Asylsökare i Tyskland sprängde sig själv under musikfestival – en död och flera skadade

ansbach
TERRORDÅD. En 27-årig arabisk asylsökare sprängde sig själv under en musikfestival vid tiotiden under söndagskvällen i staden Ansbach i sydöstra Tyskland. En person ska ha dött i explosionen och minst 12 personer ska ha skadats. 8


Franska poliser angripna med hemmagjorda granater vid bakhåll

FRANKRIKE. Fyra poliser ska ha skadats i en förort till Paris när de utsattes för ett bakhåll i samband med en patrullering. 8


Asylsökare i Tyskland machetemördade gravid kvinna och skadade två personer!

macheteman
TYSKLAND. En 21-årig asylsökare ska ha huggit ihjäl en gravid kvinna i Tyskland och skadat två personer innan en bilist körde på honom och förhindrade invandraren från att angripa fler människor.
46


Viktor Orbán: Problemet är EU – inte islam

orban
UTRIKES. Ungerns premiärminister Viktor Orbán uttalade sig igår om vad han ansåg om läget i Europa. Bland annat sa han att Europas problem inte ligger i Mecka, utan i Bryssel.
38


5 702 kvinnliga könsstympningar utförda i England senaste året

Kvinnlig könsstympning är ett mångkulturellt problem i England.
ENGLAND. I England har hälsomyndigheterna genomfört en ny undersökning som visar att över 5 700 flickor utsatts för könsstympning under året som gått. Det innebär fler än hundra i veckan.
35


Möt Ali Sonboly – massmördaren i München

ali
MÜNCHEN. Efter gårdagens massaker i München där nio personer dödades och ett tjugotal skadades har nu information släpps om gärningsmannen. Det är en 18 år gammal iranier vid namn Ali Sonboly och bland annat försöker nu massmedia koppla honom till Breivik.
148


Förebyggande HIV-medicin till bögar

homobryllup
EUROPA. Det europeiska läkemedelsföretaget EMA vill att EU ska godkänna HIV-läkemedlet ”Truvada” och att detta ska ges till bögar i förebyggande syfte. Detta då de löper större risk än andra att smittas av HIV.
33


Republikanen Steve King: Vita har bidragit mer till civilisationen än andra folk

USA. En republikan konstaterade tidigare under veckan i en debatt att vita människor har bidragit mest till den moderna civilisationen, trots att vita människor konstant kritiseras från olika håll. 76


Skottlossning vid köpcentrum samt vid tunnelbana i München – ”tysk-iransk” gärningsman död

munchen
TYSKLAND. Nordfront uppdaterar live om flera misstänkta terrordåd i centrala München med minst två skjutningar och flera döda och skadade.
211


IMF-chefen ställs inför rätta

UTRIKES. IMF-chefen Christine Lagarde ställs nu inför rätta misstänkt för brott under sin tid som finansminister i Frankrike. Lagarde hävdar att hon är oskyldig. 22