sa ju alltid svarta fiender när de gav upp ”please dont hurt me im a minority!” och spelaren sa ”im all for positive discrimination i always kill the minority Groups first” o liknande, tror inte det hade blivit liknande liv om spelet om det bara var för våldets skull utan var nog pk-skon som klämde

https://judarisverige.wordpress.com
Nybörjare
https://judarisverige.wordpress.com
1 år sedan

comment image

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Spelet visar bara typiskt amerikansk och israelisk mordekstase. Drrrr bäng bäng.

Aslaug-Amanda
Nybörjare
Aslaug-Amanda
1 år sedan

…wow.
Vem är politiskt inkorrekt egentligen om detta får någon att tänka på invandrare.

Det är ett spel för gudsskull!