VARNING: Blottare befinner sig i Varbergsakogen

Blottare_1366
ÖREBRO. Under veckan har flera anmälningar inkommit om att en blottare befinner sig i Varbergaskogen i Örebro. Flera kvinnor vittnar om en man som visar sitt könsorgan och nu vill Nordfront varna kvinnor och barn att gå själva i området då blottning, förutom att det är obehagligt i sig, även kan leda till grövre sexualbrott.
1


Nya fynd vid regalskeppet Kronan

Regalskeppet Kronan.
ARKEOLOGI. Vid sommarens dykningar vid regalskeppet Kronans vrak har man hittat flera ädla fynd. Det är ovanligt och fynd av den här digniteten har bara skett två gånger innan sen man återfann vraket 1980. I höst hoppas man kunna visa upp sommarens fynd på Kalmar läns Museum.
5


Anlagda bränder i Borlänges “utanförskapsområden”

sophusborlänge
MÅNGKULTUR. Ett sophus, ett förråd och minst 13 bilar totalförstördes eller skadades när någon eller några anlade bränder i de så kallade utanförskapsområdena Tjärna Ängar och Jakobsgårdarna i Borlänge.
7


Vita uppmanas betala ”skadestånd” till svarta via ny hemsida

whiteguilt
KULTURMARXISM. Företrädare för ”Black lives matter” har tidigare gått ut med att vita bör ge svarta stora summor pengar och dyra prylar som något slags ”skadestånd”. Nu har en hemsida skapats vars syfte är att sätta skuldtyngda vita i kontakt med svarta för att på så sätt bland annat kunna betala deras räkningar, köpa nya teknikprylar åt dem och erbjuda massage.
58


Terrormisstänkta främlingar utlämnas från Österrike

ÖSTERRIKE. Två män som misstänks vara inblandade i terrorattentaten i Paris i höstas utlämnas nu från Österrike. De båda männen greps tidigare i ett så kallat flyktingläger i Grekland, men släpptes då. 9


Journalist vill porta nationella från kampsportsklubb – är själv vän med vänsterextrema våldsverkare

erik front
MEDIA. Nordfront kan nu avslöja att Erik Hjärtberg, journalisten som försökte få två nationella aktivister portade från en kampsportsklubb, själv har bakgrund som syndikalist och är vän med vänsterextrema våldsverkare.
23


Misstänkt terrorist greps i morse på Arlanda – släpptes senare

SVERIGE. En 35-årig man som efterlysts av Interpol som misstänkt för terrorism greps i morse på Arlanda flygplats när han var på väg ut ur landet. 16


Bert Karlsson gör 100 miljoner i vinst på asylboenden

Eritreanska ungdomar spelar fotboll med en basketboll utanför Stallet i Åtvidaberg. OCKUPATIONEN. Bert Karlssons asylbolag Jokarjo går mot en rekordvinst på upp emot 100 miljoner kronor. Den nyförvärvade anrika byggnaden Stallet i Åtvidaberg verkar dock bli bland de sista asylboenden Bert kommer att öppna. Nu ser han istället nya möjligheter att stjäla skattepengar och utveckla folkutbytet. 26


Orbán: ”Vi behöver inga invandrare”

UNGERN. På en presskonferens, med Österrikes kansler Christian Kern och efter mordet på en präst I Normandy, så uttalar sig Ungerns premiärminister Viktor Orban återigen kritiskt till invasionen av Europa. Han säger bland annat att ”flyktingarna” är ett gift och att de inte behövs. 32


Korsikansk milis varnar jihadister

flnc
FRANKRIKE. På den franska ön Korsika varnar nu den nationalistiska milisen ”Korsikas nationella befrielsefront” jihadister och salafister för att försöka etablera IS på ön. Om det skulle ske kommer milisen att svara med bestämdhet och utan någon eftertanke.
18