Nyheter från kontinenten

UTRIKES. Här kommer ett urval av nyheter från den europeiska kontinenten.

Spanien

Den spanske författaren, utgivaren och bibliotekarien Pedro Varela Geiss som fängslades för sin politiska kamp redan 1992 har nu dömts till tre månaders fängelse för brottet att ha utgivit Mein Kampf medan den tyska delstaten Bayern hade ensam upphovsrätt av verket samt för ”relativiserande av förintelsen”. Värt att nämna är att Bayern inte utgav en enda version av boken under de sjuttio år som de hade upphovsrätt (1945-2015) och att orsaken till att de fick upphovsrätten är att amerikanerna stal upphovsrätten från Paula Hitler, den rättmätiga ägaren vid författarens död, och gav den till Bayern.

Varela som alltså fört en politisk kamp i årtionden, först genom organisationen CEDADE (av vilken Otto Skorzeny och Léon Degrelle var del) och senare via sitt förlag Librería Europa dömdes 1998 till fem års fängelse och 2010 till två års fängelse till följd av sin förlagsverksamhet, som den spanska staten menade ”ursäktade folkmord”. Den verkliga anledningen till Varelas upprepade fängslanden är att han är nationalsocialist i tro såväl som handling.

När Varela den 3 april inställde sig till fängelsestraffet hade en stor grupp kamrater samlats vid fängelsemuren. På plats var även den franska organisationen Égalité et réconciliation (Jämlikhet och försoning) som uttryckte sitt stöd till Varela och genomförde en intervju. I denna intervju förklarar Varela vikten av att behålla en positiv livssyn: ”Om inte annat för att det retar fienden desto mer. […] Behåller man en positiv anda så förlorar fienden sin förtryckarkraft.” Han underströk också att han okuvad kommer fortsätta kampen för yttrandefrihet: ”Fria eller fängslade, så kämpar vi för friheten och yttrandefriheten.”

Valspråket för Varelas förlag Librería Europa är ”sanningen skall göra er fria”, något som får tolkas bildligt idag eftersom makten idkar valspråket ”sanningen skall få er fängslade”.

Italien

Far vi österut över Medelhavet kommer vi till Italien där Pamela Mastropieto begravdes förra veckan. Hon var den 18-åriga unga kvinnan som mördades och styckades på det mest bestialiska vis av en grupp västafrikaner i den italienska staden Macerata. I vrede över detta for den 28-årige Luca Traini ut och skottskadade flera västafrikaner i staden. När Traini greps var han inlindad i den italienska flaggan.

Trainis hämnddåd har mötts av förståelse från stadens folk och banderoller och klotter med texten ”Onore a Traini” (Ära till Traini) har dykt upp.

Traini hade skickat en blombukett till Pamelas begravning i Rom. Av alla buketter som skickats till begravningen så valde Pamelas moder att hålla i just denna bukett inför Roms fotohungriga papparazzis.

Tyskland

Under första maj i Tyskland marscherade 800 deltagare i Chemnitz under parollen ”Krossa kapitalismen – för familj, hembygd och tradition” och Der Dritte Wegs banér.

Dagen därpå skulle den 89-åriga Ursula Haverbeck fängslas men denna gången inställde hon sig inte till det straff hon skulle avtjäna för faktariktiga kommentarer som att Auschwitz var ett arbetsläger, inte ett dödsläger. Hon befinner sig nu på flykt.

Förra året var hennes landsman Horst Mahler på flykt för ett snarlikt ”brott” mot den politiska korrektheten. Han klarade sig i ungefär en månad innan han på europeisk arresteringsorder deporterades från Ungern, där han sökt politisk asyl, till Tyskland för att fängslas ännu en gång.

Till de som frågar sig vad förintelserevisionism spelar för roll idag och för vilka orden yttrandefrihet, sanning och forskningsfrihet inte duger som svar så har ni här det politiska svaret svart på vitt framför er. Den falska, förljugna ”Förintelsen”, med stort F, är av en sådan otrolig vikt att den får hederliga, ärofulla människor fängslade i Spanien och Tyskland med inte ens en dags mellanrum.

För att återknyta till Mein Kampf, en bok vars försäljning är förbjuden i bland annat Nederländerna, för att nämna bara ett land, så utkom Youtube-kanalen Spero Patria nyligen med denna video:

Källor:
Alain Soral adresse un message de soutien à Pedro Varela. (Artículo traducido a pie de página)
Murdered Italian girl’s mother makes a powerful statement by carrying Luca Traini’s flowers at her funeral
Madre de Pamela Mastropieto lleva con orgullo a su funeral las flores de Luca “Dios de la Guerra Racial” Traini, héroe vengador del pueblo italiano
Holocaust-Leugnerin Haverbeck verhaftet
Arbeiterkampftag 2018 – Chemnitz erwache!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
6 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl A
Karl A
2 år sedan

Ursula Haverbeck greps dessvärre i sin hemstad Vlotho igår 7 maj och ska nu avtjäna ett tvåårigt straff för ”lögner om det judiska massmordet under andra världskriget”.

Vera
Vera
2 år sedan
Reply to  Karl A

Den förtjusande gamla damen (som jag träffade) att inte Bundesrepubliken skäms!! Ångrar absolut inte att jag förmedlade muntligen över 1000 NMR
beundrare från Sverige. Hon blev så glad överraskad. Hennes intelligens är verkligen ett status Q !!! Dessutom proper och välbehållen för sin ålder av 90 år.

Klaus
Klaus
2 år sedan

Kanadensiska fiolspelaren Monika Schaefer är nu längre än 100 dagar fängslad i det nymarxistiska ockuperade Tyskland.

vörtis
vörtis
2 år sedan

Tack för de intressanta nyheterna!

Lefflan
Lefflan
2 år sedan

”Valspråket för Varelas förlag Librería Europa är ”sanningen skall göra er fria”, något som får tolkas bildligt idag eftersom makten idkar valspråket ”sanningen skall få er fängslade”.” Sanningen gör en fri från det mentala fängelset men riskerar att sätta en i ett fysiskt fängelse. Intern frihet är idag värt mer än fysisk frihet då även om man är ”fri” så är man fortfarande mer eller mindre en slav till detta system. I fängelse slipper man jobba och betala skatt för sin egen undergång samtidigt som man kan utbilda sig genom att läsa mycket böcker samt fysiskt träna. Finns ingen framtid… Läs mer »

Fredrika
Fredrika
2 år sedan
Reply to  Lefflan

Det pyr i alla fall på sina håll och det är bra att förtrycket av Europa blir tydligare. Fortfarande krävs det att folk förstår att makten är ansvarig för främlingsinvasionen i hela Europa, på samma sätt som tidigare i historien (fast i ännu större skala nu), men det går framåt för motståndet i Europa. Tyvärr är krig gojer mot gojer oundvikligt. Det är i sig en stor seger för Herrefolket.